Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704330 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2220 -: Декември 17, 2012, 09:14:40 am »
Съжалявам, не се наемам да тълкувам картите. Но 6 чаши говори за добър край.
Благодаря, Вени! Четох, че когато въпросът е за здраве, Страшният съд символизира оздравяване. Само Дяволът ме притеснява.
Благодаря и на теб, Вени - ти като че ли си усетила нещата още тогава..
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2221 -: Декември 17, 2012, 10:15:18 am »
Този човек преживява някакво разочарование. Дали от минала връзка, дали от нещо друго, но е застинал в един минал момент и не иска да го напусне, колкото и да го боли. Свързано е с конкретна жена, но не мисля, че си ти.
Дай му малко време. Тези карти не показват развитие, а състояние, което все някога ще премине.
Другият вариант е ти да подхранваш болезнени спомени у него или пък да го настъпваш по някой мазол.
Вчера си редактирах един пост, за да споделя, че 3 мечове често се появява при болки в зъбите и преди вадене на болни зъби, та и при него има нещо, което трябва да се "изтръгне", за да му потръгнат отношенията.
да,така е,много ти благодаря-ще му дам време,да видим
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #2222 -: Декември 17, 2012, 10:35:29 am »
добър ден,попитах
накъде ще тръгната нещата между мен и Х след празниците...
жрецът,две чаши,императрица,рицар чаши
а също и
след толкова дълга раздяла,запазил ли е емоции към мен
две чаши,9 пентакли,рицар чаши...
странни карти при положение ,че дори не се виждаме  :(

« Отговор #2223 -: Декември 17, 2012, 10:59:29 am »
Съжалявам, не се наемам да тълкувам картите. Но 6 чаши говори за добър край.
Благодаря, Вени! Четох, че когато въпросът е за здраве, Страшният съд символизира оздравяване. Само Дяволът ме притеснява.
Благодаря и на теб, Вени - ти като че ли си усетила нещата още тогава..

Съжалявам :(

Седмична прогноза:
7 Пентакли
Колесницата
Слънцето
6 Жезли

Аз тълкувам парична помощ, скъсване на старото, старите навици, нови начинания, щастие в брака, новини, шестица жезли носи новина, но свързана с личния живот.

« Отговор #2224 -: Декември 17, 2012, 04:37:04 pm »
Зададох въпрос:Ще подобри ли Х. отношението си към мен?Паднаха се 2 мечове,рицар чаши и 4 жезли Май има шанс за подобрение  :blink:

« Отговор #2225 -: Декември 18, 2012, 03:24:44 pm »
Каризма, може и покана да получиш за някакво събиране. Не знам дали ще дойде от този, за когото питаш, но компанията ще ти хареса.

Вени, внимавай дълго игнорирани проблеми да не подадат главици точно по празниците. Тлее някакъв конфликт, основен въпрос, по който позициите трябва да се изяснят. Ще набележиш нови цели. Очаквай осезаемо раздвижване по важни за теб въпроси.

Любопитке, много розави тез карти бе! Май не отговарят точно на тези въпроси. По втората комбинация: научи се да бъдеш по- независима и самодостатъчна. Не можеш да разчиташ на друг човек да попълни това, което на теб ти липсва. Това сякаш е финалното състояние на нещата и развитие не се очаква. Обвързан ли е някой от двама ви?

Таня, съжалявам за починалата ти близка.  :(

« Отговор #2226 -: Декември 19, 2012, 04:56:25 pm »
Имам нужда от безпристрастно мнение, хора.
Ето ги въпросите:
1. Дадено мое действие ще предизвика ли реакция? 3 пентакли, Паж жезли, 9 мечове
2. Какъв ще бъде резултата? 10 пентакли изпада с 4 жезли :-\
Комбинацията, която изтеглих беше 5 пентакли, 8 чаши, 2 пентакли

Помагайте, моля.  :blink:

« Отговор #2227 -: Декември 19, 2012, 06:49:07 pm »
Нещо с управа и босове ще се сблъскаш, но ще се изявиш и ще блеснеш. Нови перспективи, евентуално повишение. Паж жезли предупреждава да не се доверяваш на колега, който изглежда мил и благ. Обаче 9 мечове показва, че сега не е добре да действаш.

Резултат, ако сега десйтваш? Гледам изпадналите карти - 50/50, мълчат си. Може да очакваш нещо хубаво, но не е сигурен добрия резултат.

Третата комбинация започва със съвет да се снишиш сега, да не предприемаш действие, резултата няма да е добър.

Като цяло, много несигурни комбинации, много мъгляви отговори. Не прави нищо сега, тази седмица.

« Отговор #2228 -: Декември 19, 2012, 08:28:56 pm »
Хаха, Вени, много точно си напипала първата комбинация. Мога да дам обратна информация поне по нея засега и тя е, че този, който трябва да се притеснява, е сериозно разстроен и шашнат. Вече има реакции, дори и в това неработно време. Доста бърза проява на 9 мечове. ;D 

За изпадналите карти нищо не мога да кажа, но по третата комбинация- някой би трябвало да подаде оставка. Може би затова се появява 8 чаши, а 5 пентакли по-скоро описва проблема. Аз също мисля, че изходът остава неясен с тази 2 пентакли накрая. Ще видим...

Моя е грешката, че не дадох информация за проблема, но то не и за писане. Има нарушен закон и някои хора трябва да отговарят. Резултатът не ме касае лично.   

« Отговор #2229 -: Декември 19, 2012, 09:39:13 pm »
е, ъ, ти в Бг наистина ли вярваш в правосъдието?

« Отговор #2230 -: Декември 19, 2012, 09:47:56 pm »

Тц.

« Отговор #2231 -: Декември 19, 2012, 10:16:42 pm »

Тц.

После що неясни карти, те и те се чудят има ли правосъдие тук или тц :P

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #2232 -: Декември 20, 2012, 11:05:57 am »
привет,имам два въпрос
ще успеят ли Х и У да се разделят до 3 месеца-не питам за мъж ,а за сестра си,не може да получи развод а иска,но зет ми протака и увърта...
паж чаши,4 жезли,6 жезли
и за мен
ще възстановим ли комуникация с Д
3 меча,асо жезли,рицар чаши
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

Alena

• 38
« Отговор #2233 -: Декември 20, 2012, 09:21:24 pm »
Здравейте! Понеже не знам как и къде се теглят таро картите, моля някой от вас да ми гледа. Имам 2 въпроса. Харесва ли ме Д? Ще се случили нещо между нас?
Благодаря предварително!

« Отговор #2234 -: Декември 21, 2012, 07:52:10 pm »
Здрасти, Алена  :blink:
Карти можеш да си теглиш тук: http://www.facade.com/tarot/ . Избираш си колода от падащото меню на Deck, а подредбата от менюто Spreads. Препоръчвам ти да теглиш карти от стандартната колода, а тя е Aquatic Tarot. Подредбата е Three Fates. Ако не искаш в гледането да присъстват обърнати карти, махни отметката от Reversals.

Аз ти гледах с мои карти и на първият ти въпрос се паднаха Императрицата, Колелото на съдбата, Страшният съд. Не мисля, че тези карти говорят за отношението му към теб. Те обхващат един доста голям период от време и сложни отношения в предишна или настояща връзка. Вижда се присъствието на жена, с която той е обвързан по някакъв начин, но в момента тази връзка е "замразена", а той трябва да направи доста болезнена равносметка.
Между другото, струва ми се, че ти не поддържаш редовна комуникация с него, просто нещо от време на време.

По втория ти въпрос изпада Крал чаши, а комбинацията е: Рицар мечове, 10 чаши, 8 чаши обърната. Има перспектива за връзка, но тя няма да е такава, каквато ти искаш. 8 чаши е карта на оттеглянето от нещо, но когато е обърната, човек просто не може да се отскубне от това, което го подтиска. В тези карти се вижда и някаква агресия, която е прикрита зад външна добронамереност (визирам Рицар мечове и 10 чаши). Доста се старае да привлече вниманието ти.

Мечо Пух: По първия ти въпрос, защо не теглиш карти с въпроса дали сестра ти ще успее да постигне това, което иска? Имат ли дете? Тези карти сякаш говорят за компромис или опити за такъв. Нищо не мога да кажа. По 6 жезли определено ще има някой, който ще триумфира, но дали това ще е сестра ти?

За втория въпрос, не искам да те ангажирам с мнението си, но спри да подхранваш това парещо разочарование и пренасочи емоциите си, поне за малко. Прекалено си фокусирана върху тези отношения, а това ти пречи. Има още някой в тези отношения по 3 меча. Парадоксално, но не чак толкова- отношенията ви ще започнат да се оправят, след като започнеш да им отделяш по-малко внимание.

Обратна нформация по моя въпрос: оставката, която очаквах, беше подадена днес.  :yahoo:

*

Alena

• 38
« Отговор #2235 -: Декември 21, 2012, 08:24:51 pm »
Кирин, благодаря ти за отделеното време.  :58:
Права си, комуникацията не ни е редовна и не се очаква въобще да се чуем отново, ако той не прояви интерес. Май си права, че има и някаква прикрита агресия в него, но не усещам да се опитва да ми спечели вниманието.

« Отговор #2236 -: Декември 23, 2012, 08:27:24 pm »
8 пентакли, 9 жезли, Крал жезли.

Въпросът е за намеренията на мъж към жена. На мен ми се струва, че той иска тези отношения да се запазят и да се развият, но в същото време е много подозрителен и това ужасно много пречи и на двамата. Хрумва ли ви нещо друго, момичета?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2237 -: Декември 24, 2012, 02:06:27 am »
Аз също имам въпрос и той е дали двама души ще започнат връзка.
Ето картите:
Светът
Петица чаши
Паж на пентаклите

Аз мисля, че отговорът е положителен. Вие на какво мнение сте?

« Отговор #2238 -: Декември 24, 2012, 07:53:29 pm »
8 пентакли, 9 жезли, Крал жезли.

Въпросът е за намеренията на мъж към жена. На мен ми се струва, че той иска тези отношения да се запазят и да се развият, но в същото време е много подозрителен и това ужасно много пречи и на двамата. Хрумва ли ви нещо друго, момичета?

Има ли вероятност прекалената отдаденост в работата да пречи?
(но честно казано,твоята интерпретация повече ми допада  ;) )

« Отговор #2239 -: Декември 25, 2012, 12:16:34 pm »
Има ли вероятност прекалената отдаденост в работата да пречи?
(но честно казано,твоята интерпретация повече ми допада  ;) )

Доколкото разбрах, те работят заедно по някакъв проект и са "поразширили" служебните отношения отскоро. Това би трябвало да е представено от 8 пентакли, която може да описва началото на връзка. Притеснява ме 9 жезли обаче. Определено мъжът не гледа с голям ентусиазъм на евентуално по-сериозна връзка и държи нещата да се запазят в този си вид. Постоянно търси поводи да хване приятелката ми в издънка или да си докаже по някакъв начин, че тя не е това, за което се представя. Кралят жезли никога не го гледам като дългосрочна карта- много бързо изгаря или просто преминава в някой крал от друга боя. Засега обаче се вижда, че той влага огромна енергия, за да удържа нещата под контрол. Хем ги иска тези отношения, хем по три пъти гледа къде стъпва.
На второ четене- иска да забави нещата, но това едва ли ще е по силите му.

Везни, тази първа карта много ме озадачава в твоята комбинация. При тези хора или е имало някаква странна и неочаквана среща, или се познават от много дълго време. Аз залагам на първото, но... Струва ми се, че не живеят на едно място или общуват от разстояние. Възможна е връзка. Двамата са си интересни един на друг, но имат да преодоляват големи различия, които поне един от тях в момента счита за огромно препятствие. Дали това е голяма разлика във възрастта, социален статус или финанси, не мога да гадая. Един от двамата преминава или е преминал през голяма житейска криза. Абе има нещо Викторианско между тези двамата. Дано да им се получат нещата, защото това ще е една заслужена любов според мен.

Аз преди 5 дни хвърлих едни карти, за да видя как ще се развиват нещата в Бг като обща тенденция през следващата година и сега се моля картите да са лъжливи или да са показали само моите настроения и очаквания.
Паднаха се Отшелникът (обърнат), Луната и 9 чаши.
Моята интерпретация е, че годината като цяло ще е по-хладна и дъждовна от предходните. По някаква причина България ще изпадне в изолация, а беднотията ще е продължава да расте. Няма да липсват политически скандали и интриги, както и нечестни сделки и продажничество, но всичко това ще остане потулено. Броят на хората с психични заболявания ще се увеличи, както и този на самоубийствата. На преден план ще излязат проблемите на възрастните хора, което просто продължава тенденцията от края на тази година.
Известно раздвижване може да има в търговията с течни горива и в алкохолната индустрия, както и в туризма (особено по морските курорти), но и там нещата ще се постигат с цената на много компромиси. Безработицата ще расте, а контрабандата ще процъфтява. Компроматната война ще ни предостави още по-голям всенароден сеир по изборите, но това всички го очакваме. Ужасни компромиси ще бъдат направени във външната политика. 
Заради тази комбинация от Луна + 9 чаши си мисля, че българите най-накрая ще ударят така мечтаното дъно на кризата, за да започнат да лазят нагоре. Първата ми асоциация като видях тези карти беше "пропадане", та не изключвам възможността за големи свлачища и наводнения и през 2013.
Дано, дано картите да са показали преувеличен и изкривен образ на нещата, които ни очакват.

Ще се радвам и ако някой друг коментира тази комбинация.