какво означава, когато за отговор на въпрос ти се падне Глупакът, че човек греши някъде и не мисли трезво...ознчава ли, че ще сгреши ако последва желанието си?
Цитат на: Вещичка в Юни 14, 2010, 11:43:06 am така, че ако се касае за "сърдечен проблем" и ти последваш вътрешните си желания - няма да загубиш, а ще спечелиш!точно така и аз го потвърждавам :blink:
така, че ако се касае за "сърдечен проблем" и ти последваш вътрешните си желания - няма да загубиш, а ще спечелиш!
Цитат на: vanilla в Юни 14, 2010, 11:35:38 amкакво означава, когато за отговор на въпрос ти се падне Глупакът, че човек греши някъде и не мисли трезво...ознчава ли, че ще сгреши ако последва желанието си?напротив! Глупакът е една от хубавите и може би най-неразбирани карти. лично аз я свързвам с висшата октава на Нептун. Глупакът е картата, която показва човек, който следва сърцето си е чист като дете. ти го лъжеш - той ти вярва, ти пак го лъжеш - той пак ти вярва и т.н. затова и в очите на останалите изглежда като глупак. той е чист в сърцето си и верен на себе си и на Божествената любов :blink: така, че ако се касае за "сърдечен проблем" и ти последваш вътрешните си желания - няма да загубиш, а ще спечелиш!
но в същото време се притеснявам за последствията в дългосрочен план...
пусни си carmina burana - o' forutaтова е точното олицетворение на тази карта http://www.vbox7.com/play:97ae5bcd
Да не ми се обидите пак ;Д шегувам се Да колелото е най-променливата картаТи избираш каква да ти е съдбата..Тука има значение и каква карма си натрупалаПроменливостта като най-постоянното нещо. Успех и провал, приходи и разходи, печалби и загуби, превратности....Донякъде хора като мен и теб с асцендент сkорпион са тясно свързани с нея..Човекът е или добър или лош - няма средно положение.Тоест сега си долу - утре си горе, и обратното .Въртележката на живота.
Как тълкувате двойка жезли? Изтегли я приятел, който тръгна да прави революция във фирмата си - в смисъл преди разговора си с биг бос, като беше твърдо решен да си подаде оставката, ако не бъде чут. Как се разви историята според вас?
А ако беше твърдо решен, да го е направил