Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707473 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2800 -: Февруари 18, 2013, 04:31:43 pm »
Вие имате ли подредби на Таро, които дават конкретен отговор - да или не?
Сега мернах няколко подредби, но те самите дават общи отговори. Докато на Ленорман има една подредба с три карти, сумата от които дават четвърта и четвъртата карта е отговорът.
Въобще, малко по-практически опит да споделим?

Жасмин, може ли да попитам как става това със сумата?
Например, попитах дали един мъж е влюбен в мен и изтеглих три карти - детелина (2), пръстен (25), кавалер (28). Събират ли се номерата на картите? Сумата редуцира ли се след това до едноцифрено число?

« Отговор #2801 -: Февруари 18, 2013, 04:53:52 pm »
Доколкото разбрах се сумират сумите на картите и ако числото надвишава 36 (Ленорман са 36 карти) се вади това число и остатъкът показва конкретна карта по номер, която е отговорът. Ако след ваденето пак е по-висока сума, редуцирам числото.
Основно правило при задаването на въпроси към картите, е отговорите им да не са с "да" или "не", и въпросите да не започват с "защо". Доколкото знам, пък и така го прилагам, картите отговарят най-адекватно на въпроси: "как, кога, къде, какво" и т.н. Това следва виждането, че бъдещето не е фиксирано, а винаги променяемо и е в нашите ръце. Именно поради това отговори "да" или "не" може да се окажат доста трудни за преценка или в крайна сметка, напълно неверни. За въпроса "защо" съм срещала обосновката, че да се отговори на него е продукт на собствените ни възможности за разсъждение и не е коректно с карти да заместваме тази функция. Можем само да получим информация от тях, която да приложим в последствие, за да отговорим на този въпрос. Именно поради това не използвам подредби с "да" или "не", дори и да ги има.

Ще съм благодарна, ако ми помогнете с разчитането на тази комбинация: На въпрос за чувствата на мъж към жена, ми излязоха следните карти:

Изпадна дама чаши, а самата комбинация е: Обърната Колесница, Обесен, Обърнати три пентакли

Да ти кажа, аз се опитвам да задавам възможно най-конкретни въпроси, сочещи Да или Не.

За тези чувства - много оплетени, обърнати, не на място. Извънбрачна връзка ли е?

*

abroad

• 2187
« Отговор #2802 -: Февруари 18, 2013, 04:57:31 pm »
Жасмин, може ли да попитам как става това със сумата?
Например, попитах дали един мъж е влюбен в мен и изтеглих три карти - детелина (2), пръстен (25), кавалер (28). Събират ли се номерата на картите? Сумата редуцира ли се след това до едноцифрено число?

събират се до двуцифрено, ако е по-голямо от 36 вадиш, докато стигнеш до число по-малко или равно на 36, в твоя случай резултатът е 19
но не се теглят напосоки картите, поне не следващите след първата:
цепиш, после обръщаш най-горната за първа, според нейното число, отброяваш и обръщаш втората, третата - по същия начин

картата-резултат не се тълкува според обичайно присъщите и характеристики в случая, още повече - не всички дават категоричен отговор, не е задължително да ти отговорят
с най-категоричен положителен резултат са 5, 35, 33, например

« Отговор #2803 -: Февруари 18, 2013, 05:05:02 pm »
Благодаря ти, Аброуд!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2804 -: Февруари 18, 2013, 05:05:26 pm »

Папи, зададох въпрос - Какви промени ти предстоят през следващите 3 месеца? Изтеглих ти - Паж жезли, 6 чаши, 3 чаши и Рицар жезли. Много хубави карти! Ще имаш поводи за веселие, ще присъстваш на някакво празненство. Може да има промени при детето ти, но ще са от хубаво естество. Обяснение в любов на някакво събиране. Рицар жезли означава също и пътуване / преместване. Динамичен период, изпълнен с хубави събития.

Таня, много благодаря!
Дано да се сбъднат хубавите предсказания :)

« Отговор #2805 -: Февруари 18, 2013, 05:10:40 pm »

За тези чувства - много оплетени, обърнати, не на място. Извънбрачна връзка ли е?

Не, няма намесена друга жена, доколкото знам, но все още не е и връзка.  :blink: Чудя се в такъв случай кое може да е обърканото, аз в такива отношения съм много праволинейна или поне съм наясно с желанията си. Имаш ли идеи в такъв случай каква може да е причината за тази обърканост и оплетеност? Иначе благодаря ти за включването!  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #2806 -: Февруари 18, 2013, 05:19:44 pm »
Abroad, ако не е тайна, защо си изхвърли картите таро? Мъжът ми, например, ги смята за злокобни и ми е забранил да му гледам.  ;D Аз мисля, че ако се използват по предназначение и не се прекалява, няма проблем.

тежки карти са ми
всеки път като се присещах за тях и теглих, перживявах катаклизъм - дълго го наблюдавах, не е самовнушение
неприятното усещане в тази връзка не ме напускаше през цялото време
понякога се сблъсквах с почти физическа болка при теглене, особено за някой друг
личното ми мнение е, че не са за всеки тези карти, още повече ползвани в ежедневието

*

abroad

• 2187
« Отговор #2807 -: Февруари 18, 2013, 07:42:01 pm »
детелина (2), пръстен (25), кавалер (28)

в твоя случай резултатът е 19

трябваше да се прибера, за да погледна какво беше точното значение при тези въпроси на 19, че не ги помня всички цитирам: "разрешението на проблема ще дойде от по-висшестоящ" - сега ще трябва да го отнесем към въпроса и да включим интуицията, когато отговорът в една или друга степен е уклончив или неясен аз гледам естеството на изтеглените карти (което не е принцип) - твоите са добри, но изглежда нещата да зависят напълно от "него", което едва ли ти е по вкуса
друг вариант е да го тълкуваме буквално като "божа работа":)
помниш ли на коя карта цепи тестето? - често тя се явява решаваща при отговори "на кантар"

п.п. понякога, просто, е по-добре да не знаем отговора :blink: (убедена съм в това)

« Отговор #2808 -: Февруари 19, 2013, 11:40:14 am »
Карта за деня - Светът обърнат. :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2809 -: Февруари 19, 2013, 08:38:52 pm »
Момичета, помагайте с тълкуването  :25: Попитах, дали Х. има негативна намеса, паднаха се - Дяволът, Императрицата, Кралица пентакли. Дали ако се направи ... , ще има положителен ефект - Колесницата, 7 жезли, Императорът, Глупакът.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2810 -: Февруари 19, 2013, 09:08:36 pm »
детелина (2), пръстен (25), кавалер (28)

в твоя случай резултатът е 19

трябваше да се прибера, за да погледна какво беше точното значение при тези въпроси на 19, че не ги помня всички цитирам: "разрешението на проблема ще дойде от по-висшестоящ" - сега ще трябва да го отнесем към въпроса и да включим интуицията, когато отговорът в една или друга степен е уклончив или неясен аз гледам естеството на изтеглените карти (което не е принцип) - твоите са добри, но изглежда нещата да зависят напълно от "него", което едва ли ти е по вкуса
друг вариант е да го тълкуваме буквално като "божа работа":)
помниш ли на коя карта цепи тестето? - често тя се явява решаваща при отговори "на кантар"

п.п. понякога, просто, е по-добре да не знаем отговора :blink: (убедена съм в това)

Благодаря ти отново! Не съм теглила картите, както ти написа в предния си пост, че трябва да се направи. Теглих онлайн, защото нямам карти.

Да, така е, както си го написала - зависи от него и той няма да направи нищо по въпроса, защото... той си знае защо. Според мен си го е страх човекът и това е. Но това е само мое субективно мнение.

Благодаря ти отново! И аз мисля, че този въпрос е по-добре да остане без отговор.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2811 -: Февруари 19, 2013, 09:43:49 pm »
Теглих онлайн, защото нямам карти.

а, тогава забрави за тълкуването - ленорман, най-малко от всички карти се поддават на поносимост при онлайн теглене :blink:

« Отговор #2812 -: Февруари 19, 2013, 10:03:01 pm »
Момичета, помагайте с тълкуването  :25: Попитах, дали Х. има негативна намеса, паднаха се - Дяволът, Императрицата, Кралица пентакли. Дали ако се направи ... , ще има положителен ефект - Колесницата, 7 жезли, Императорът, Глупакът.

По първият въпрос - категорично да за мен, с тази императрица - силна жена, насочени са най-вече към финансови желания (КП)
По вторият - този Глупак не вещае добър край, но пък другите три са хубави. Задай въпросът след няколко дни пак.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2813 -: Февруари 19, 2013, 10:28:32 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 22, 2013, 06:44:22 pm от vanilla »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2814 -: Февруари 19, 2013, 11:31:25 pm »

По първият въпрос - категорично да за мен, с тази императрица - силна жена, насочени са най-вече към финансови желания (КП)
По вторият - този Глупак не вещае добър край, но пък другите три са хубави. Задай въпросът след няколко дни пак.
Мерси, Вени! И аз имах такива предположения, за жалост  :(
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2815 -: Февруари 25, 2013, 11:18:05 am »
Нещо сте много мълчаливи тия дни :rolleyes:
Карта за деня: Тройка Пентакли
карти за седмицата: Рицар чаши, 7 пентакли, двойка мечове, 10 пентакли

Хм, интересна седмица се очертава.

« Отговор #2816 -: Февруари 25, 2013, 12:08:36 pm »
Вени,да не ти предстои някакво споразумение?Аз за седмицата изтеглих Кралица мечове+Рицар мечове+Паж жезли,ама изобщо нямам никакво настроение и даже и не се опитвам да ги тълкувам  :'(

« Отговор #2817 -: Февруари 25, 2013, 12:25:30 pm »
добър ден,попитах
накъде ще тръгната нещата между мен и Х след празниците...
жрецът,две чаши,императрица,рицар чаши

странни карти при положение ,че дори не се виждаме  :(
да се отчета-картите бяха много розови,Кирин беше права а и аз не вярвах в промяната-но ето отношенията се подобриха драстично :) било е само на един смс разстояние :) сега,понеже съм много пристрастна ви моля,някой да ми хвърли едни карти върху така зададената ситуация "Аз и Х в рамките на март месец"благодаря много :58:

« Отговор #2818 -: Февруари 25, 2013, 12:38:16 pm »
Вени,да не ти предстои някакво споразумение?Аз за седмицата изтеглих Кралица мечове+Рицар мечове+Паж жезли,ама изобщо нямам никакво настроение и даже и не се опитвам да ги тълкувам  :'(

Мисля, че жена ще те натисне да вземеш решение, което трябва да е безпристрастно. Тези мечове винаги ми изглеждат като отстраняване на проблем със замах, оперативно ден се вика.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2819 -: Февруари 25, 2013, 08:04:29 pm »
Привет lucy!  :blink:

Мисля, че терзанията ти са напразно и за теб и твоят човек нещата ще потръгнат добре. В първата комбинация не виждам нищо, което да подсказва за окончателна раздяла. Според мен той към момента е загубил вярата си в магията на живота, малко е потънал във всекидневни неща, станал е твърде голям прагматик и вероятно това е обострило отношенията ви или го е накарало да каже неща, над които не е помислил добре. ......

Благодаря, Ace_of_Pentacles, за правилното тълкуване на картите.  :blink: Възобновихме контакти... и разбира се отново изчезна..