Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708560 Прегледи
Re:ТАРО
« Отговор #380 -: Април 30, 2010, 01:20:37 pm »
  Благодаря Кая, всъщност взела съм решение да не допускам повече да ме нараняват и да ме взимат за мезе...демек да се трансформирам, да променя житейската си нагласа и да скъсам с нещата, които ме държат в миналото, окончателно. Само дето не знам дали имам тази воля и понякога се страхувам, че ако аз чрез волята си не успея да го постигна, ще ми се наложи отвън. В смисъл, че тези хора ще напуснат живота ми...за това избягвам да мисля каквото и да е било. Защото знам, че мислите предизвикват.

« Отговор #381 -: Април 30, 2010, 11:17:40 pm »
Зададох въпрос свързан с предстоящ съвпад на прогресивна Луна с натален Меркурий в Скорпион - какво ще ми донесе? Престои около 30.7.

Картите показват, че ще се обърна към вътрешния си свят. А така ми се искаше за разнообразие да се обърна навън  ;D ...... :rolleyes:, ма то в Скорпион....няма брат'че! :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #382 -: Май 01, 2010, 06:58:46 pm »
Мислих над въпрос, който живо ме интересува, предвид разгръщането на ситуацията последно време.
Какво професионално развитие ме очаква следващите 9 месеца?
Картите, които последователно се паднаха:

Има ли отговор в тях или пак представят моята нагласа :-\

« Отговор #383 -: Май 01, 2010, 07:58:03 pm »
Има ли отговор в тях или пак представят моята нагласа :-\

По-скоро е това. Показват безсилие, безидейнст  :rolleyes:. Може би, защото нямаш предвид конкретна работа, а по принцип някакво желание. Този крал би ли могъл да означава, че всързваш подобна промяна с някакъв мъж? Промяната да дайде чрез него?

*

Asol

• 4140
« Отговор #384 -: Май 01, 2010, 08:05:35 pm »
Първата и втората са трудни карти - чувството, че някой те е прецакал несправедливо и се чувстваш предадена, но този Крал Чаши не мога много да го свържа с другите две карти. Но не ми се връзвай много на опита за тълкуване - нека да кажат вещите.  :blink:

*

abroad

« Отговор #385 -: Май 01, 2010, 08:06:47 pm »
Този крал би ли могъл да означава, че всързваш подобна промяна с някакъв мъж? Промяната да дайде чрез него?

Да, точно. Но, дали не отразява само моето желание за това, а не реален изход от ситуацията.

*

abroad

« Отговор #386 -: Май 01, 2010, 08:09:25 pm »
Първата и втората са трудни карти - чувството, че някой те е прецакал несправедливо и се чувстваш предадена, но този Крал Чаши не мога много да го свържа с другите две карти.

Не ти се връзвам:P, само дето си го описала съвсем точно.
Събитията са съвсем пресни, отпреди 2 дни.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #387 -: Май 01, 2010, 08:41:51 pm »
abroad, 10 Меча винаги освен  разочарование и болка дава реалистична представа за нещата - обикнове това е картата, която отласква от дъното-просто го приемаш

........ а крал чаши обикновено е обвързан :rolleyes: - ако питаш дали ще се справиш- да но няма да ти достави усоволствие и има около теб доста интриги ( така, че не се предавай предварително)

Aurora, по друг начин то вождам някак картите
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #388 -: Май 01, 2010, 08:50:37 pm »
abroad, 10 Меча винаги освен  разочарование и болка дава реалистична представа за нещата - обикнове това е картата, която отласква от дъното-просто го приемаш

........ а крал чаши обикновено е обвързан :rolleyes: - ако питаш дали ще се справиш- да но няма да ти достави усоволствие и има около теб доста интриги ( така, че не се предавай предварително)

Господ да те поживи ;D
Тоя дето си го представих не е обвързан, ама нейсе.
То, че няма как да ми достави удоволствие справянето, няма...По правило хич не си падам по змиярниците. Но важно е да оцелея, в случая...

« Отговор #389 -: Май 01, 2010, 08:59:10 pm »

Няма лошо  ;)

Периода, който е дала аброуд 9 месеца дори в собствените си представи е много дълъг, за да бъдат обхванат с 3 карти. :rolleyes: Затова имах предвид, че е по-скоро вътрешното усещане

*

Kaya

• 2893
« Отговор #390 -: Май 01, 2010, 09:30:06 pm »
abroad- може да бъркам за момчето :P

Aurora- аз говорех за твоите карти, но не си дописах  поста ( пицата станаааааа :P)

и според мен са много положителни- например, че ще успееш да поставиш на място някой, който си го търси в момента, че ще получиш  блага, оито ти се полагат по право и е дошло време за вземане и правораздаване- чакат те промени:) в твои ръце са нещата- е може малко да се поизтощиш, но май си струва
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #391 -: Май 01, 2010, 09:34:46 pm »
( пицата станаааааа :P)

;D

Благодаря, Кая.  :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #392 -: Май 03, 2010, 12:25:11 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:26:44 am от Синухе »

« Отговор #393 -: Май 04, 2010, 02:52:34 pm »
 :blink:  Няма ли няква емотиконка, дето се чука по гърдите... :rolleyes:...Синухе, как ги уцели тия карти, оказва се че съм в абсолютно съзвучие с тях, изключая стреса....Точно ей тия проекции, прожекции, огледала ме вълнуваха тези дни....А докосването...миналия ден по пътя към работата минавах през една затревена могилка и изведнъж ми просветна защо животът е толкова ценен. Прииска ми се да погаля тревата. Как да ви кажа, усетих нещо като дух, нематериална форма, която все едно ми каза - виж, аз не мога да я погаля тази трева, но ти можеш. Ето заради това, трябва да се радваш на всеки слънчев хубав ден, защото можеш да вдишаш уханието на природата, на земята, да докоснеш, да чуеш, да усетиш полъха на времето чисто физически. Ето заради това е важен материалния свят....

*

Vision

• 3523
« Отговор #394 -: Май 04, 2010, 09:42:55 pm »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:34:35 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #395 -: Май 05, 2010, 09:03:05 am »
    ;D Славей на топола няма как да видиш, по-вероятно са косери или скорци....

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #396 -: Май 05, 2010, 10:47:11 am »
А на мен ми прави впечатление, че стресът излиза много често, най-малко за трети път между изтеглените карти.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #397 -: Май 11, 2010, 10:31:09 pm »
 :blink:

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:27:02 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #398 -: Май 12, 2010, 12:02:40 am »
Вижте само каква подредба изнамерих  ;D

Karmic Bitch-slap Tarot Spread

http://www.tarotelements.com/tarot-spreads/the-karmic-bitch-slap-tarot-spread/

много яка ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #399 -: Май 12, 2010, 06:04:28 pm »
Отново задавам този въпрос, дали ще започна работа по-специалността?Започвам да се отчайвам, никаква светлинка не виждам.Изтеглих три карти :
1.Паж Жезли
2.Десятка Пентакли
3.Девятка чаши

Очаквах да видя 10 мечове, защото се чувствам много напрегната и зле, а какви карти излязоха... :lol:
Какво мислите за картите? :blink:

П.п-Опитах да кача картите, но не успях.