Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707469 Прегледи
*

lealya

• *
  • 172
Re: ТАРО
« Отговор #2820 -: Февруари 25, 2013, 08:44:36 pm »
Здравейте :blink:,отново се обръщам към вас за помощ.Зададох въпроса:Ще ме потърси ли Н?
Изтеглих-рицар жезли,звездата,паж чаши.
Благодаря предварително за отделеното време.

« Отговор #2821 -: Февруари 25, 2013, 08:55:22 pm »
Да, ще те потърси. Очаквай скоро инициатива от негова страна.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2822 -: Февруари 25, 2013, 09:02:52 pm »
Благодаря ти Ace_of_Pentacles :58:,надявам се да стане.Ще дам обратна връзка :blink:.

« Отговор #2823 -: Февруари 26, 2013, 03:57:05 pm »
Здравейте :blink:,отново се обръщам към вас за помощ.Зададох въпроса:Ще ме потърси ли Н?
Изтеглих-рицар жезли,звездата,паж чаши.
Благодаря предварително за отделеното време.

Аз обаче съм песимист-тези отношения ще си останат неясни и недовършени. Не мисля, че ще се обади, но все пак е трябвало да поставиш и някакъв срок за това питане.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2824 -: Февруари 26, 2013, 04:28:22 pm »
Благодаря Кирин и аз съм песимистично настроена,но нали надеждата умирала последна  :-[.
Днес зададох същия въпрос,но със срок.Ще се радвам да чуя мнението ви и отново благодаря.
Н ще ме потърси ли до 2 месеца? - 8пентак ли,7 чаши,крал жезли

« Отговор #2825 -: Февруари 26, 2013, 04:50:31 pm »
Момичета,пак опирам до вас с два въпроса. ;)

Първият:какви чувства е предизвикала жена у мъж?7ч-РЖ-4ж:мисля,че се е почувствал объркан-явно и самият той не е наясно с чувствата си;побързал е да се оттегли-държи на свободата си,и вероятно не му е до любовни изживявания. ;D

Вторият:причината в поведението на мъж към мен?След като видя присъединяването ми към тяхната компания,и бързо се изпари.(отношенията ни никак не са ОК)
5п-умереност-РМ.Според мен,това че не правя компромиси,отхвърлянето от преди са го вбесили и затова е реагирал така.

Чакам с нетърпение отговорите ви! :wub:

« Отговор #2826 -: Февруари 26, 2013, 05:24:18 pm »
За първия въпрос - по скоро измамно усещане за благополучие и семейно щастие, или е било само в мислите му и Рицар жезли - познат/приятел, го е свалил на земята.
За втория - по скоро се опитва да балансира между гняв от миналото и желание пак да даде шанс.

« Отговор #2827 -: Февруари 26, 2013, 05:28:15 pm »
MoonLight, по първия ти въпрос- сторила му се е нестандартна, оригинална, сигурно го е изненадала с нещо. Мисля, че може да има приятелски отношения между тях. За любов няма как да се говори по тези карти.

За поведението на младежа- дразни се от твоята пасивност или липса на ответна реакция. Очаквал е нещо от теб, може би се е надявал "да се случи нещо" в миналто. Сега е ядосан и май наистина се чувства отхвърлен. Иска да провокира, да обърне играта един вид.

Благодаря Кирин и аз съм песимистично настроена,но нали надеждата умирала последна  :-[.
Днес зададох същия въпрос,но със срок.Ще се радвам да чуя мнението ви и отново благодаря.
Н ще ме потърси ли до 2 месеца? - 8пентак ли,7 чаши,крал жезли

Lealya, пак не мисля, че ще стане, но и не виждам връзката между вас да се изгуби съвсем. Вероятно ще си останете приятели.

« Отговор #2828 -: Февруари 26, 2013, 06:13:49 pm »
lealya, Според мен към края на периода, който си определила, ще имаш по-ясна гледна точка за реалните отношения между вас. Мисля, че там, където има жезли, винаги, дори и да не е видимо от първия път, са пламнали страсти, а тези страсти не могат да изгаснат току-така. Огъня след себе си оставя пепел, а не приятелство. Приятелството асоциирам повече с мечове (хора, които са ти приятни за разговор) и пентакли (хора, които намираш за благонадеждни и знаеш, че можеш да им се довериш), чашите се появяват рядко, но ако ще има, ще са 3 и 6 и винаги са стабилно подплътени от пентакли и мечове. Това е личният ми опит. В крал жезли, рицар жезли и паж чаши аз лично винаги виждам различните лица на една по-интензивна и еротична връзка между тези хора, за които се пита.

MoonLight, по първият въпрос - предизвиква някаква приятна аура на мистериозност около себе си, което мотивира мъжът да се прояви като ловец, като състезател, който иска да разкрие нейната тайна. Той изпитва удоволствие от тази игра, която двамата играят. Не са някаква заявка за сериозни чувства, но определено тук виждам доста застъпено желанието за флирт и засвидетелстване от страна на мъжа към жената колко реално мъжествен и силен е той.
По вторият - Неприятно хладно чувство. Определено и ти, нищо лично, не си му приятна. Самото ти присъствие го кара да е изнервен и в "бойна готовност", поради което е решил да се оттегли, за да не си хаби нервите. Дразниш го много, но ако питаш за негови чувства към теб, мисля, че на съзнателно ниво те е преживял. Друг е въпросът дали не си е сложил голяма част от това изживяване в подсъзнанието. Сега е останала само обидата и нараненото его и самото ти присъствие явно му напомнят за нея, та това е обидното в цялата ситуация.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2829 -: Февруари 26, 2013, 06:23:58 pm »
Благодаря ви много :blink: и на двете :88:

« Отговор #2830 -: Февруари 26, 2013, 07:00:33 pm »
Много  благодаря за помощта и ценните ви мнения!!!

« Отговор #2831 -: Февруари 27, 2013, 09:41:42 pm »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:14:13 pm от yanica »

« Отговор #2832 -: Февруари 27, 2013, 09:42:39 pm »
А какъв е бил въпросът, който си задала?

« Отговор #2833 -: Февруари 27, 2013, 10:14:43 pm »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:13:50 pm от yanica »

« Отговор #2834 -: Февруари 27, 2013, 10:37:58 pm »
Ако в момента той няма друга връзка, ще бъдеш. Чифт от дама и крал за мен означава форма на силно обвързване, особено когато са чаши ... Ако има в момента друга в живота му, е доста влюбен в нея.

« Отговор #2835 -: Февруари 27, 2013, 10:40:46 pm »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:13:13 pm от yanica »

« Отговор #2836 -: Февруари 28, 2013, 10:04:10 am »
Постовете на 1 страница липсват :'(
Бяха много полезни

« Отговор #2837 -: Февруари 28, 2013, 12:33:23 pm »
Здравейте  :blink: Момчето към,което имам чувства мисли да ходи на бригада ама много не му вярвам  ;D.Та въпросът ми е ще замине ли? Изтеглих Кулата,Слънцето,Влюбените и допълнителна Глупакът.Какво мислите? Аз мисля,че ще се откаже.

« Отговор #2838 -: Февруари 28, 2013, 02:35:30 pm »
Здравейте  :blink: Момчето към,което имам чувства мисли да ходи на бригада ама много не му вярвам  ;D.Та въпросът ми е ще замине ли? Изтеглих Кулата,Слънцето,Влюбените и допълнителна Глупакът.Какво мислите? Аз мисля,че ще се откаже.

Dream girl, аз пък мисля, че ще отиде. За него това е рядък шанс, който няма да изпусне. Очакват го големи и хубави промени, а желанието му да замине не е от вчера.  :blink:

« Отговор #2839 -: Февруари 28, 2013, 06:13:22 pm »
Благодаря ти Кирин  :blink: