Здравей Гост

Eдин мой кошмар...

• 4 Отговора
  • 2558 Прегледи
Eдин мой кошмар...
« -: Декември 21, 2007, 05:58:08 pm »
:unsure: По време на сън преживях нещо, за което нямам обяснение. Почувствах, че някаква ужасна сила се опитва да ме задуши, притискайки тялото ми. Опитах се да я отхвърля, но бях безпомощна. Исках да извикам, но само зловещи звуци се изтръгнаха от гърлото ми. Какво е вашето обяснение за този мой кошмар? :o

*

Lillie

• 30532
Eдин мой кошмар...
« Отговор #1 -: Декември 21, 2007, 07:14:37 pm »
Не се притеснявай, и други са го изживявали.
Някои го наричат "сънна парализа", други го обясняват с намесата на "духове" и "енергийни същности", съществуващи извън видимия свят, т.е. в по-фините полета.
Само да те питам нещо - като парализирана/обездвижена ли беше? Понякога дори не можеш да издадеш никакъв звук, гърлото е парализирано, само съзнанието остава ясно, но си напълно обездвижен. В такива случаи някои виждат образи, картини, други само усещат концентрация на енергия с неизвестен произход. Аз съм от втория тип.
Предстои ли ти някакво важно решение, очакваш ли промяна? Понякога е "знак". Повече не мога да ти кажа, защото ще ме помислят за луда  :D
« Последна редакция: Декември 21, 2007, 07:21:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Eдин мой кошмар...
« Отговор #2 -: Декември 21, 2007, 09:55:44 pm »
:)  Благодаря ти за отговора, Lillie!...Точно такова беше усещането ми...Тази негативна енергия бе парализирала тялото ми...Имах чувството, че се опитва да ме удуши!  :blink: Добре, че баща ми, дочул виковете ми, влезе в стаята и включи осветлението... :unsure:

*

Lillie

• 30532
Eдин мой кошмар...
« Отговор #3 -: Декември 21, 2007, 10:22:27 pm »
Не знам дали в България по селата /в стари къщи, при възрастни хора/ се вярва в съществуването на "домашен дух" /превеждам го буквално от друг език/, но в някои източноевропейски страни съществува такова поверие. Според тях той "идва", за да ни даде знак за предстояща промяна.
Що се отнася до общуване с "енергийни същности", има случаи, когато те не идват по някакъв повод, а съвсем произволно. Неочаквано се появяват и също толкова неочаквано изчезват. По тази тема г-н jinom /нашият админ/ е доста по-компетентен от мен, надявам се да се включи  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Eдин мой кошмар...
« Отговор #4 -: Декември 21, 2007, 10:42:12 pm »
По тези празници е добре да оставим малко храна от трапезата в центъра на стаята  , в която спим . След като е стояла цяла нощ ,на  сутринта храната се изнася на двора и се оставя за бездомни животни.

Това се прави за да се даде уважение към домашния дух (или както му казват в наше село ЛАР), за да ни пази през годината от набезите на зли въздействия.