Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707871 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1340 -: Септември 15, 2011, 12:19:44 pm »
Може ли малко помощ?! Мислех да пусна хорар по въпроса, обаче нещо астро.ком има проблем и не мога да вляза, та реших да тегля три карти таро от мойто тесте. Въпроса е ''Благоприятно ли ще е за мен да се запиша на курса по масажи (учат те да правиш терапевтични и за отпускане масажи)?''

Паднаха ми се:
Двойка чаши
Кулата
Асо мечове - обърната

Двойката чаши добре, обаче кулата и асо мечове обърната ме притесняват, какво толкова може да не е благоприятно или да се обърка?  :(
Според мен по- точна карта от Асо М (0) за "отпускане" не бих изтеглила :blink: И Кулата не винаги е объркване ,а по-скоро драстична промяна-,разделяне със стари стереотипи на живот или поведение. Аз не виждам отговор дали е добре или не ,а по-скоро описва  процеса,какво би станало. Да не говориме ,че по принцип тази комбинация ми говори за  секс. Среща ( 2 ч) - еякулацията в лицето на  Кулата и след което отпускане -[ Асо-М (0)].Ти ще кажеш какво е всъщност. ;)

« Отговор #1341 -: Септември 15, 2011, 12:52:39 pm »

п.п.Аз си тегли днес карти и издърпах само мечове в подредбата с 3 карти, а в тази с 6 (по същоя въпрос за доуточняване) пак същите мечове +още 2 карти с мечове и любовниците. :-X
Спирам, че допълнително се фрустрирам загдето и звездите не са с мен. :blink:

1. 4 меча-обърната
2. 3 меча
3. рицар мечове-обърната

1. 4 меча ;)
2. крал мечове
3. 8 меча
4. 9 меча-обърната
5. любовниците
6. рицар мечове

такова нещо..не ми се е случвало, ама все пак да кажа, че е он лайн
Чувствени карти-дълбока страст, болка и много обич. Объркано сърце и душа .Искаш нещо да имаш ,да го върнеш ,да притежаваш.Обида и болка и много обич.Хубаво е ,че Рицарят е последна карта- да разчисти терена  за тази изстрадала любов,която не е от вчера.
« Последна редакция: Септември 15, 2011, 02:46:11 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1342 -: Септември 15, 2011, 02:30:26 pm »
Днес си ших торбичка за картите към книгата на Кристин Димитрова и реших да си дръпна 3 за текущия месец:
VІ жезли (обърната);
VІ чаши (обърната);
Кралица мечове;
Х жезли (сама си падна).

Какво мислите?

Много рядко ползвам Таро, нещо не ме влече...
Неоправдани усилия, носещи носталгия  по миналото. Минала си през болката и страданието ,опитваш се да намериш положителните и позитивните спомени за да стъпиш на тях за да  продължиш напред. Към края на това бреме си,само ти можеш да си извървиш този път.Има опастност да се опиташ да върнеш по някаъв начин нещата ,но това ти носи допълнителен товар.Както и Уран и Ъброуд  казват - о миналото, отърси се от него.

« Отговор #1343 -: Септември 15, 2011, 02:38:48 pm »
Може ли малко помощ?! Мислех да пусна хорар по въпроса, обаче нещо астро.ком има проблем и не мога да вляза, та реших да тегля три карти таро от мойто тесте. Въпроса е ''Благоприятно ли ще е за мен да се запиша на курса по масажи (учат те да правиш терапевтични и за отпускане масажи)?''

Паднаха ми се:
Двойка чаши
Кулата
Асо мечове - обърната

Двойката чаши добре, обаче кулата и асо мечове обърната ме притесняват, какво толкова може да не е благоприятно или да се обърка?  :(
Според мен по- точна карта от Асо М (0) за "отпускане" не бих изтеглила :blink: И Кулата не винаги е объркване ,а по-скоро драстична промяна-,разделяне със стари стереотипи на живот или поведение. Аз не виждам отговор дали е добре или не ,а по-скоро описва  процеса,какво би станало. Да не говориме ,че по принцип тази комбинация ми говори за  секс. Среща ( 2 ч) - еякулацията в лицето на  Кулата и след което отпускане -[ Асо-М (0)].Ти ще кажеш какво е всъщност. ;)

Благодаря ти, Херлок!
Успокой ме, аз се бях пищисала, понеже мисля другата седмица да ида да се запиша, а той курса започва в средата на октомври. Ами среща...може би, в описанието пишеше, че ще сме по двойки, така хем ще можеш да се упражняваш върху някого, хем ще ти правят и на тебе масаж  ;D Секс...кой знае,по-скоро едва ли, но ако ефекта от курса е подобен, определено ще се запиша!  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1344 -: Септември 15, 2011, 02:43:22 pm »
Не беше любовно тарото, но е вярно, че има разочарование.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1345 -: Септември 15, 2011, 02:49:53 pm »
Въпросът ми е Какво е призванието ми в професията? Кое е това, което ще ме удовлетворява и ще ми носи достатъчно пари и радост? Ако може картите да отговорят и да покажат сами отговора.

« Отговор #1346 -: Септември 15, 2011, 10:18:41 pm »

Неоправдани усилия, носещи носталгия  по миналото. Минала си през болката и страданието ,опитваш се да намериш положителните и позитивните спомени за да стъпиш на тях за да  продължиш напред. Към края на това бреме си,само ти можеш да си извървиш този път.Има опастност да се опиташ да върнеш по някаъв начин нещата ,но това ти носи допълнителен товар.Както и Уран и Ъброуд  казват - о миналото, отърси се от него.

Много точно! Благодаря ти, Херлок Шолмс :blink:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1347 -: Септември 20, 2011, 03:59:07 pm »
Имам въпрос към тези, които биха теглили Таро.
Задава ли се голяма любов в близко бъдеще при мен  ;D ;D ;D :P :P

:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1348 -: Септември 23, 2011, 07:09:40 pm »
Въпросът ми е Какво е призванието ми в професията? Кое е това, което ще ме удовлетворява и ще ми носи достатъчно пари и радост? Ако може картите да отговорят и да покажат сами отговора.

труден въпрос за картите изобщо и по принцип...

и все пак:

обърната

със сигурност ще ти трябва търпение и баланс по темата

на въпроса - разгадаване на заплетени въпроси, тайни, мистерии...
това, което може да те подхлъзне - страст, самонадеяност, повърхностни познания, залитане по съмнителни авторитети (мъже), а истината и в центъра на мъжко-женско начало...

но картите са временни, нали знаеш

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1349 -: Септември 23, 2011, 07:13:25 pm »
Интересно.

« Отговор #1350 -: Септември 24, 2011, 01:24:17 am »
Цитат
Цитат на: Hm
Този въпрос и мен ме вълнува от доста време. Лутам се сякаш безцелно. :( Реших да изтегля карти он-лайн, поради липса на налични.
Изпадна 3-ка мечове

паж Мечове
кралица на Купите
двойка Жезли

Не съм сигурна дали бях достатъчно концентрирана върху въпроса. Дали картите "говорят" нещо?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1351 -: Октомври 02, 2011, 10:41:37 pm »
Този въпрос и мен ме вълнува от доста време. Лутам се сякаш безцелно.

Provocatrice, колкото и да се опитвах да задам въпроса вместо теб все не успявах - не отдавам особено значение на интернетските карти, освен като нюанс :blink:
както казах и по-горе това не е лесен въпрос, на който картите отговарят , ако ние сме на път да го приемем :blink:

« Отговор #1352 -: Октомври 04, 2011, 10:32:29 pm »
Да, така и предположих. Явно картите ме оставят сама да достигна до някои прозрения. И са прави. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1353 -: Октомври 10, 2011, 08:59:44 pm »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1354 -: Октомври 11, 2011, 09:34:17 pm »
Имам въпрос към картите Таро. Може да ви се стори малко странен.

Какво се е случило в миналото, което ми влияе?

« Отговор #1355 -: Октомври 19, 2011, 01:45:02 pm »
Как бихте интерпретирали Асо Жезли, Кралица на мечовете и Асо Чаши относно въпрос как ще се развият отношенията ми с един човек, скоро се запознахме. Теглих ги от мойто тесте. Аз си го тълкувам като Асо Жезли - начало, опознаване все още, Кралица на Мечовете се чудя как да го тълкувам - мисля,че ако го сметна за липса примерно, може и да е вярно,смисъл че този човек януари ще има практики и няма май да е в града,не знам дали го интерпретирам правилно обаче,защото може да се тълкува и като отдръпване май? И Асо Чаши е благоприятно уж, радост...
Вие как мислите?   :blink:
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 09:07:56 pm от Last_Kiss »

« Отговор #1356 -: Октомври 19, 2011, 10:32:16 pm »
За първите карти за професия, които са императрица, крал чаши, жрица, мисля че призванието е пряко свързано с чисто женски занимания. Появяват се двете карти, които индикират прототипа на жената. Това не е типична професия като да седиш на бюро или да копаеш или нещо такова. Според мен да се грижиш за деца, педагог да кажем, да бъдеш учитела, избщо в тези карти преобладава идеята да придадеш нещо духовно, нещо, което ти имаш на другите по един внимателен, търпелив начин. Мисля, че на едно по-високо ниво на осъзнатост, говорим си, за да кажем края на треотот, началото на четвъртото, малко са такива хора, подобни карти могат да показват да лекуваш с алтернативна медицина, с енергията си, с ръцете си, да кажем.
Вторите карти за кариера, с трите меча, мисля си, че отговора се съдържа в трите меча, другите карти нямат значение. Според мен нещо насокоро ти се е случило, което толкова силно те е разтърсило, че ти е повредило компаса за това какво всъщност искаш от живота и малко съзнанието ти в момента гледа на новата обстановка ето така: O_O Дай му време да се интегрира към новите обстоятелства, и когато почувстваш, че времето е дошло, попитай пак :)

За отношенията - асото жезли, кралицата мечове и асото чаши. Неприемливото в тази комбинация ми се струва че една кралица мечове стои между двете силно емоционални аса. Според мен това показва проблем в комуникацията. Интерес има и в двете страни, но не се разбирате. Може би единия партньор е асо жезли, другия е асо чаши. А от астрлогията знаем, на един воден да му се пениш напред и да му правиш жестове, за него значи, че си повръхностен. Огнения, ако нищо не му покажеш, те мисли за темерут, дебил и че нищо не чувстваш. Трябва да има усилия между двете страни да осъществят адеквтна комуникация, иначе съюза си е доста обещаващ, много енергийно зареден.

« Отговор #1357 -: Октомври 20, 2011, 12:35:39 pm »

За отношенията - асото жезли, кралицата мечове и асото чаши. Неприемливото в тази комбинация ми се струва че една кралица мечове стои между двете силно емоционални аса. Според мен това показва проблем в комуникацията. Интерес има и в двете страни, но не се разбирате. Може би единия партньор е асо жезли, другия е асо чаши. А от астрлогията знаем, на един воден да му се пениш напред и да му правиш жестове, за него значи, че си повръхностен. Огнения, ако нищо не му покажеш, те мисли за темерут, дебил и че нищо не чувстваш. Трябва да има усилия между двете страни да осъществят адеквтна комуникация, иначе съюза си е доста обещаващ, много енергийно зареден.

Благодаря за отговора!  :58:
В случея аз съм огъня определено, все пак съм Стрелец. И определено е така,ако "нищо не ми показват,все едно нищо не чувства", макар че още може би е рано да се говори за чувства, но да кажем изобщо интерес. Не знам каква зодия е той. Значи комуникацията може да е проблем, възможно е, ще проследя как ще се развият нещата и ще ти кажа, за момента още се опознаваме и всичко си е добре. Иначе описанието ти за проблем в комуникацията между огън и вода ми звучи леко труден за преодоляване по принцип, но да видим ...
И един въпрос - в такъв случей е по-добре да съм по-сдържана и премерена в отношенията си с него ли,за да не помисли, че съм повърхностна?

« Отговор #1358 -: Октомври 20, 2011, 01:11:44 pm »
Ами то това опира по-скоро до лично мнение, но когато става въпрос за взаимен интерес, нищо повече, не мжоеш да му кажеш "абее еййй, бъди по-експресивен, спри да бъдеш темерут", и той на теб нищо не може да ти каже. Отначало ми става малко едностранно, де факто ти като човека, който знае отговора, можеш да направиш нещо, той не знае отговора, още не може, но ако наблегнеш на малките неща, за едно асо чаши тва е най-показателно - една бегла усмивка, един мил поглед, най-вече, не толкова гласното изричане на похвали и някакви директни неща. По-скоро, знам че е много трудно, за един стрелец, но тук не мисля, че работи директност.  А ако стане нещо по-голямо, тогава вече ще трябва да поработите над проблема. Не е непреодолимо, от една пдоредба не мога да знам какъв човек е всъщност, просто си мисля че емоционално така променя той нещата.

« Отговор #1359 -: Октомври 20, 2011, 01:21:07 pm »
Ами то това опира по-скоро до лично мнение, но когато става въпрос за взаимен интерес, нищо повече, не мжоеш да му кажеш "абее еййй, бъди по-експресивен, спри да бъдеш темерут", и той на теб нищо не може да ти каже. Отначало ми става малко едностранно, де факто ти като човека, който знае отговора, можеш да направиш нещо, той не знае отговора, още не може, но ако наблегнеш на малките неща, за едно асо чаши тва е най-показателно - една бегла усмивка, един мил поглед, най-вече, не толкова гласното изричане на похвали и някакви директни неща. По-скоро, знам че е много трудно, за един стрелец, но тук не мисля, че работи директност.  А ако стане нещо по-голямо, тогава вече ще трябва да поработите над проблема. Не е непреодолимо, от една пдоредба не мога да знам какъв човек е всъщност, просто си мисля че емоционално така променя той нещата.

Разбирам. Благодаря, наистина ми помагаш, защото аз съм твърде директна не, следващото след това. Тоест прекалявам чак с директност, но защото съм искренна и открита твърде много може би. Но ще се вслушам в думите ти за дискретноста и малките жестове и ще успокоя топката...то на един стрелец като му блесне нещо и вече е запалил пожар, та ще го карам по-кротко и леко.
« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 01:27:14 pm от Last_Kiss »