Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706094 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2860 -: Март 01, 2013, 07:15:37 pm »
Кирин,успех и от мен на новото работно място. :88:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2861 -: Март 01, 2013, 09:56:43 pm »
Кирин, желая ти успех на новото работно място!  :88:
Каризма, благодаря за пожеланията!  :58:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2862 -: Март 01, 2013, 10:07:35 pm »
Честита Баба Марта и в този раздел :blink:

Въпрос:

Имам ли кармична връзка с К....?

Благодаря :-[
Милки, честно казано не знам, какви карти трябва да се паднат, за да са показател за кармична връзка.  :-\ Аз ти изтеглих - Рицар пентакли, Колесницата и 2 жезли. Тези карти показват, че ще има развръзка във вашите отношения и то бърза. Той нещо много е пасивен, здраво стъпил на земята, трудно се решава на промени, но отношенията ви ще се задълбочат ми се струва. Колесницата съответства на знака Рак, той да няма някакви планети в Рак аспектиращи твои планети? ( понеже питаш, дали връзката е кармична ми хрумна тази асоциация )
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2863 -: Март 02, 2013, 10:01:14 am »
Честита Баба Марта и в този раздел :blink:

Въпрос:

Имам ли кармична връзка с К....?

Благодаря :-[
Милки, честно казано не знам, какви карти трябва да се паднат, за да са показател за кармична връзка.  :-\ Аз ти изтеглих - Рицар пентакли, Колесницата и 2 жезли. Тези карти показват, че ще има развръзка във вашите отношения и то бърза. Той нещо много е пасивен, здраво стъпил на земята, трудно се решава на промени, но отношенията ви ще се задълбочат ми се струва. Колесницата съответства на знака Рак, той да няма някакви планети в Рак аспектиращи твои планети? ( понеже питаш, дали връзката е кармична ми хрумна тази асоциация )
Здравей Таня,благодаря ти :blink:
Стъпил е здраво,има прогр слънце в телец плюс марс там.Ще сложа карта със синастрията ни,за да видиш/ако искаш/.За жалост без час за раждане негов. :-[ Просто ей така,за да видите.Мисля,че имаме потенциал...но всичко е в ръцете на съдбата :-[
Аз съм вътрешния кръг.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2864 -: Март 02, 2013, 10:41:27 am »
И двамата нямате нищо в Рак, не познах  ;D. Може при транзита на Юпитер в Рак да има някакво развитие ( при теб Юпитер ще транзитира през 12-ти дом, ще направи опозиция към наталното си положение, а е управител на 5-ти ). Не разбирам много от синастрия, но ми правят впечатление аспектите на Плутон - казват, че са кармични.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2865 -: Март 02, 2013, 07:08:17 pm »
момичета моля ви, може ли да ми теглите три карти за въпроса:
какви са чувствата на Х към мен?
въпроса ми по-скоро има предвид нагласа, не е за нещо конкретно.......като отношение....
искам някой друг да ми тегли, защото аз като си тегля винаги са повлияни от моето настроение, мнение и т.н.
Благодаря ви предварително.... :blink:

« Отговор #2866 -: Март 02, 2013, 09:58:38 pm »
И аз имам една молба,някой ако има възможност да хвърли едни карти.Предстоят ми два изпита,на първия ще се явя със сигурност,а за втория още се двоумя,не съм много добре подготвена.Та се чудя дали ще успея да се справя,ако се нагърбя и с двата?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2867 -: Март 03, 2013, 01:21:53 am »
въпроса ми по-скоро има предвид нагласа, не е за нещо конкретно.......като отношение....
искам някой друг да ми тегли, защото аз като си тегля винаги са повлияни от моето настроение, мнение и т.н.
Ванила, изтеглих ти 7 жезли, Магыосникът и Императорът. Струва ми се, че този мъж обича да доминира, властна натура е. Егоцентричен и манипулативен, леко арогантен, постига това, което си е наумил.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2868 -: Март 03, 2013, 01:27:50 am »
И аз имам една молба,някой ако има възможност да хвърли едни карти.Предстоят ми два изпита,на първия ще се явя със сигурност,а за втория още се двоумя,не съм много добре подготвена.Та се чудя дали ще успея да се справя,ако се нагърбя и с двата?
Каризма, изтеглих ти Колесницата, Рицар пентакли и 3 жезли. Ще се справиш с изпита, не се притеснявай.  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2869 -: Март 03, 2013, 02:51:48 am »
Ванила, изтеглих ти 7 жезли, Магыосникът и Императорът. Струва ми се, че този мъж обича да доминира, властна натура е. Егоцентричен и манипулативен, леко арогантен, постига това, което си е наумил.

Този е кариерно насочен, към момента не мисля, че има интерес да развива лични отношения с която и да е била жена, нито някоя толкова му е легнала на сърцето, за да се отклони от целите които гони.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2870 -: Март 03, 2013, 11:17:42 am »
Айде пак тука :)

Щом може така да се пита, и аз да пробвам:
Какво е отношението на х към мен?

Мерси ви :)

« Отговор #2871 -: Март 03, 2013, 11:18:04 am »
Каризма, изтеглих ти Колесницата, Рицар пентакли и 3 жезли. Ще се справиш с изпита, не се притеснявай.  :blink:
Благодаря Таня,Колесницата сигурно показва бързия преход от единия предмет към другия,по Рицар пентакли-малко трябва да се понапъна,а 3 жезли-резултат 3  ;) Добре го нагласих  ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2872 -: Март 03, 2013, 11:40:03 am »
Айде пак тука :)

Щом може така да се пита, и аз да пробвам:
Какво е отношението на х към мен?

Мерси ви :)
Папи, ти да не питаш за жена? Изтеглих ти интересни карти - Кралица пентакли, Луната, Кралица чаши. В книжката пише, че 2 кралици значи искрено приятелство. Луната между тях - има някакви тревоги, обърканост, страхове, илюзии за нещо. Интересно, това са две коренно различни кралици - едната здраво стъпила на земята, реалист, другата - витаеща в облаците, мечтателка.
Ако питаш за мъж бих си помислила, че е раздвоен между две жени, объркан е, не знае, коя да избере.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #2873 -: Март 03, 2013, 11:42:58 am »
Ах :)

Ами, таня, канех се да задам 2 въпроса, единият за жена
Ама викам-да не ставам нахална

Отговори ми и на двата-жените са описани чудесно

Много ти благодаря  :wub:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2874 -: Март 03, 2013, 12:14:22 pm »
Благодаря ви tania и ace of pentacles,
картите описват него, но щом е във връзка с мен не би ли трябвало така да се разглеждат нещата........конкретно......
не съм опитна и не ги разбирам толкова много, но все пак питам за неговото отношение към мен........
между другото попаднха на един форум много хубав, с много мнения и много ми помага, когато се опитвам да тълкувам картите......
може би бих изтълкувала първата карта като, че ли по някакъв начин се пази и защитава от мен, но не е задължително аз да съм причината...може причината да си е вътре в него.....
магьосника....тази карта ме навежда на мисълта, че наистина има неща, за които лъже, маже и не е искрен.......в отношението си към...мен може би ...тук имам нужда от помощ как да я вържа картата.....нещо по-конкретно...?
или може би означава, че прекалено много се е концентрирал върху това да се защитава от мен един вид .... :thinking:
« Последна редакция: Март 03, 2013, 12:19:19 pm от vanilla »

« Отговор #2875 -: Март 03, 2013, 01:16:49 pm »
Vanilla, вероятно човекът е наясно с твоите домогвания, но по някаква причина се пази от по-близки отношения с теб. Сигурно отношенията ви са някак ограничени и това положение ще се запази още дълго време. Заради Магьосникът, евентуално развитие на отношенията е изцяло в негови ръце, но проблемът е, че той живее според собствени правила и държи другите да ги спазват. Ти явно си прекрачила някаква граница, което го е изправило на нокти. Не знам защо, но той има интерес да държи ситуацията в досегашните рамки-дистанцията е налице по 7 жезли и Императорът. Като че ли се съобразява с някакви поети вече ангажименти и си ги изпълнява.
И аз като Таня и  Ace_of_Pentacles мисля, че емоционалните връзки не са му приоритет в момента.

« Отговор #2876 -: Март 03, 2013, 02:47:30 pm »
Няма чувства в тези карти според мен, това е студена и неемоционална комбинация и поради това казах, че кариерата му е приоритет в момента. Не виждам някакво колебание относно курса на действие, който е предприел. Самият факт, че питаш, означава, че нещата са не са розови, а факта, че в тези карти не се отразява съжаление, колебание по отношение на неговото отношение, за мен означава, че той не е заинтересован. Ние, хората сме изтъкани от противоречия - но когато поставим разума си над чувствата, което много хора често правят, винаги в такива комбинации се отразява желанието ни да можехме да постъпим по друг начин, желанието ни да спрем да се цензурираме и да бъдем това, което сме. А по тези карти той е това, което е, той показва това, което е. Фактическата ситуация между вас е тази, която го удовлетворява на 100%. Той би желал нещата да останат така, както са в момента. Може би в миналото си била склонна да проявяваш повече инициативност, която се отразява в тези 7 жезли - където той наистина е трябвало да брани територията си, един вид, но в момента човекът е в пълно душевно спокойствие, съжалявам да го кажа.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2877 -: Март 03, 2013, 04:01:10 pm »
както и да е благодаря Кирин.....и на мен така ми изглежда ситуацията.....
« Последна редакция: Март 04, 2013, 11:12:17 am от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2878 -: Март 03, 2013, 04:04:34 pm »

не съжалявай  :blink:.....душевното спокойствие е важно за всеки.....и аз искам да имам такова
« Последна редакция: Март 04, 2013, 11:12:40 am от vanilla »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2879 -: Март 04, 2013, 08:12:28 pm »
Здравейте,
имам специфичен въпрос :lol:

Какви карти ще излязат като съвет.

Да пратя ли покана на К. във фейсбук? Каква ще бъде неговата реакция:Положителна/ще се зарадва ли/ или отрицателна?

Мерси :rolleyes: