Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705101 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ТАРО
« Отговор #480 -: Юни 03, 2010, 12:12:48 pm »
Ако някой прояви желание за интерпретация - за професионален ангажимент става въпрос.

*

abroad

« Отговор #481 -: Юни 03, 2010, 12:58:39 pm »
кои карти взе?

тези на Артър Едуарт Уейт

*

abroad

« Отговор #482 -: Юни 03, 2010, 01:01:10 pm »
Ако някой прояви желание за интерпретация - за професионален ангажимент става въпрос.

нещо са ти предложили и ти се чудиш, дали да приемеш или?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #483 -: Юни 05, 2010, 10:27:15 am »
Asol не ми е ясна идеята, но предполагам, чее самостоятелна инициатива,
от теб зависи, че ти имаш план и ако го следваш всичко ще е ток и жица
предполагам става върпос за някаква промяна, която си намислила и  имаш определени самостоятелни идеи там - според мен е важно да не изтървеш момента
 има някаква конкуретна среда, но картите са много положителни и  каквото и да се случва  между решението и правенето  е дори приятно

дуплика на друга тема: аватара много прилича на звездата- някой има нужда от оженствяванее:) много хубаво
аз никак не харесвам звездата на 1 позиция, но при теб не набляга толкова на проблеми
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #484 -: Юни 05, 2010, 03:41:10 pm »
Сега изтеглих карта Таро с въпрос Какво трябва да напрлавя, за да се развивам в живота и да се подобя във всяко едно отношение.

Падна ми се Кулата. Трябва да разруша стари възглед, представи, стереотипи на мислене.

После зададох въпрос - Какво да направя, за да се освободя от тези стари възгледи и ми се падна Дяволът.

Дяволът

Астрологично: Козирог; Плутон.

Силна жизнена енергия, впрегната в недостойни цели. Поробваща страст ( алкохол, наркотици, секс и др.)Среща със сянката, със собствените ни страхове и демони, „ адът” вътре в нас. Крайно неприятна ситуация, независеща от вас.

Трябва да се срещна със собствената си сянка, страхове, проблеми.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #485 -: Юни 05, 2010, 04:18:44 pm »

Трябва да се срещна със собствената си сянка, страхове, проблеми.

най-сетне да "чуя" нещо мъдро от теб  :blink:  поздравления за което  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #486 -: Юни 07, 2010, 08:31:09 am »
може ли да помоля някой ако не го затрудня и му се занимава.....за едно таро....незнам как точно се прави.....
ама ситуациата с работата ме мъчи от много време...вече едвам се сдържам, много нерви хабя и то напразно....ставам лош човек....чувствам се като затворник.... :( и незнам какво да правя...дали ще сгреша ако напусна....или е грешка, че стоя незнам.....може ли накой да(ако му се знимава естествео) да види какво казват картите таро...? :( :'(

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #487 -: Юни 07, 2010, 02:07:31 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:29:56 pm от kris »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #488 -: Юни 07, 2010, 02:40:20 pm »
vanilla, на колко си години? в момента как се чувства управителя на 10 дом и как самият той е аспектиран ?
мисля някъде тук имаше линк къде да теглиш онлайн
http://taroastro.com/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #489 -: Юни 07, 2010, 03:07:12 pm »
vanilla, на колко си години? в момента как се чувства управителя на 10 дом и как самият той е аспектиран ?
мисля някъде тук имаше линк къде да теглиш онлайн
http://taroastro.com/

Kaya, след 20 дни ставам на 25 г.
иначе сега погледнах У на 10-ти ми е Плутон...и сега получава куинконс от транзитните Юпитер и Уран освен това в натала Уран и Плутон са ми в  полуквадрат.....май те се главните виновници....защото ми правят и квадратура към Слънцето в 6-ти дом...освен това прогресивното ми МЦ се приближава към прогресивния Уран....
аз си пуснах и хорар...ама знам, че с картите е по-различно....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #490 -: Юни 07, 2010, 03:15:03 pm »
Карта Кулата какво символизира? По тълкуването на сайта излиза, че ще се руши явно в няколко области около мен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #491 -: Юни 07, 2010, 03:16:50 pm »
Съни, само една карта ли си изтеглила ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #492 -: Юни 07, 2010, 03:24:53 pm »
Да, зададох си въпрос и ми излезе тя. Ситуацията ми е горе-долу като при Ванила...

*

Asol

• 4140
« Отговор #493 -: Юни 07, 2010, 03:34:45 pm »
Може ти в момента на изтегляне на картата да си се чувствала така - нещо да те е провокирало, даже не е необходимо да е за въпроса, който си задала.  Опитай с три карти  :blink: 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #494 -: Юни 07, 2010, 03:36:20 pm »
Ами отразява си въпроса определено, имаше защо за пореден път да си го задам, права си. Ще пусна 3 карти.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #495 -: Юни 07, 2010, 03:42:28 pm »
...изтеглих си 7 карти...лявата колона показваше какво ще се случи ако не направя това, за което питам ...дясната ако го направя....
картите в лявата колона бяха някакви мечове...кофти бяха всъшност, а тези в дясната бяха хубави мисля....пентакли, имаха хубаво значение и описваха точно как бих се чувствала наистина ако го направя....
незнам това on-line теглене дали може да бъде "вярно" или реално, но това беше резултатът от моя опит....
интересно е....

*

abroad

« Отговор #496 -: Юни 07, 2010, 08:47:39 pm »
Да, зададох си въпрос и ми излезе тя. Ситуацията ми е горе-долу като при Ванила...

sunrain , може да отразява силното ти желание за това...
но сама по себе си и изолирана от друго е противоречива, което означава, че трябва да изтеглиш още карти
за сериозен конкретен въпрос е добре да са поне 7 :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #497 -: Юни 07, 2010, 09:03:34 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:29:41 pm от kris »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #498 -: Юни 08, 2010, 08:47:34 am »
vanilla- като  слушам за транзитите ти няма какво да се учудваш на желанието за промяна
картите по- скоро биха ти помогнали с напътствия, отколкото какво да направиш:)
sunrain - ако е за работа и се пада кулата ще разтрогнете "брака" в работата - промяна, бърза, отлагана, неочаквана, но след това с добръ резултат- понякога се пада за близки до нас хора

*

Asol

• 4140
« Отговор #499 -: Юни 08, 2010, 09:08:17 am »
abroad, тц ...ти вече с по седем карти ли си гледаш  :P Кога купи таро ... ;D