Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708164 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2160 -: Декември 03, 2012, 09:13:41 pm »
Да те подготвя - кавгата ще бъде евентуално заради нещо...на хартия, я резервация, я сметка и някаква грешка. Чернокоса жена ще я разреши.
Проверете си всичко до буква, преди да тръгнеш, че миналата година прецакаха почивката на една приятелка, беше с ваучер.

Радвам се, че съм познала :wub:

« Отговор #2161 -: Декември 03, 2012, 09:21:46 pm »
Да те подготвя - кавгата ще бъде евентуално заради нещо...на хартия, я резервация, я сметка и някаква грешка. Чернокоса жена ще я разреши.
Проверете си всичко до буква, преди да тръгнеш, че миналата година прецакаха почивката на една приятелка, беше с ваучер.

Радвам се, че съм познала :wub:

Всъщност възможно ли е да е понеже той ми каза да не купувам нищо,а аз купих някои хранителни продукти,не мога да се представя с празни ръце и затова да се ядоса?  :-\

« Отговор #2162 -: Декември 03, 2012, 09:31:47 pm »
Не мисля.
Няма да е голяма драма, спокойно, както казах, после ще имате сдобрителен секс.

« Отговор #2163 -: Декември 03, 2012, 09:44:19 pm »
Не мисля.
Няма да е голяма драма, спокойно, както казах, после ще имате сдобрителен секс.

Дано да не е нищо сериозно! Благодаря ти отново!  :wub: :P

« Отговор #2164 -: Декември 04, 2012, 11:00:50 am »
Можете ли да ми препоръчате някой който умее добре да гледа на карти таро ? Искам да ми изготвят лична прогноза.
Всичко за астрологията и зодиите

« Отговор #2165 -: Декември 04, 2012, 02:32:34 pm »

Вчера зададох въпрос за това, дали ще се проведе едно важно за много хора интервю в първото тримесечие на 2013 г. Това интервю е важно и за мен, та моята съдба играе някаква роля, убедена съм, тъй като съм много пристрастна.
Паднаха ми се:
3 Жезли
Умереност
Императорът
Паж Чаши

Моето тълкувание е следното:  Ще се забави нещо свързано с това събитие (вероятно датите), вероятно адмикнистративно, но после ще настъпи голямо раздвижване. В крайна сметка, мисля, че ще се състои и ще е свързана с мъж, авторитетна персона. Паж чаши ми се губи като тълкуване.

Вени, не съм добра в тълкуването на 4 карти, даже не знам има ли наречени позиции, но аз не виждам протакане и голямо раздвижване в тези карти. По-скоро всичко си върви по план, без големи изненади. 3 жезли показва общуване с хора от чужбина, пътуване, а и някакви документи. Това ти е причината за питането и си права, че има някаква съдбовност в цялата работа. Понеже 3 жезли дава бързо развитие, а след това имаме Умереност, може би нещата ще тръгнат по-бурно, а после ще се успокоят. Обърни внимание на детайлите и организацията. Не знам каква връзка има това с питането ти, но това е по Умереността. Що ми се струва, че всичко ще се случи, но на два етапа? На Императора няма какво да му коментирам. Може би е някаква система, организация, човек, от когото зависи нещо.
Паж чаши за мен няма голямо значение, но може би уточнява Императора по някакъв начин. Вероятно става въпрос за група от млади хора, даже работа с деца, изкуство, стажанти, работа в рекламата, но не за много пари, невисоки длъжности и така... Сякаш се появява, за да предупреди, че очакванията ти няма да се осъществят на 100 %.

« Отговор #2166 -: Декември 05, 2012, 12:35:51 am »
Мерси, Кирин, писах на ЛС.

Пажът като интерпретация просто не се връзва с другите карти.
Да, за чужбина иде реч, да на два етапа е събитието, но този паж чаши не ми се връзва.

И аз не бях добра на тълкуване на 4 карти, но след около седмица тълкувания на момичета от форума и мои му свикнах и видях, че дава по-голяма яснота. В общия случай първите две карти са отговор на въпрос и коментар по него, третата показва екзалтация, връхна точка, нещо значимо, свързано с въпроса, четвъртата резултат и страхове.

« Отговор #2167 -: Декември 05, 2012, 07:15:39 pm »
И аз изсмуках от пръстите си една история и ти я пуснах на ЛС, Вени.  ;D

Аз взех, че си гледах за чувствата на любимия към мен и ми се паднаха такива шантави карти, че свят ми се зави.
Само вижте каква красота!
6 пентакли
9 мечове
Справедливост

Трудно ми е да ги тълкувам безпристрастно, така че моля за мнения. На мен ми се види, че картите добре го описват като човек, но чувства изобщо не виждам тук.  :unsure: Помощ!

« Отговор #2168 -: Декември 05, 2012, 08:50:50 pm »
Правилно си преценила - описват го като човек.
Не си задала правилно въпросът. Ако е какви чувства има към мен Х може да се тълкува - в момента, какво изпитва.
Опитай със "Има ли романтични чувства към мен Х.?"
Колоото по-конкретно е зададен въпросът, толкова по-ясен отговор имаш.

« Отговор #2169 -: Декември 05, 2012, 09:42:24 pm »
Влюбените, 3 пентакли, 5 чаши,  изпада 9 мечове

Много разочарован бе! Това са карти за емоциите му в момента, че наистина имаме големи спорове.

За романтичните чувства изтеглих: Слънцето (обърната), Кралица чаши, Крал жезли
Май са повече истерични чувствата му, отколкото романтични.  :o

« Отговор #2170 -: Декември 05, 2012, 10:50:00 pm »
Крал жезли не е той, някой зложелател е, да знаеш. От там ти идат обърканите карти и обърнатото слънце.
Някой много близък до него хич не те харесва и ти подлива вода. Брат има ли?

« Отговор #2171 -: Декември 06, 2012, 07:12:02 am »
Ами, има намесен още един картоф, да. Братовчед е, но не е правил или казвал нещо нарочно. Имах връзка с него преди няколко години и моичкия сега взе да се вкарва във филми по празниците, като трябва да се събираме с родата. Аз не виждам никакъв проблем, но...
 :-X  :-X  :-X

« Отговор #2172 -: Декември 06, 2012, 10:48:06 am »
Кирин, излезе списъкът с интервютата - демек случи се, познаха Таро-то отново.,
Имам да задавам важни въпроси, но не днес, днес усещам, че не бива да питам нищо.

Бе щом е картоф, не свекърва - свиркай си.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2173 -: Декември 06, 2012, 02:40:01 pm »
Зададох въпрос - Обича ли ме Х.? Паднаха се
Асо пентакли ( обърната )
 7 жезли
9 жезли
Май никоя от тези карти не е свързана с чувства и отговорът е по-скоро отрицателен  :-\
Ще купя ли къщата?
Обесеният ( обърната )
Паж на пентаклите
3 жезли ( обърната )
Тук Обесеният не мога да го свържа с въпроса  :unsure:
« Последна редакция: Декември 06, 2012, 02:49:14 pm от tania »
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2174 -: Декември 06, 2012, 08:54:48 pm »
Таня, в първата ти комбинация за стара любов ли става въпрос?
По втората, ами... понеже питаш за обърнат Обесен, може да означава желание да се отървеш от зависимо положение или пък просто желание да постигнеш своето, но усилията ти в тази посока могат да те вкарат в още  по-големи проблеми.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2175 -: Декември 07, 2012, 09:24:42 am »
Таня, в първата ти комбинация за стара любов ли става въпрос?
По втората, ами... понеже питаш за обърнат Обесен, може да означава желание да се отървеш от зависимо положение или пък просто желание да постигнеш своето, но усилията ти в тази посока могат да те вкарат в още  по-големи проблеми.
Кирин, попитах за мъжа ми. Дали при него има захласване по стара любов? Зададох въпрос - Влюбен ли е в друга? Паднаха се - 6 мечове, Кралица на мечовете и Светът. Кралица мечове в случая дали не символизира съперница? Светът го тълкувам като промяна, която предстои.
По вторият въпрос - много точно си описала обърнатия Обесен. Искам да се отърва от зависимо положение и да постигна своето, ако я купя, тази къща би ми донесла повече свобода и възможности. Съпругът ми не е много съгласен и от там възникват проблемите ( сигурно Паж пентакли символизира него ). Надявам се 3 жезли да показва благоприятен развой на нещата.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2176 -: Декември 07, 2012, 09:47:31 am »
Здравейте,
в очакване съм на най-хубавото събитие в живота ми!
Въпросът ми е дали ще родя преди термина?

1.Светът
2.6 жезли
3.Паж Пентакли

Благодаря предварително! :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2177 -: Декември 07, 2012, 10:22:59 am »
Здравейте,

1.Светът
2.6 жезли
3.Паж Пентакли

В един руски форум четох, че Светът дава събития до края на годината. Бебето момченце ли е? Леко и безпроблемно раждане ти желая  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2178 -: Декември 07, 2012, 10:36:19 am »
Мисля, че да, 6 жезли и по принцип жезлите като се появят поне в моите комбинации показват скорошен развой на събитията.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #2179 -: Декември 07, 2012, 10:36:41 am »
Здравейте,

1.Светът
2.6 жезли
3.Паж Пентакли

В един руски форум четох, че Светът дава събития до края на годината. Бебето момченце ли е? Леко и безпроблемно раждане ти желая  :blink:
Мерси Таня!
Момченце е, поне така казват... ;