Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704912 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:ТАРО
« Отговор #340 -: Април 25, 2010, 09:36:19 pm »
Да, Диана, мисля, че можеш да й се довериш - жената вижда в перспектива и ще огледа всички обстоятелства. Силата показва, че лечението или терапията - не знам за какво си се консултирала с нея, са премерени  :blink:

Благодаря, Аурора.
Аз съм много неблагодарен пациент, щото винаги правя трипълчек на диагнозата, на лекарството, на терапията, на лекарите... Скорпион на върха на шести, с интерсептиран Стрелец и Нептун почти на К6. А тази дама ме спечели. Има името и моминската фамилия на майка ми. Синът ми й се довери още след първите три минути и ме изгониха, за да си проведат интервюто насаме (той е на 4, но пред мен отказваше да отговаря на въпроси  ;D ;)). Реших да я избера и за мой терапевт.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #341 -: Април 25, 2010, 10:23:22 pm »
 Diyana,  по картите ти ( пак правя уговорката, че съм "сефте" гадател)
 не мисля, че проблемът е в терапевтката ( ти ходила ли си на друга лекарка освен ан нея?), харесваш я,  опитваш се да си смела, но си създаваш сама пречки и каквото и тя да направи ще се забавят нещата ( тя и на нос да застане не й вярваш)
силата дава стопиране често що се отнася до  нещата, които не можем да видим и проверим и  е равна на блокаж, а той идва от теб...
ако мога да си позволя съвет питай какво да направиш,че да се отпушиш или довериш :blink:

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #342 -: Април 25, 2010, 10:24:50 pm »
Ето един езотеричен въпрос, който формулирах - каква задача имам в този живот?

Според мен, картите казват - да намирам преспективата!

----------

Предполагам, че ми се показва това, защото от това имам нужда сега  ;) Друг път ще ми се даде друг отговор, защото едва ли задачата е само една  :mellow: Тя би трябвало да се променя или адаптира според бъдещето, в което се намирам. Това поседното ми хрумна по този начин, защото още съм впечатлена от последната серия на FlashForward  ;D

« Последна редакция: Април 25, 2010, 10:29:30 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #343 -: Април 25, 2010, 11:22:18 pm »
как виждаш 6 меча?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #344 -: Април 25, 2010, 11:53:27 pm »
Аурора, бих разчела мисията ти като търсене на прозрение, готовност да скъсаш и да се отправиш в странство. Трябва да се научиш да вярваш на собствената си истина, на своя интелект и на своята собствена преценка.

ако мога да си позволя съвет питай какво да направиш,че да се отпушиш или довериш :blink:

Отшелникът.
Осмица чаши.
Императорът.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #345 -: Април 26, 2010, 12:04:40 am »
как виждаш 6 меча?

Виждам ги като хора,които тръгват, за да намерят по-добро бъдеще за себе си. Може би не са били щастливи от настоящият си живот, може да са загубили са нещо, но са заедно и имат нова цел. Полагат усилие, за да променят нещата.
 :rolleyes:

Отшелникът.
Осмица чаши.
Императорът.

Уединение, за да се отстранят излишните шумове; недоверие към конвенционалното и отказване от лесните, видими решения. Срещане на авторитет, защитник. Да допълня - императора може и да означава и намиране на вътрешната сила и убеждение. 

Диана усложни задачата  :-\ .....
« Последна редакция: Април 26, 2010, 12:09:40 am от Aurora Borealis »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #346 -: Април 26, 2010, 09:30:19 am »
Имам един въпрос, дето ме мъчи, но къде да тегля, нямам карти, добре ли е от нета от линк, който сте дали тук? За мен подтекста е езотеричен - "Как да се справя с фалша и "мръсотията" около мен?"

Теглих три карти от http://www.newagestore.com/ в тази поредност:

Брей досега четох тълкуването им, чета, чета и не вярвам. Това само хубави карти ли са... :rolleyes: 
« Последна редакция: Април 26, 2010, 09:48:28 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #347 -: Април 26, 2010, 10:09:18 am »
И аз си зададох един въпрос, но изтеглих само 1 карта, за да има само отговор да или не.
http://www.newagestore.com/Divination/Tarot/1-Card-Tarot/Reading.aspx  Асо чаши, доколкото съм чувала е хубава карта. Ако това, за което съм питала стане, ще докладвам, защото съм задала и период от 1 месец.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #348 -: Април 26, 2010, 10:09:38 am »
Какъв въпрос само. Ако разбереш отговора, ще помоля да го споделиш.  :blink:
Според мен просто отразява емоцията ти към въпроса - необходимостта от по-различен тип взаимоотношения и разминаването с очакванията ти до някаква степен. Нещо, към което инстинктивно се стремиш, надяваш се че го и има - всъщност сигурна си, защото си го срещала вече.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #349 -: Април 26, 2010, 10:27:16 am »
Асол, това е за мен ли... :blink: Ми няма универсална рецепта, но при мен е въпрос на как да подходя, то да се справиш съвсем няма как с нещо такова.   

« Отговор #350 -: Април 26, 2010, 10:55:51 am »
  Покрай вас, Таро-то ми стана доста интересно, и в посочения от Аурора сайт си теглих 1 карта - Падна се Императорът...Не мога още да тълкувам, но описанието което се дава - много точно отговаря на моето състояние в момента...
  Ха, направих си и сверка да видим каква карта съм според името и според датата на раждане. По името излезе, че съм - Рицарят на жезлите, а по датата - Светът...Не знам как точно се превеждат. Но тълкуванието на Светът - ей тази част излиза, много вярна -  These represent the four fixed signs of the zodiac which are Taurus, Leo, Scorpio and Aquarius. These signs may very well be symbolic of someone in your life already who is having a huge influence on you, or it can represent someone coming into your life who is born under one of these signs of the zodiac.
  Интересно, доколко дадена карта от Тарота, може да отговаря на персоналността. И кой е начинът, по който изчисляват - нумерологично ли?
   Може и да си направим анкетка - кой каква карта е -  :blink: - и колко верно излиза....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #351 -: Април 26, 2010, 09:22:01 pm »

Отшелникът.
Осмица чаши.
Императорът.

аз очаквах да се падне обесеният............ е има нещо общо
много с еидентифицираш с нещата, в които вярваш, вкопчена си в постулати и вярвания, които поддръжаш сама и те струват твърде много енергия
трябв ати ново начало, което да идва както казва Aurora  отвътре.... то е свързано с изоставяне на стари идоли и концепции, ако трябв ад аоставиш такива неща, това означава,че те са  прекалнео много и прекалено  навлезли в реала и понякога "отлепянето" става  болезнено и привнесено то поводи от заобикалящия те свят ( т.е. щ ебъдеш улеснена),а императорът е тласъът, който очакваш за това пътуване - желая усех, защото си вече на пътя:) бтв понякога 8-ците означават много хубаво ново начало, ново влюбване, нов път ;)

за  6 меча- не нзая защо но за съм ги възприемала винаги, като страого положителна карта и  те малко напомянт на 8  чаши, но без прекалената емоция........ напомнят на прекосяването на река Стикс:)

« Отговор #352 -: Април 26, 2010, 09:38:03 pm »
Имам един въпрос, дето ме мъчи, но къде да тегля, нямам карти, добре ли е от нета от линк, който сте дали тук? За мен подтекста е езотеричен - "Как да се справя с фалша и "мръсотията" около мен?"

Брей досега четох тълкуването им, чета, чета и не вярвам. Това само хубави карти ли са... :rolleyes: 

Не бях видяла въпроса. :rolleyes:

Първата и втората карта показват, че се вглеждаш в детайлите повече от необходимото. Че пренебрегваш жестовете и вниманието. Последната карта е по-жизнерадостна и показва, че трябва да проявиш, ако е необходимо детска наивност и чистота. Да не обръщаш внимание на случващото се.

« Отговор #353 -: Април 26, 2010, 09:44:11 pm »
И аз си зададох един въпрос, но изтеглих само 1 карта, за да има само отговор да или не.
http://www.newagestore.com/Divination/Tarot/1-Card-Tarot/Reading.aspx  Асо чаши, доколкото съм чувала е хубава карта. Ако това, за което съм питала стане, ще докладвам, защото съм задала и период от 1 месец.  :blink:

Много хубаво теглене  ;D Можеш по 50 пъти да кликаш  ;D

Ми Асо Купи е много хубава карта. Пожелавам ти чашата да е винаги пълна, Скарлет!  :88:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #354 -: Април 26, 2010, 10:19:50 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:27:45 am от Синухе »

« Отговор #355 -: Април 26, 2010, 10:28:16 pm »
Ауу леле дали питам щото Луната е във Везни и на любовен въпрос ми излезе 2 Чаши  :-[ ;D  :P

Ай' хаирлия да е!  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #356 -: Април 26, 2010, 11:34:38 pm »

пожелавам да стане така,  тази каrта освен голям чанс показва, че наистина много искаш това нещо да се случи, но по пrинцип чашите не са стабилни карти  така, че се задействай:) да не чакаш от сaмо себе си да стане;  мисля,че не си задала въпрос, а желание :P

освен това съм чела,че задаването на период е много подходящо що се отнася  до картите

*

Vision

• 3523
« Отговор #357 -: Април 27, 2010, 12:20:11 am »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:36:48 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #358 -: Април 27, 2010, 12:44:39 am »
Благодаря за отговорите. Имам чувството, че и при мен не излязоха за това, което питам. Просто интуицията така ми сочи и някаква представа за нещата в реалността.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #359 -: Април 27, 2010, 10:03:32 am »
Теглих три карти от http://www.newagestore.com/ в тази поредност:

В този сайт тълкуванията наистина са адски оптимистични. Не се сещам да съм попадала на кофти интерпретация. Затова, след като изтегля карти от там, сравнявам тълкуванията другаде...и когато съвсем я запецна идвам да питам тук.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.