Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705921 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3900 -: Септември 30, 2013, 09:57:41 am »
Ясно...нормално,все пак са онлайн тези карти...  :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3901 -: Септември 30, 2013, 10:22:11 am »
Ясно...нормално,все пак са онлайн тези карти...  :blink:

Благодаря за интерпретацията  :blink:

« Отговор #3902 -: Октомври 01, 2013, 03:01:56 pm »
Здравейте, имам нужда от помощта ви :)
Въпросът е какво ще е финансовото ни състояние в близкото бъдеще. Паднаха се крал пентакли, 9 пентакли и дяволът.
Първите две са супер, но стоейки до дявола ми трудно да ги интерпретирам като едно цяло послание.
Благодаря предварително!!

« Отговор #3903 -: Октомври 01, 2013, 05:46:53 pm »
9П показва стабилност в ситуацията- ще имаш,колкото да си покриеш разходите.
В тези карти виждам мъж, който има някакъв бизнес, мъж на положение от когото, сякаш , зависиш по някакъв начин , но и от този мъж ще получиш някакви пари - от него идва и стабилността в положението. Дяволът показва много неща, но в случая може да покаже и секс с този мъж :) Или пък страхове и притеснения

Тези карти онлайн ли са теглени или не?
« Последна редакция: Октомври 01, 2013, 05:57:59 pm от Eleana »

« Отговор #3904 -: Октомври 01, 2013, 05:49:26 pm »
Бих искала да помоля всички, които си теглят онлайн карти и ги постват тук, да отбелязват/да пишат, че картите са теглени онлайн. :blink: :blink:

« Отговор #3905 -: Октомври 01, 2013, 07:35:56 pm »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:04:20 pm от yanica »

« Отговор #3906 -: Октомври 01, 2013, 10:04:23 pm »
9П показва стабилност в ситуацията- ще имаш,колкото да си покриеш разходите.
В тези карти виждам мъж, който има някакъв бизнес, мъж на положение от когото, сякаш , зависиш по някакъв начин , но и от този мъж ще получиш някакви пари - от него идва и стабилността в положението. Дяволът показва много неща, но в случая може да покаже и секс с този мъж :) Или пък страхове и притеснения

Тези карти онлайн ли са теглени или не?

Благодаря за интерпретацията, картите не са теглени онлайн, имам си тесте вкъщи. Трябваше да отбележа, че с мъжа ми бизнеса е общ, т.е и двамата движим нещата.
« Последна редакция: Октомври 01, 2013, 10:16:42 pm от jokonda »

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #3907 -: Октомври 03, 2013, 09:37:58 am »

Ще ми се обади ли "S", ще възобновим отношенията си ?
Рицар на мечовете
Кралица пентакли
Двойка пентакли

Благодаря
Да, но ще има забавяне. Като че ли е възможно повече ти да бъдеш инициатора. Успех :blink:

Тези карти ги изтеглих онлайн, ако някой има желание нека ми  хвърли по същия въпрос. Много благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #3908 -: Октомври 03, 2013, 10:27:11 am »
Яница, зададох въпрос дали ще си намериш работа до края на октомври- цепя на Кралица П,а картите са:
10П,Луна,Кралица Ж
На този етап тези карти не ми дават конкретен отговор. 10П показват,че наистина имаш желание да започнеш работа, но някак си има нещо,което не ти е ясно,нещо в мъгла, което те кара да се страхуваш. Според мен картите казват,че когато изясниш сама за себе си какво точно искаш, ще имаш силата да действаш.  :blink:

За да ви се теглят карти по даден въпрос, моля ,оставяйте поне инициали. Аз как да знам за кого да питам картите? :)
« Последна редакция: Октомври 05, 2013, 07:06:20 pm от Eleana »

« Отговор #3909 -: Октомври 04, 2013, 12:48:23 pm »
 Здравейте,
Всички човешки общества са вярвали, че отвъд физическият свят съществуват сили, които въздействат върху съдбата на хората и с които хората трябва да поддържат връзка, в името на своето благополучие.
Относно вярванията, харесвам тази мисъл на Райнхолд Нибур /американски протестантски теолог от немски произход/:
„Господи, дай ми ясен ум, за да приема това, което не мога да променя; смелост, за да променя, това, което мога да променя; и мъдрост, за да разпозная разликата.“
   Усмихнат ден на всички!

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #3910 -: Октомври 04, 2013, 07:02:13 pm »
Здравейте,ако е възможно ще направи ли някой една подредба за мен,тъй като на онлайн картите не вярвам толкова.Въпросът ми е:Ще се съберем ли с приятелят ми-ще ми прости ли?Благодаря ви

« Отговор #3911 -: Октомври 05, 2013, 08:18:54 am »
А може ли някой да тегли и за мен карти, моля?
Въпросът е: Ще си намеря ли нова работа до два месеца?
Мноого благодаря!

« Отговор #3912 -: Октомври 06, 2013, 09:49:24 am »
А може ли някой да тегли и за мен карти, моля?
Въпросът е: Ще си намеря ли нова работа до два месеца?
Мноого благодаря!
Изтеглих си сама карти. Имам Таро на Уейт, но го използвам по-скоро да го разглеждам, отколкото за нещо друго. Не вярвам много, че аз ако тегля карти ще покажат нещо, не знам защо. Може би защото хорарната астрология при мен не работи и затова така си нямам доверие  :-\.
Но все едно - опитах и не знам защо изтеглих четири карти. Първо три, мислех че така трябва, но после (не знам защо реших че третата няма как да дава някакъв категоричен отговор и изтеглих още една ;).
Картите са:
1. Крал чаши
2. Отшелникът
3. Асо чаши
4. Петица пентакли
Хм, странна карта е тази петица пентакли...
Как според вас следва да се тълкува комбинацията, аз мога само да гледам по книгите индивидуалното тълкуване на всяка от картите, но знам че не е същото.

« Отговор #3913 -: Октомври 06, 2013, 10:25:43 am »
5п е картата на финансовите трудности,загуби и лишения.Между другото в момента учиш ли?

« Отговор #3914 -: Октомври 06, 2013, 10:58:44 am »
5п е картата на финансовите трудности,загуби и лишения.Между другото в момента учиш ли?
Да, и аз така знам за тази карта - 5п :(.
Тайно се надявах, някой да и измисли друго значение ;).
Колкото до ученето - имам незавършена магистърска степен по археология, но тази година няма да си възстановя студентските права.
Гледам си солара за 2013/2014 и виждам акцент по оста 3/9 дом и се позачудих, на някакво обучение прилича.
Нещо подобно ли показват картите, MoonLight?

« Отговор #3915 -: Октомври 06, 2013, 11:11:53 am »
Отшелника го свързах с обучение,може би ти предстои такова. ;) Нека да видим мнението и на останалите.Успех от мен!

« Отговор #3916 -: Октомври 06, 2013, 11:25:44 am »
Отшелника го свързах с обучение,може би ти предстои такова. ;) Нека да видим мнението и на останалите.Успех от мен!
Благодаря, MoonLight!

« Отговор #3917 -: Октомври 07, 2013, 10:42:08 am »
Отдавна не съм питала моите Таро– почти месец, та реших днес да си задам един въпрос от чисто любопитство, за да не ги оставям да скучаят  ;D Какво изпитва към мен ''Х''? Не ми се паднаха любовни карти, ама каквото-такова  :blink:

5 Пентакли
Императорът
8 Жезли

Цепила съм на 9 Чаши, а докато ги бърках ми се обърнаха Слънцето, 2 Чаши, Кралица Пентакли и май 5 Жезли, но за нея не съм сигурна знам, че беше Жезли, не знам дали имат някакво значение  :blink:

При подредбата с три карти, позицията на всяка една от тях, имат ли някакво специфично значение?
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 09:10:05 am от _perla_ »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3918 -: Октомври 08, 2013, 07:56:09 pm »
Хора, зададох два въпроса: "Как ще се развият отношенията ми с... " - Девет жезли, колелото на съдбата и Асо жезли
и понеже скоро имам рожден ден, другият ми въпрос е: "Какво ще ми донесе следващата ми година?" - Петица мечове, Светът и Слънцето.
Може ли да кажете мнение по въпросите ми :)

« Отговор #3919 -: Октомври 10, 2013, 01:12:39 am »
Перла, 5П е много тежка карта, която показва невъзможна любов- искаш да си с някого, но нещата не зависят от теб и това те смазва...Императорът- по-скоро показва,че е твърд,държи си на думата,а 8Ж показва едно бързо и изненадващо развитие,нещо,което не си очаквала...
По изпадналите карти- вероятно ще се срещнеш с някого и на тази среща ще разбереш нещо важно- нещо,което ти е в мъгла на този етап...