Здравей Гост

Дали са вярни сънищата тези дни?

• 15 Отговора
  • 5201 Прегледи
*

mamma_mia

« -: Декември 21, 2007, 02:01:50 pm »
Здравейте,
вчера беше Игнажден,днес петък и дните покрай Коледа,дали предвещават сънищата нещо важно?
И дали са вярни? Или лъжовни?
Сънувах ярък сън,много истински ,но с неприятно за мен съдържание <_<
Че мъжът ми се е влюбил в моя приятелка и ми съобщава,че се разделяме защото иска да е с нея.
Много ми беше неприятно и плаках в сънят си.
Беше много коварно.

Какво ли може да значи този сън?

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #1 -: Декември 21, 2007, 02:42:19 pm »
Като става въпрос за тези дни, и аз снощи сънувах странен сън. Не си го спомням целия (както винаги). Първо се появиха цигани, аз бях с майка ми, и тя ги поздрави. Тогава те слязоха от колата в която бяха и се приближиха, започнаха нещо да ми говорят. И аз казах на майка, че не трябваше да ги поздравява. Искам да кажа, че приличаха на араби, не на нашенските цигани. След това сънувам, че влизам в едно помещение да търся майка пак. И  виждам много легла в стаята, в която влязох. И всички бяха заети със спящи хора, между тях видях майка, и леля ми. И изведнъж нахлу вода и краката ми, само стъпалата  бяха във вода. После видях много пантофи на едно място, и си казах че сигурно са на хората които спят. А водата, мисля че беше студена. Как се тълкува този сън?  :mellow:  

*

mamma_mia

« Отговор #2 -: Декември 21, 2007, 04:43:22 pm »
Здравей,доколкото съм чела разни съновници през годините,нахлуване на вода означава че ще бъдеш въвлечена в някакви събития.Щом имаш допир с водата.

А на мен няма ли кой да ми каже? :huh:  

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #3 -: Декември 21, 2007, 07:29:38 pm »
Благодаря, mamma_mia! Явно ЗЪБОЛЕКАР още не е посещавал форума днес. Лека вечер на всички!  :D  

« Отговор #4 -: Декември 21, 2007, 08:17:35 pm »
Цитат
Здравейте,
вчера беше Игнажден,днес петък и дните покрай Коледа,дали предвещават сънищата нещо важно?
И дали са вярни? Или лъжовни?
Сънувах ярък сън,много истински ,но с неприятно за мен съдържание <_<
Че мъжът ми се е влюбил в моя приятелка и ми съобщава,че се разделяме защото иска да е с нея.
Много ми беше неприятно и плаках в сънят си.
Беше много коварно.

Какво ли може да значи този сън?
Понякога вграждаме своите страхове от реалността в сънищата си .Спомни си дали нещо не ти е направило впечатление ,за да сънуваш подобни сънища.  

*

mamma_mia

« Отговор #5 -: Декември 21, 2007, 09:23:52 pm »
Прав си,аз много ревнувам мъжът си............от въображаеми неща :ph34r:
Мисля че при мен ревността е патология :huh:  

« Отговор #6 -: Декември 21, 2007, 09:32:35 pm »
Цитат
Като става въпрос за тези дни, и аз снощи сънувах странен сън. Не си го спомням целия (както винаги). Първо се появиха цигани, аз бях с майка ми, и тя ги поздрави. Тогава те слязоха от колата в която бяха и се приближиха, започнаха нещо да ми говорят. И аз казах на майка, че не трябваше да ги поздравява. Искам да кажа, че приличаха на араби, не на нашенските цигани. След това сънувам, че влизам в едно помещение да търся майка пак. И  виждам много легла в стаята, в която влязох. И всички бяха заети със спящи хора, между тях видях майка, и леля ми. И изведнъж нахлу вода и краката ми, само стъпалата  бяха във вода. После видях много пантофи на едно място, и си казах че сигурно са на хората които спят. А водата, мисля че беше студена. Как се тълкува този сън?  :mellow:
Циганите от твоя сън намекват за промени и неосъществени планове,липса на разбиране от близките ти .Каквото и да не се осъществи по-важното е ,че ти ще си много щастлива  тези дни.

Случайно да си решила да празнуваш далеч от домашните си  :P  :D  

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #7 -: Декември 21, 2007, 10:30:24 pm »
Цитат
Цитат
Като става въпрос за тези дни, и аз снощи сънувах странен сън. Не си го спомням целия (както винаги). Първо се появиха цигани, аз бях с майка ми, и тя ги поздрави. Тогава те слязоха от колата в която бяха и се приближиха, започнаха нещо да ми говорят. И аз казах на майка, че не трябваше да ги поздравява. Искам да кажа, че приличаха на араби, не на нашенските цигани. След това сънувам, че влизам в едно помещение да търся майка пак. И  виждам много легла в стаята, в която влязох. И всички бяха заети със спящи хора, между тях видях майка, и леля ми. И изведнъж нахлу вода и краката ми, само стъпалата  бяха във вода. После видях много пантофи на едно място, и си казах че сигурно са на хората които спят. А водата, мисля че беше студена. Как се тълкува този сън?  :mellow:
Циганите от твоя сън намекват за промени и неосъществени планове,липса на разбиране от близките ти .Каквото и да не се осъществи по-важното е ,че ти ще си много щастлива  тези дни.

Случайно да си решила да празнуваш далеч от домашните си  :P  :D
Ох, дано е така. Иначе планове не съм си правила за празниците. Но нищо не се знае.  ;)   :D   :D  Благодаря!    Весели празници на всички!  :P  :D  :P  

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #8 -: Декември 22, 2007, 10:52:36 pm »
Здравейте!
Аз снощи пак сънувах странен сън. Ето какво: С мойта бивша съквартирантка сме тръгнали към някаккъв хълм, или планина. И преди да започнем да се изкачваме има много скали, в подножието на планината. Там първо виждам едно момиче, което спи и е вързано с вериги. До нея има наредени подкови и разни други такива железа, аз първи си помислих, че ги продава, или пък поправя. Като минахме, тя се събуди, и аз й казах да продължава да си спи. След това видях един човек, но не си спомням да беше окован. Около него имаше кости, бели, чисти но незнам дали бяха от животно или от човек  :huh: . После аз реших да се връщаме по-добре, и се върнахме обратно. Иначе бях тръгнала да я водя към някаква местност да й показвам, но така и не я показах. Това е. Благодаря предварително! И приятни сънища! :)  

« Отговор #9 -: Декември 23, 2007, 07:31:08 pm »
Цитат
Здравейте!
Аз снощи пак сънувах странен сън. Ето какво: С мойта бивша съквартирантка сме тръгнали към някаккъв хълм, или планина. И преди да започнем да се изкачваме има много скали, в подножието на планината. Там първо виждам едно момиче, което спи и е вързано с вериги. До нея има наредени подкови и разни други такива железа, аз първи си помислих, че ги продава, или пък поправя. Като минахме, тя се събуди, и аз й казах да продължава да си спи. След това видях един човек, но не си спомням да беше окован. Около него имаше кости, бели, чисти но незнам дали бяха от животно или от човек  :huh: . После аз реших да се връщаме по-добре, и се върнахме обратно. Иначе бях тръгнала да я водя към някаква местност да й показвам, но така и не я показах. Това е. Благодаря предварително! И приятни сънища! :)
Въпросният човек ,да не е имал преди това брак :huh:
Съня ти предвещава щастлив брак  и страх от брака базиращ се на предишен опит.

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #10 -: Декември 24, 2007, 10:22:58 am »
Не, не е имал предишен брак. Но напълно е възможно да има страх от брака, като повечето млади мъже  ;) .  

« Отговор #11 -: Декември 24, 2007, 01:20:54 pm »
Снощи сънувах, че някакъв мъж ме нацелува, напрегръща. Не бяха просто целувки. Той ми се радваше. Дано цялата година да ми върви на целувки  ;)

А, да! Беше непознат. Хе-хе-хе.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #12 -: Декември 24, 2007, 01:26:33 pm »
Цитат
Снощи сънувах, че някакъв мъж ме нацелува, напрегръща. Не бяха просто целувки. Той ми се радваше. Дано цялата година да ми върви на целувки  ;)

А, да! Беше непознат. Хе-хе-хе.
Пожелавам ти да ти се сбъднат желанията :P  :D  

*

vahir

• *
  • 69
    • http://
« Отговор #13 -: Декември 25, 2007, 02:38:33 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕСТВО :D  

« Отговор #14 -: Декември 25, 2007, 10:21:05 pm »

Iskam da pitam ne6to.haresvam edno mom4e stra6no mnogo daje moga da kaja 4e go obi4am,i naposledak go sunuvam po4eti vsqka ve4er(tova zna4i max prez 1 ve4er) i vse hubavi ne6ta se slu4vat.nz dali e porodeno ot moeto jelanie da sum s nego ili puk ne .no na budni ve4er sunuvah edin mn stranen sun s nego.az bqh v ne6to kato stol za hranenei okolo men ima6e nqkakvi hora(mislq 4e gi poznavah).izvednuj se 4u nqkakuv 6um kato vuzglasi ot tulpa.otidoh v dr pome6tenie kudeto bqha se skup4ili vsi4ki vurhu mom4eto koeto haresvam.az vednaga se nadvesih nad nego i se opitah da go svestq,za6toto be6e pripadnal ili ne6to takova.togava edna fr mi kaza 4e ne6to stranno se slu4ilo s nego.v tozi moment toi se nadigna i izrumjq vse edno be6e izvunzemno(mn e stranno znam),o4ite mu se bqha svili,vsi4ki izbqgaha i ostanahme samo dvamata.az bqh se svila v ugala i go pomolih da ne me naranqva,togava toi se usmihna i kaza 4e se e 6eguval i iskal da ostanem samo dvamata.ne moga da razbera kakvo zna4i i dali ima ne6to vqrno v tozi sun.

« Отговор #15 -: Декември 25, 2007, 10:31:23 pm »
Може да попаднеш на купон с него ,но това е подсказано от събирането на множество хора на място за хранене , а за останалата част ти пожелавам късмет ;)  :D .

Сънищата често показват какви са ни желанията