Вчера зададох въпрос за това, дали ще се проведе едно важно за много хора интервю в първото тримесечие на 2013 г. Това интервю е важно и за мен, та моята съдба играе някаква роля, убедена съм, тъй като съм много пристрастна.
Паднаха ми се:
3 Жезли
Умереност
Императорът
Паж Чаши
Моето тълкувание е следното: Ще се забави нещо свързано с това събитие (вероятно датите), вероятно адмикнистративно, но после ще настъпи голямо раздвижване. В крайна сметка, мисля, че ще се състои и ще е свързана с мъж, авторитетна персона. Паж чаши ми се губи като тълкуване.
Вени, не съм добра в тълкуването на 4 карти, даже не знам има ли наречени позиции, но аз не виждам протакане и голямо раздвижване в тези карти. По-скоро всичко си върви по план, без големи изненади. 3 жезли показва общуване с хора от чужбина, пътуване, а и някакви документи. Това ти е причината за питането и си права, че има някаква съдбовност в цялата работа. Понеже 3 жезли дава бързо развитие, а след това имаме Умереност, може би нещата ще тръгнат по-бурно, а после ще се успокоят. Обърни внимание на детайлите и организацията. Не знам каква връзка има това с питането ти, но това е по Умереността. Що ми се струва, че всичко ще се случи, но на два етапа? На Императора няма какво да му коментирам. Може би е някаква система, организация, човек, от когото зависи нещо.
Паж чаши за мен няма голямо значение, но може би уточнява Императора по някакъв начин. Вероятно става въпрос за група от млади хора, даже работа с деца, изкуство, стажанти, работа в рекламата, но не за много пари, невисоки длъжности и така... Сякаш се появява, за да предупреди, че очакванията ти няма да се осъществят на 100 %.