Ето и аз какви карти изтеглих от моето тесте. :blink:
1. Конник чаши.
2. Конник пентакли.
3. Седем меча.
Първите две според мен са обещаващи. Прочетох в книгата към тарото, че са свързани в областта на изкуството (това ми е професионалната област). Последната ме притеснява много обаче, защото и при теб е излязла същата, а и доколкото знам е решаваща и прекъсва евентуалните добри събития.
Може ли да ги тълкувам така: Ще започна работа, но не там, където желая.
Докато разбърквах картите, изпадна Асо жезли.
Виж,Дивна, Рицар Чаши е малко карата на лъжливите надежди,подлъгва те ,че нещо ще стане.Не е лоша карта ,но в някои случаи особенно на първа позиция е както приказки на вятъра.7 меча е карта ,която освен всичко друго и указва външна намеса,ама не директно ,а някак тайно ,задклуисно.Планове ,които не са за пред всички.Тайни ходове.За това реших ,че може би разчиташ на някой да подаде едно рамо.Нещо както "вуйчо владика". В твойта комбинация една от добрите карти за работа е Рицар Пентакли, но покрай този 'Хлъзгав рицар" и тези задкулисни игри, може и да означва ,някй да му подлее вода.За мен рицар П си ти и твойта упоритост и товят плам и жар за това подкрепено от падналото АсоЖ.Много искаш ,имаш уменият ,самочувствието и т., ,но съседите нещо .... Както казва Ъброуд - ще отнеме време.Това е Рицар П - Сигурен ,здраво стъпил на земята ,но бавен и муден.