Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704818 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:ТАРО
« Отговор #500 -: Юни 08, 2010, 09:18:42 am »
vanilla- като  слушам за транзитите ти няма какво да се учудваш на желанието за промяна
картите по- скоро биха ти помогнали с напътствия, отколкото какво да направиш:)

и аз за това писах в тази тема, защото знам че картите показват евентуалните изходи от ситуацията и последствията....може би пък няма да е хубаво и да бърза....толкова....може да трябва малко време, за да узреят напълно идеята и плановете в главата ми ...
мерси Kaya  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #501 -: Юни 08, 2010, 09:25:40 am »
Аброад, Кая - благодаря.  :blink:

Тая Кула май си е Уранова карта.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #502 -: Юни 08, 2010, 09:31:53 am »

Тая Кула май си е Уранова карта.  ;)

според Златната Зора, знака на Кулата е Марс, шестнадесети ключ, 27-я път. магическото име на картата е: Повелителят на Войнството на Могъщите. този път уравновесява интелектът и емоциите. Венера въздейства чрез Марс върху Меркурий. този път е един от най-трудните за преминаване, защото изисква внезапно и пълно унищожаване на старите реалности  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #503 -: Юни 08, 2010, 09:35:35 am »
abroad, тц ...ти вече с по седем карти ли си гледаш  :P Кога купи таро ... ;D

;D ;D

Вие нали казахте много да не мисля :P
Иначе прочетох книжката, само дето нищо не разбрах, сигурно този е бил Везна, може и така, и иначе може... ;D

Sunrain я разбирам доста добре в момента, та реших да се напъна да помогна, ако мога ;)

Vanilla също я разбирам, но ми напомня за мен преди 10 години, когато исках много, а нямах основания за това, да не говорим, че все ми се струваше, че с твърде много неща се налага да се съобразявам, а то проблемът си е в мен, а не в обстоятелствата...Но пък тя поне пита, а аз блъсках стената с чело, когато и рога не ми останаха ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #504 -: Юни 08, 2010, 09:47:57 am »

Тая Кула май си е Уранова карта.  ;)

според Златната Зора, знака на Кулата е Марс, шестнадесети ключ, 27-я път.

Интересно наистина, благодаря за информацията.  :blink:
 С голям размах да сривам всичко си е изцяло мой приоритет, затуй по-на Уранова ми биеше, но сега още се ослушвам, кротнах се нещо с годините, само привидно, де.  ;D

Всъщност като се замисля Марс в натала ми има до голяма степен отговорност за тия мои действия, а също и Плутоновия акцент, така че напълно в реда на нещата е и някак си идеално пасва на енергията на изтеглената карта. Заинтригувана съм.  :blink: 
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 10:01:42 am от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #505 -: Юни 08, 2010, 09:55:19 am »
та реших да се напъна да помогна, ако мога ;)

Оценявам го.  :wub: Викам да отложим малко напъването, че да се избистрят още нещата.  :blink: Сякаш не съм готова за отговора, така го чувствам, времето ще покаже.   

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #506 -: Юни 08, 2010, 10:42:17 am »

Vanilla също я разбирам, но ми напомня за мен преди 10 години, когато исках много, а нямах основания за това, да не говорим, че все ми се струваше, че с твърде много неща се налага да се съобразявам, а то проблемът си е в мен, а не в обстоятелствата...Но пък тя поне пита, а аз блъсках стената с чело, когато и рога не ми останаха ;D

abroad, в какъв смисъл нямам основание ...?
аз нямам проблем да се съобразявам с много неща и то точно, когато става въпрос за работа, много съм търпелива и даже някой път си мисля, че хората гледат на мен като на малоумна точно, защото търпя много...в крайна сметка обаче всичко си има граници ....въпросът е, че аз вече се чувствам изчерпана и желая да сменя посоката....това съм го написала и в другата тема с хорара...
мерси за мнението ....вероятно има нещо свързано и с възрастта... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #507 -: Юни 08, 2010, 02:05:09 pm »
хора кажете от къде си купувате картите таро?
във Варна има ли магазин, където мога да намеря и има ли значение какви точно ще са рисунките и на кой точно ще са....Таро на Зернер..таро на Райдър Уейт? :unsure: :unsure:

http://1001taini.com/41/43.html

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #508 -: Юни 08, 2010, 02:27:18 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:13:55 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #509 -: Юни 08, 2010, 03:41:09 pm »
http://www.e-tarocchi.com/personalCards/index.php
Не знам до колко е вярно, но поне за мен The Lovers, The Magus и Wheel of Fortune се потвърждават и от много други източници.

нямам опит с Таро-то,но от този site доста често ми излиза Висшата жрица :unsure:...примерно-за личните сили ми излиза Отшелника и Висшата жрица,после desire cards-пак висша жрица и Съд,от Growth cards-The Magus i the Wheel of Фортуна;за Core cards-Judgement и Висша жрица.Ха,а Lucky cards са ми The Emperor i...The fool... ;D

надявам се,че не особено достоверен този сайт... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #510 -: Юни 08, 2010, 03:57:34 pm »
Жълтолилава, и на мен ми излизат тези карти. :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #511 -: Юни 08, 2010, 04:31:14 pm »

*

holanda

« Отговор #512 -: Юни 08, 2010, 04:41:42 pm »
Жълтолилава, и на мен ми излизат тези карти. :-\

аууу,значи сме Таро-близнаци ;D ;D ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #513 -: Юни 08, 2010, 04:48:09 pm »
я кажете трябват ли им по-специални условия на картите таро, че си поръчах едни...та да знам какво да правя и как да ги "гледам"??  :-[ :blink:..да се подготвя.... :rolleyes: :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #514 -: Юни 08, 2010, 04:53:57 pm »
ох...поръчала съм си Minchiate....и сега разбрах, че са по-различни и не са много подходящи за наичнаещи..... :(
ще трябва нови да си поръчам...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #515 -: Юни 08, 2010, 05:22:37 pm »
във Варна има ли магазин, където мога да намеря и има ли значение какви точно ще са рисунките и на кой точно ще са....Таро на Зернер..таро на Райдър Уейт? :unsure: :unsure:

в книжарница Универсум на Мария Луиза /точно на центъра над градинката, която е зад съда до шадравана/ има всякакви колоди. за начинаещи май са най-добри на Уейт. но моят съвет е ако изобщо искаш таро, като отидеш в книжарницата и да си вземеш тези, към които те потегли вътрешно  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #516 -: Юни 08, 2010, 05:26:28 pm »

в книжарница Универсум на Мария Луиза /точно на центъра над градинката, която е зад съда до шадравана/ има всякакви колоди. за начинаещи май са най-добри на Уейт. но моят съвет е ако изобщо искаш таро, като отидеш в книжарницата и да си вземеш тези, към които те потегли вътрешно  ;)

и аз си помислих за там първо......значи Вещичка, ще трябва да си купя още едни....трябва им специална кутия и в какво трябва да са увити...?
ако нямам копринени неща...? :unsure:
а тези, които съм си поръчала ако не ги използвам трябва ли нещо специлано да ги правя...или да не ги отварям....?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #517 -: Юни 08, 2010, 05:33:58 pm »

и аз си помислих за там първо......значи Вещичка, ще трябва да си купя още едни....трябва им специална кутия и в какво трябва да са увити...?
а тези, които съм си поръчала ако не ги използвам трябва ли нещо специлано да ги правя...или да не ги отварям....?

ами като не ги ползваш, не ги ползваш и това е  ;D ;D ;D 

моите не са точно в коприна, а съм им ушила специални торбички и им направих кутия за съхранение, в която има и планински кристали и аметисти...  както ти дойде отвътре така ги съхранявай, но наистина е хубаво да си имат торбички от плат за да се запазват.

силата на самите карти е в твоя ум и твоите интерпретации, а не в самия картон на картите  ;)  картинките на тарото ти стимулират дясната част на мозъка и картинното мислене и съответно интерпретациите. верно е, че има много знания заложени в тези картинки, но в първоначалното им рисуване. вече не се знае какво точно е запазено от първичното. принципно кабалистичните знания са заложени там - поне така се твърди, но това отново зависи от колодите, че аз и на Мики Маус съм виждала  :85:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #518 -: Юни 08, 2010, 05:39:12 pm »

ами като не ги ползваш, не ги ползваш и това е  ;D ;D ;D 

моите не са точно в коприна, а съм им ушила специални торбички и им направих кутия за съхранение, в която има и планински кристали и аметисти...  както ти дойде отвътре така ги съхранявай, но наистина е хубаво да си имат торбички от плат за да се запазват.

силата на самите карти е в твоя ум и твоите интерпретации, а не в самия картон на картите  ;)  картинките на тарото ти стимулират дясната част на мозъка и картинното мислене и съответно интерпретациите. верно е, че има много знания заложени в тези картинки, но в първоначалното им рисуване. вече не се знае какво точно е запазено от първичното. принципно кабалистичните знания са заложени там - поне така се твърди, но това отново зависи от колодите, че аз и на Мики Маус съм виждала  :85:

нали има различни стилове на рисуване ....има някои като видя и ми въздействат много силно....и сякаш вижадм нещо живо там...ама това само на пръв поглед...ще видя сега като дойдат тези Minchiate..... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #519 -: Юни 14, 2010, 11:35:38 am »
какво означава, когато за отговор на въпрос ти се падне Глупакът, че човек греши някъде и не мисли трезво...ознчава ли, че ще сгреши ако последва желанието си?