Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704417 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1320 -: Септември 02, 2011, 02:42:35 am »

Ето и аз какви карти изтеглих от моето тесте. :blink:
1. Конник чаши.
2. Конник пентакли.
3. Седем меча.
Първите две според мен са обещаващи. Прочетох в книгата към тарото, че са свързани в областта на изкуството (това ми е професионалната област). Последната ме притеснява много обаче, защото и при теб е излязла същата, а и доколкото знам е решаваща и прекъсва евентуалните добри събития.
Може ли да ги тълкувам така: Ще започна работа, но не там, където желая.
Докато разбърквах картите, изпадна Асо жезли.
Виж,Дивна, Рицар Чаши е малко карата на лъжливите надежди,подлъгва те ,че нещо ще стане.Не е лоша карта ,но в някои случаи особенно на първа позиция е както приказки на вятъра.7 меча е карта ,която освен всичко друго и указва външна намеса,ама не директно ,а някак тайно ,задклуисно.Планове ,които не са за пред всички.Тайни ходове.За това реших ,че може би разчиташ на някой да подаде едно рамо.Нещо както "вуйчо владика". В твойта комбинация една от добрите карти за работа е Рицар Пентакли, но покрай този 'Хлъзгав рицар" и тези задкулисни игри, може и да означва ,някй да му подлее вода.За мен рицар П си ти и твойта упоритост и товят плам и жар за това подкрепено от падналото АсоЖ.Много искаш ,имаш уменият ,самочувствието и т., ,но съседите нещо .... Както казва Ъброуд - ще отнеме време.Това е Рицар П - Сигурен ,здраво стъпил на земята ,но бавен и муден.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 02:56:40 am от Херлок Шолмс »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1321 -: Септември 02, 2011, 12:32:35 pm »
Уран, предходните ти карти са си изпяли песента

Toва защо?

« Отговор #1322 -: Септември 02, 2011, 01:43:51 pm »
Имам въпрос и теглих три карти от мойто тесте, въпросът е какво развитие ще имат отношенията ни с Х.?

Паднаха ми се:
Девятка пентакли
Осмица пентакли
Отшелникът

Ако девятката я приема за пълно осъществяване на това, което предсказват съседните карти, а осмицата пентакли за млад мъж, който има взаимоотношения с питащия или пък някаква работа,заетост -  и в двата случея ще е вярно,смисъл мъжът е млад,но сме приятели,а ако го приема за заетост, то и двамата скоро ще сме заети всеки с неговите си задължения.
Обаче Отшелникът ме притеснява, дали не значи някакво предателство или той да стане по-предпазлив в отношенията ни занапред?
Вие как мислите?  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #1323 -: Септември 02, 2011, 01:50:18 pm »
Уран, предходните ти карти са си изпяли песента

Toва защо?

така мисля :blink:
че отразяват неотдавна минали събития и утайката от тях

*

Divna

• 2478
« Отговор #1324 -: Септември 02, 2011, 04:11:20 pm »

Ето и аз какви карти изтеглих от моето тесте. :blink:
1. Конник чаши.
2. Конник пентакли.
3. Седем меча.
Първите две според мен са обещаващи. Прочетох в книгата към тарото, че са свързани в областта на изкуството (това ми е професионалната област). Последната ме притеснява много обаче, защото и при теб е излязла същата, а и доколкото знам е решаваща и прекъсва евентуалните добри събития.
Може ли да ги тълкувам така: Ще започна работа, но не там, където желая.
Докато разбърквах картите, изпадна Асо жезли.
Виж,Дивна, Рицар Чаши е малко карата на лъжливите надежди,подлъгва те ,че нещо ще стане.Не е лоша карта ,но в някои случаи особенно на първа позиция е както приказки на вятъра.7 меча е карта ,която освен всичко друго и указва външна намеса,ама не директно ,а някак тайно ,задклуисно.Планове ,които не са за пред всички.Тайни ходове.За това реших ,че може би разчиташ на някой да подаде едно рамо.Нещо както "вуйчо владика". В твойта комбинация една от добрите карти за работа е Рицар Пентакли, но покрай този 'Хлъзгав рицар" и тези задкулисни игри, може и да означва ,някй да му подлее вода.За мен рицар П си ти и твойта упоритост и товят плам и жар за това подкрепено от падналото АсоЖ.Много искаш ,имаш уменият ,самочувствието и т., ,но съседите нещо .... Както казва Ъброуд - ще отнеме време.Това е Рицар П - Сигурен ,здраво стъпил на земята ,но бавен и муден.

Големи благодарности, Шолмс!  :58:

« Отговор #1325 -: Септември 03, 2011, 12:39:06 pm »
Имам въпрос и теглих три карти от мойто тесте, въпросът е какво развитие ще имат отношенията ни с Х.?

Паднаха ми се:
Девятка пентакли
Осмица пентакли
Отшелникът

Ако девятката я приема за пълно осъществяване на това, което предсказват съседните карти, а осмицата пентакли за млад мъж, който има взаимоотношения с питащия или пък някаква работа,заетост -  и в двата случея ще е вярно,смисъл мъжът е млад,но сме приятели,а ако го приема за заетост, то и двамата скоро ще сме заети всеки с неговите си задължения.
Обаче Отшелникът ме притеснява, дали не значи някакво предателство или той да стане по-предпазлив в отношенията ни занапред?

Никой ли няма предположение?  :rolleyes:

« Отговор #1326 -: Септември 04, 2011, 10:18:08 pm »

Паднаха ми се:
Девятка пентакли
Осмица пентакли
Отшелникът

Да си призная ,не са ми много ясни картите ти. Има ли вероятност да се разделите поради комадировка на единия....Служебно пътувнае и самота от което.???Само както идея...
« Последна редакция: Септември 04, 2011, 11:18:12 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1327 -: Септември 05, 2011, 12:34:44 am »

Паднаха ми се:
Девятка пентакли
Осмица пентакли
Отшелникът

Да си призная ,не са ми много ясни картите ти. Има ли вероятност да се разделите поради комадировка на единия....Служебно пътувнае и самота от което.???Само както идея...

Ами тя възможноста си е на лице, смисъл той заминава да учи и ще се чуваме сигурно по-рядко,а й той ще си влезе в друг ритъм на живот,едва ли ще мисли много за мен. Нещо такова ли изглежда?

« Отговор #1328 -: Септември 05, 2011, 04:58:39 am »

Ами тя възможноста си е на лице, смисъл той заминава да учи и ще се чуваме сигурно по-рядко,а й той ще си влезе в друг ритъм на живот,едва ли ще мисли много за мен. Нещо такова ли изглежда?
Значи ученето като процес най-пасва на 8П .Отшелнника си е самота ,отдалечавана за да научиш ,разбереш нещо,да намериш и изолацията в процеса на търсене и научаване.Не че няма да мисли за теб.Всеки ще се чувства самотен без другия.

« Отговор #1329 -: Септември 05, 2011, 12:32:41 pm »

Значи ученето като процес най-пасва на 8П .Отшелнника си е самота ,отдалечавана за да научиш ,разбереш нещо,да намериш и изолацията в процеса на търсене и научаване.Не че няма да мисли за теб.Всеки ще се чувства самотен без другия.

Благодаря ти, Херлок!  :kissd:

« Отговор #1330 -: Септември 06, 2011, 01:52:00 pm »
Ще ми платят ли отпуските?Картите са:
императора
крал жезли
10 пентакли

*

abroad

• 2187
« Отговор #1331 -: Септември 09, 2011, 12:44:53 am »
императора
крал жезли
10 пентакли

да, но е добре на някой или нещо да се подчиниш/съобразиш

« Отговор #1332 -: Септември 09, 2011, 04:44:53 am »
Или пък (вариации по тема  :blink:) Законът ще принуди началството ти да го направи..В смисъл шефовете ти ще се съобразят с това което изисква законът. Може да вземеш добри парички...

« Отговор #1333 -: Септември 09, 2011, 07:47:37 am »
императора
крал жезли
10 пентакли

да, но е добре на някой или нещо да се подчиниш/съобразиш
Или пък (вариации по тема  :blink:) Законът ще принуди началството ти да го направи..В смисъл шефовете ти ще се съобразят с това което изисква законът. Може да вземеш добри парички...
Надявам се да стане.Ще дам и обратна връзка.Благодаря ви момичета :kissd:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1334 -: Септември 12, 2011, 07:33:09 am »
.

« Последна редакция: Септември 13, 2011, 10:47:25 am от Hm »

« Отговор #1335 -: Септември 13, 2011, 06:17:54 pm »
Днес си ших торбичка за картите към книгата на Кристин Димитрова и реших да си дръпна 3 за текущия месец:
VІ жезли (обърната);
VІ чаши (обърната);
Кралица мечове;
Х жезли (сама си падна).

Какво мислите?

Много рядко ползвам Таро, нещо не ме влече...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1336 -: Септември 13, 2011, 06:26:19 pm »
Затваряш някаква страница но в чисто емоционален план.

п.п.Аз си тегли днес карти и издърпах само мечове в подредбата с 3 карти, а в тази с 6 (по същоя въпрос за доуточняване) пак същите мечове +още 2 карти с мечове и любовниците. :-X
Спирам, че допълнително се фрустрирам загдето и звездите не са с мен. :blink:

1. 4 меча-обърната
2. 3 меча
3. рицар мечове-обърната

1. 4 меча ;)
2. крал мечове
3. 8 меча
4. 9 меча-обърната
5. любовниците
6. рицар мечове

такова нещо..не ми се е случвало, ама все пак да кажа, че е он лайн
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 07:23:50 pm от Uran »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1337 -: Септември 13, 2011, 06:27:10 pm »
Днес си ших торбичка за картите към книгата на Кристин Димитрова и реших да си дръпна 3 за текущия месец:
VІ жезли (обърната);
VІ чаши (обърната);
Кралица мечове;
Х жезли (сама си падна).

Какво мислите?

Много рядко ползвам Таро, нещо не ме влече...

предполагам отразяват в голяма степен емоционалното ти състояние
отърси се от страховете на миналото, остави ги там, каквото било било :blink:

« Отговор #1338 -: Септември 13, 2011, 11:44:22 pm »
Благодаря Уран и Аброуд!
Емоционалното ми състояние е все едно от.... много време... За миналото - да, преодолявам го или поне се опитвам.

« Отговор #1339 -: Септември 15, 2011, 11:04:55 am »
Може ли малко помощ?! Мислех да пусна хорар по въпроса, обаче нещо астро.ком има проблем и не мога да вляза, та реших да тегля три карти таро от мойто тесте. Въпроса е ''Благоприятно ли ще е за мен да се запиша на курса по масажи (учат те да правиш терапевтични и за отпускане масажи)?''

Паднаха ми се:
Двойка чаши
Кулата
Асо мечове - обърната

Двойката чаши добре, обаче кулата и асо мечове обърната ме притесняват, какво толкова може да не е благоприятно или да се обърка?  :(