Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707665 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:ТАРО
« Отговор #440 -: Май 26, 2010, 08:21:06 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:23:31 am от Синухе »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #441 -: Май 26, 2010, 09:13:58 am »
Имаше много сериозен разговор. Предложиха ми сериозно обвързване.

Е, разгеле! Ай, честито и да черпиш  :kissd:.

И ако още веднъж съм видяла и един хорар от тебе със Скорпион на асц. дето да пита този път край ли е, си пращам вещерската Луна през два континента да ти оскубе косата.  :41:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #442 -: Май 26, 2010, 09:26:50 am »
Имаше много сериозен разговор. Предложиха ми сериозно обвързване.

Знаех си!  :93: Вероятно не пишеш тук, защото обмисляш отговора. Нека развититето му те направи много, много щастлива!
« Последна редакция: Май 26, 2010, 09:43:48 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #443 -: Май 26, 2010, 09:32:18 am »

За мен 2 Чаши е най-интимната карта в тарото и много повече от Влюбените показва успешна връзка,при 2 Чаши се усеща някаква орисия,сякаш съдбата и висшата сила събира две души,

долна инсинуация  :19:  напоследък 2ка чаши все ми се мотляви из картите и нищо! вчера като излизах навън, на абсолютно чисто небе видях един огромен пухкав бял облак във вид на сърце!... и пак нищо  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #444 -: Май 26, 2010, 10:25:42 am »
И ако още веднъж съм видяла и един хорар от тебе със Скорпион на асц. дето да пита този път край ли е, си пращам вещерската Луна през два континента да ти оскубе косата.  :41:

Подкрепям тази заплаха... ;D

Бъди щастлива, Дивна!  :wub:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #445 -: Май 26, 2010, 10:30:56 am »

За мен 2 Чаши е най-интимната карта в тарото и много повече от Влюбените показва успешна връзка,при 2 Чаши се усеща някаква орисия,сякаш съдбата и висшата сила събира две души,

долна инсинуация  :19:  напоследък 2ка чаши все ми се мотляви из картите и нищо!

Е, нали лорда ти се яви да ти наяде сладкиша!!! КАк така нищо!!!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #446 -: Май 26, 2010, 10:33:00 am »

Е, нали лорда ти се яви да ти наяде сладкиша!!! КАк така нищо!!!  ;D

че то ако всички дет са ми яли от сладкишите си ги събирах, щях да имам харем досега бре  ;D 

па и лорда си е зает, на мен си ми е само приятелче  :tongue2:

*

Divna

« Отговор #447 -: Май 26, 2010, 01:16:22 pm »
Благодара ви за пожеланията!

Аз все още съм много объркана. Радвам се, но в същото време подлагам всичко на съмнение. Правя го, защото всичко това си има своето лигично обяснение. Бях подложена под невероятен стрес, за да ми се каже накрая, че имат желание да инвестират напълно във връзката ни. Навярно приятелят ми не е бил наясно с чувствата ми и е решил да ме провокира. Аз обаче толкова навътре приех нещата, че всичко това ще ми държи влага още дълго време.
Ще оставя нещата такива каквито са пък времето ще покаже. От изживения стрес наистина нямам сила да се радвам истински. Едно обаче разбрах, че с този мъж или нещата са сериозни или приключват, средно положение няма.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #448 -: Май 26, 2010, 03:24:10 pm »

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:23:54 am от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #449 -: Май 26, 2010, 04:10:32 pm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #450 -: Май 29, 2010, 02:08:30 pm »
abroad  аз след дъжд качулка, но все пак да се пробвам, че ми е интересно
 настоящата ситуация е, че има ток  има и размян ана съобщения, има включване от теб от него и нещата  изглеждат  някак раздвижени:) и обещаващи усеща с епозитивна енергия, но ти си  малко  твърде вглъбена в себе си проблемите, които са около теб и не подемаш леката флирт игра, а правиш нещата прекалено неутронно тежки  ( изискваш всичко  веднага на масатапо твоя ясен и договорен начин),а то е повече игра отколкот одоговор.. а той е в / или ебил по време н апитантео във леко, любовно настроение .. работата е там,ч е вие имате  някакви отношения и ти се приетсняваш,ч е той ще т епредаде и нарани, страх те е да не повротиш стари грешки, притеснява те донякъде несериозността на предложението или положението- познато ти е като комбинация
като цяло изпитваш страх да не с еомотаеш в сосбтвените си стари грешки и в ситуация, от която ще се наложи пак да излизаш, че може всичко да мине и да е измамно и да с еобъркаш.... като цяло около теб  има някави неща,з акоито подозираш, но не са ти ясни  и усещането тие,че са кофти имаш такив аочаквания
но последната карта е утвръдителна- тя не дава време, но казва да:)

давай обратан връзка:)

p.p. обаче си миселх, ако си под ураново влияние и ти "цака" светилата няма да има мир скоро
« Последна редакция: Май 29, 2010, 02:49:47 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #451 -: Май 29, 2010, 02:31:21 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:24:12 am от Синухе »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #452 -: Май 29, 2010, 04:10:37 pm »
Синухе, хубави карти. :88:
 Тъкмо ми напомниха, че трябва да работя върху Търпение и Цялостност.
Там ми куца на мен.  :25:Дано да се оправя скоро.

*

abroad

« Отговор #453 -: Май 29, 2010, 04:22:46 pm »
abroad  аз след дъжд качулка, но все пак да се пробвам, че ми е интересно
 настоящата ситуация е, че има ток  има и размян ана съобщения, има включване от теб от него и нещата  изглеждат  някак раздвижени:) и обещаващи усеща с епозитивна енергия, но ти си  малко  твърде вглъбена в себе си проблемите, които са около теб и не подемаш леката флирт игра, а правиш нещата прекалено неутронно тежки  ( изискваш всичко  веднага на масатапо твоя ясен и договорен начин),а то е повече игра отколкот одоговор.. а той е в / или ебил по време н апитантео във леко, любовно настроение .. работата е там,ч е вие имате  някакви отношения и ти се приетсняваш,ч е той ще т епредаде и нарани, страх те е да не повротиш стари грешки, притеснява те донякъде несериозността на предложението или положението- познато ти е като комбинация
като цяло изпитваш страх да не с еомотаеш в сосбтвените си стари грешки и в ситуация, от която ще се наложи пак да излизаш, че може всичко да мине и да е измамно и да с еобъркаш.... като цяло около теб  има някави неща,з акоито подозираш, но не са ти ясни  и усещането тие,че са кофти имаш такив аочаквания
но последната карта е утвръдителна- тя не дава време, но казва да:)

давай обратан връзка:)

p.p. обаче си миселх, ако си под ураново влияние и ти "цака" светилата няма да има мир скоро

Не е, не е, дъждът продължава да вали ;D
Въпросът е зададен след поредното “скарване” и подтик за приключване на връзка, с основание, валидно и понастоящем. Аз искам яснота и договорености, за другия е по-скоро игра, ако може и така да си остане...Всички опити през годините до сега за прекъсване се оказаха пълен провал. Единствен изход виждам в увлечение по друг  :blink: :rolleyes:. Та, въпросът беше от две части, втората касаеше евентуалната поява на нещо ново интригуващо...щото мноооого трудно е да се заинтересувам по принцип.
Уран цака Луната, дето хич не е добре сложена, пък макар и с тригон ;D

:58: :88:

п.п. сега препрочетох - описанието на ситуцията е много точно
« Последна редакция: Май 29, 2010, 05:01:34 pm от abroad »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #454 -: Май 29, 2010, 10:01:59 pm »
Благодаря, Синухе  :88:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #455 -: Май 30, 2010, 03:55:30 pm »
Изтеглих си една карта на деня. Падна ми се императора. В книгата която имам за таро обясняват картата с професионални успехи и стабилни доходи. Нещо друго характерно има ли за тази карта?

Предварително благодаря!

*

Uran

• 6041
« Отговор #456 -: Май 30, 2010, 04:02:32 pm »

Дали говорят за конкретни събития или отразяват вътрешната ми безпътица?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #457 -: Май 30, 2010, 04:02:57 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:24:31 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #458 -: Май 30, 2010, 04:04:18 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:24:48 am от Синухе »

*

Divna

« Отговор #459 -: Май 30, 2010, 04:11:25 pm »
Може да е среща със стабилен мъж,бизнесмен.Но като цяло показва стабилност,проява на разум,следване на план.Но в определени случаи Императора показва и застой или стоене на едно място,дори и чисто физически и не е хубава ако примерно се гледа за път.

Благодаря ти Синухе!

Тая нощ с приятеля ми бяхме на парти и се запознах с няколко интересни личности (бизнесмени).
Дали може да свържа картата с минало събитие или такова ми предстои?

И ще ми се да те питам нещо, ти като мъж ревнуваш ли любимите си?