Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705930 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3880 -: Септември 25, 2013, 08:41:32 pm »
здравейте,изтеглих си три карти
ще възстановим ли връзката си с Х
паж пентакли,умереност,влюбените
благодаря ви
Тези карти онлайн ли са изтеглени?
Но по принцип по тези карти,отговорът е да,би трябвало. Паж П излиза за ново начало на "стара" връзка...
Но и е възможно някой да остане доста изненадан и да не знае какво да мисли, и чувства, и това да го изправи пред дилема има ли смисъл да се продължи тази връзка,или няма...

« Отговор #3881 -: Септември 25, 2013, 08:42:42 pm »
Здравейте,
аз онзи ден теглих карти, за обща характеристика за месец октомври.

Удачно ли е да задам нов въпрос,свързан специално с работата през октомври?

Да, можеш, разбира се...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3882 -: Септември 26, 2013, 06:17:24 am »
Благодаря Елеана!
Ето затова,рано тази сутрин изтеглих карти,как ще се развивам в работата през месец октомври?

Ето резултата:/само малки аркани/ :-\

8 Пентакли
7 жезли
7 Пентакли

Страннно,как ви се виждат? :unsure:

« Отговор #3883 -: Септември 26, 2013, 09:25:50 am »
Благодаря Елеана!
Ето затова,рано тази сутрин изтеглих карти,как ще се развивам в работата през месец октомври?

8 Пентакли
7 жезли
7 Пентакли

Според мен тези карти показват, че се трудиш усърдно, насочила си цялото си внимание и концентрация в работата, но ще дойде момент в който ще се чувстваш неудовлетворена от резултата и ще защитаваш позициите си, например нещо като : "Аз си скъсах задника от бачкане, а тези не го оценяват и ми плащат супер малко."
Другият вариант е,че може да си работила усърдно,но крайният резултат да е нездоволителен за теб/или за шефовете ти/.
Просто тук имаш 7Ж, т.е ще отстояваш позициите си,че си работила много/по 8П/.

« Отговор #3884 -: Септември 26, 2013, 09:44:02 am »
Здравейте,
изтеглих карти как ще се развият отношенията ми с Х ?
паднаха се:
Рицар на мечовете
6 жезли
Крал на жезлите

Бихте ли ми помогнали с тълкуването.
благодаря.

« Отговор #3885 -: Септември 26, 2013, 11:50:49 am »
Какво стана,звънна ли ти? За мен този човек си има друга,а ти му се явяваш "скритата" и е много вероятно да е имал скандал относно някаква тайна връзка... С този Глупак на 3а позиция ми показва,че ще реагира много емоционално,необмислено,първично... Но пък може и да ти звънне...
Перличка,този човек крие нещо от теб,имай го в предвид.Взел е някакво решение,което пази в тайна и ,едва ли не, те прави на глупачка,играе си с доверието ти и чувствата ти.За мен, наистина има друга жена.
Навсякъде пише,че Светът е най-хубавата карта... Е да,ама не точно... Това е карта,която дори показва раздяла за отношения.Бърза е като проявление и в повечето случаи показва пътуване,голямо разстояние,разлика в националностите или пък,когато си някъде и всичко става светкавично бързо около теб,а също и място,където има хора от различни градове и държави,събрани на едно място...

Не, аз го изпреварих и му писах. По-добре да не го бях правила – нямаше никаква полза, неговата реакция беше студена без никаква емоция поне аз така го усетих. Връзката ни беше тайна, защото аз си имах някой, а може и той да си е имал и да е пропуснал да ми го каже. Няма значение – спрях да си задавам въпроси. Ще се окажеш права за Светът – светкавично бързо слезнах от облаците и се озовах на земята, така хубаво се приземих, че доста време ще го помня. Също така живея извън България и покрай мен има хора от различни националности. Много ти благодаря  :88:

« Отговор #3886 -: Септември 26, 2013, 05:49:15 pm »
Перличка, тъкмо се чудех кой от двама ви е в чужбина... Да,за съжаление, Светът винаги се проявява като край на нещо,но и връзка от разстояние, не е връзка... Този човек не е за теб. Спри да го търсиш,отдръпни се и ще дойде момент, в който сам ще те потърси, но просто се дръж по-хладно...

« Отговор #3887 -: Септември 26, 2013, 06:07:11 pm »
Перличка, тъкмо се чудех кой от двама ви е в чужбина... Да,за съжаление, Светът винаги се проявява като край на нещо,но и връзка от разстояние, не е връзка... Този човек не е за теб. Спри да го търсиш,отдръпни се и ще дойде момент, в който сам ще те потърси, но просто се дръж по-хладно...

Мисля да послушам съвета ти, защото и да го търся файда няма, а и имах вече една връзка от разстояние, втора такава не ми трябва  :blink: Те хората ми казваха, че връзка от разстояние не е връзка, ама кой да чуе  ;D Докато сама не се уверя и Господ да слезне и да ми го каже няма да повярвам  :blink: А, ако пък случайно се сети да ме потърси ще докладвам  ;)

« Отговор #3888 -: Септември 27, 2013, 01:10:02 am »
здравейте,изтеглих си три карти
ще възстановим ли връзката си с Х
паж пентакли,умереност,влюбените
благодаря ви
Тези карти онлайн ли са изтеглени?
Но по принцип по тези карти,отговорът е да,би трябвало. Паж П излиза за ново начало на "стара" връзка...
много ти благодаря-от личното ми тесте са.да 4овекът е от миналото,само влюбениет ме притесняват на края-благодарности :)

« Отговор #3889 -: Септември 27, 2013, 10:41:09 am »
Redhot, за нищо! Не са толкова лоши картите, но си мисля,че ще се случи нещо или ще разбереш нещо, което не си очаквал/а, което ще те обърка и няма да знаеш какво да мислиш,и чувстваш,а от своя страна това ще те накара сериозно да се замислиш за тези отношения.
Като цяло картите са положителни и се надявам всичко да се оправи при теб. Моля те, дай обратна връзка при развитие на ситуацията :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3890 -: Септември 27, 2013, 08:12:40 pm »
Благодаря Елеана!

8 Пентакли
7 жезли
7 Пентакли

Според мен тези карти показват, че се трудиш усърдно, насочила си цялото си внимание и концентрация в работата, но ще дойде момент в който ще се чувстваш неудовлетворена от резултата и ще защитаваш позициите си, например нещо като : "Аз си скъсах задника от бачкане, а тези не го оценяват и ми плащат супер малко."
Другият вариант е,че може да си работила усърдно,но крайният резултат да е нездоволителен за теб/или за шефовете ти/.
Просто тук имаш 7Ж, т.е ще отстояваш позициите си,че си работила много/по 8П/.

Много ти благодаря Елеана.
Ще наблюдавам как ще е,но като че ли още от сега се забелязва такава тенденция :-\
Още вчера ми предложиха нещо допълнително/за което честно казано не копнея,защото си имам много/,но може би ще приема за известно време...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3891 -: Септември 27, 2013, 08:17:50 pm »
Лицето Х харесва ли ме? :-[

10 Пентакли
2 Жезли
Рицар пентакли

Виждам ,че не са  любовни картите,но всъщност какво показват?
Че е стабилен и сериозен мъж ли? :lol:

« Отговор #3892 -: Септември 27, 2013, 11:28:11 pm »
Milkyway, по принцип 7П показва също и  "занимание, което е с малка финансова отплата, но е в помощ на приятел".
По втората ти подредба не знам с тази 10П на 1ва позиция дали не е проекция.
Всъщност, за мен по-скоро показват твоето силно желание да имаш шанс за ново начало на сериозна и стабилна връзка.
Ако трябва да отговоря на въпроса ти с "Да" или "Не" по принцип картите показват "Да", но както казах ,според мен,не дават отговор, а показват твоите мечти и желания.
Изчакай малко време,недей да питаш други въпроси относно него и ,например, след 10тина дни попитай пак. :blink: :blink:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3893 -: Септември 29, 2013, 03:00:44 pm »
Здравейте, бихте ли погледнали и при възможност да си кажете мнението при тези подредби.

Какво изпитва към мен? - 9 чаши, Обесеният, Страшният съд
Хм, определено не е това , което ми се иска... нищо свързано с любов

Другият въпрос е - Какви ще бъдат взаимоотношенията ни през следващия месец? - Слънце, Колесница, Смърт

Тук тези големи аркани и накрая Смъртта...

Не знам защото и двете подредби ми се виждат като край на взаимоотношения - проглеждане, трансформация, че вече нищо не е така както преди и всеки поема по пътя си..

« Отговор #3894 -: Септември 29, 2013, 05:32:28 pm »
Десс, наистина не са обещаващи тези карти.
По първата подредба някак си чувства не виждам. Картите по-скоро показват,че той е нясно,че ти имаш чувства към него и това му стига,не е необходимо да те вижда-просто му стига да знае,че ти го обичаш/ малко силно се изразявам- не знам дали го обичаш,или имаш симпатии,но се опитвам да ти обясня какво имам в предвид/. Той не знае какво да прави. Вероятно ще се случи нещо като обрат в ситуацията между вас, нещо,което е неочаквано, което ще го подтикне да вземе някакво крайно решение/ вероятно ви предстоят скандали/.
По втората подредба- Има нещо скрито между вас, а Слънцето се появява, за да осветли ситуацията, т.е тези тайни ще изплуват наяве, което ще доведе , вероятно, до раздяла. Колесницата присъства тук,за да покаже едно бързо развитие на ситуацията.

Моля те, следващия път обърни внимание на коя карта цепиш. :)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3895 -: Септември 29, 2013, 05:43:36 pm »
Здравейте, от къде теглите карти онлайн?

« Отговор #3896 -: Септември 29, 2013, 05:53:53 pm »
Погледни в tarotico.
Но картите онлайн не са особено точни...имай го в предвид  :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3897 -: Септември 29, 2013, 05:59:49 pm »
Паднаха се Кулата, Осмица Жезли, Рицар Чаши - на въпрос дали ще се видим пак? Изглеждат положителни

« Отговор #3898 -: Септември 29, 2013, 06:41:41 pm »
Да, по тези карти...но след като са онлайн,не знам доколко може да им се довериш.Вероятно ще ти изпрати или напише изненадващо любовно послание... или ще ти звънне и ще ти каже нещо хубаво...Да сте карали?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3899 -: Септември 29, 2013, 07:00:56 pm »
Не, не сме се карали, вчера се видяхме за втори път, а на мен ми се иска да има и следващ :)