Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705618 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:ТАРО
« Отговор #540 -: Юни 22, 2010, 10:59:18 pm »
Как тълкувате "Звездата"?В моето книжле я дават с много противоречиво значение,но повече май клони към негативно.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #541 -: Юни 24, 2010, 07:06:11 pm »
Гледах на приятелка. Въпросът е: Г. има ли чувства към В.?

1. Висшата жрица
2. Асо чаши
3. Глупакът

Какво мислите?
За мен отговорът е "да"  :blink:

описват другарчето ти  и сутиацията тя има нуждата да е желана, да е обиана, да я свързват
момчето я харесва, но въпросът е неточно зададен

а за сведение на крис- глупакът не дава отговор той е карта състояние

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #542 -: Юни 24, 2010, 07:20:33 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:05:04 pm от kris »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #543 -: Юни 24, 2010, 07:26:41 pm »
е? какво прави на 3 позиция, а на 1?
5 мечове значи теоретично нещо, но често =секс

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #544 -: Юни 24, 2010, 07:30:13 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 11:05:51 pm от kris »

*

abroad

« Отговор #545 -: Юни 25, 2010, 03:21:55 pm »
Въпросът е: Скарлет ще бъде ли одобрена за работата, за която предстои интервю

Надявам се картите да се виждат добре, ако не ще ги опиша

*

abroad

« Отговор #546 -: Юни 25, 2010, 03:31:56 pm »
Описание:

Първа карта - 9 жезли;
Втора карта - Магьосникът обърната;

Трета карта - 7 чаши;
Четвърта карта - Глупакът;
Пета карта - 3 жезли;
Шеста карта - 3 чаши обърната;

Седма карта - Асо чаши обърната;
Осма карта - Страшният съд;
Девета карта - Луната;
Десета карта - Рицар на жезлите обърната;

*

abroad

« Отговор #547 -: Юни 25, 2010, 03:58:29 pm »
Ще се пробвам ;D

Ти си изпълнена с очакване, може да предполагаш и някаво забавяне. В областта на медицината ли е работата или нещо те безпокои. Разчиташ на нечие покровителство /светъл човек/ в комбинация с 3 чаши може би е основателно, но пък е обърната - работата свързана ли е с пътуване. Глупакът тук е свързан с отминали събития, но не знам как да го тълкувам.
Имаш притеснения около интриги, скрити врагове и т.н. В скоро време е вероятен неочакван обрат на събития.
В крайна сметка е възможно да не стигнете до консенсус по някаква причина :-[
Дано не съм права!
Късмет :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #548 -: Юни 25, 2010, 04:23:52 pm »
Да, работата пак е в областта на медицината и имам покровителството на "светъл човек". Имам, естествено и очаквания....каквото доди. Ако не сега, ще е по-късно. Но ще е тази година. Дано съм жива да го доживея.  ;D Благодаря ти, abroad.

« Отговор #549 -: Юни 25, 2010, 07:23:58 pm »
За Скарлет - как ще мине интервюто? Ще бъде ли успешно?

Големи изисквания, голЕм човек. Първата карта показва, че става въпрос за интелектуална работа, но също така, че може да усетиш агресия, заплаха. Не излезе карта с пентакли, което ме кара да мисля, че няма да се започне скоро. Светът /средната карта/ дава време. Общо взето силни карти.:mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #550 -: Юни 25, 2010, 08:07:19 pm »
За Скарлет - как ще мине интервюто? Ще бъде ли успешно?

Големи изисквания, голЕм човек. Първата карта показва, че става въпрос за интелектуална работа, но също така, че може да усетиш агресия, заплаха. Не излезе карта с пентакли, което ме кара да мисля, че няма да се започне скоро. Светът /средната карта/ дава време. Общо взето силни карти.:mellow:

Кого имаш предвид под "голЕм човек" - ряботата или човека,  който ще ме интервюира? Работата е интелектуална, но и ръководна. Възможно е да не започна веднага. Ще видим като се явя. Все пак съм в Сатурнова дупка до р.д. през юли. Но мислиш ли, че отговора е "да" или "не".

« Отговор #551 -: Юни 25, 2010, 08:12:55 pm »
Кого имаш предвид под "голЕм човек" - ряботата или човека,  който ще ме интервюира? Работата е интелектуална, но и ръководна. Възможно е да не започна веднага. Ще видим като се явя. Все пак съм в Сатурнова дупка до р.д. през юли. Но мислиш ли, че отговора е "да" или "не".

Човека, който ще те интервюира.  ;) При мен сатурновите дупки са минавали с много материален успех, между другото ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #552 -: Юни 25, 2010, 08:35:29 pm »

Човека, който ще те интервюира.  ;) При мен сатурновите дупки са минавали с много материален успех, между другото ;)

Да, голЕм човек ще ме интервюира, вЕрно е. Но не разбраФ в крайна сметка шама земе ли или нЕма да ма земи?  :57: Тоз император какво мисли там?  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #553 -: Юни 25, 2010, 08:57:27 pm »
1) до един месец ще стане ясно (според мен обаюе до няколко дни)

2) по реденето на  аброуд- шансовете са, ако  има съкръщения, но аз не чакам включване...  :lol:

« Отговор #554 -: Юни 25, 2010, 09:15:59 pm »
Тоз император какво мисли там?  ;D

Ми, трае си  ;D

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #555 -: Юни 26, 2010, 12:05:01 am »
По картите на Аурора - не виждам отговор да или не, но това е работа, която Скарлет наистина иска. Всичко зависи от нея - доколко е решителна и настойчива /всъщност това е и като съвет/. Ако имаше и четвърта карта можеше да се види евентуален резултат  :blink:
Не пренебрегвам картите на Аброуд, но ми идват множко :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #556 -: Юни 26, 2010, 09:05:41 am »
Благодаря на всички за отговорите. Разбира се,че я искам работата. Нищо по-стабилно няма от държавната работа. А в години на нестабилност не знам дали някой няма нужда от такава.  ;D Решителност никога не ми е липсвала, но съдбата ще си каже думата. Соларният МЦ е в 10 нат. дом. Транзитната Венера в Лъв ми е в съвпад с наталния Уран в 10 дом и със соларния МЦ в Лъв /също в точен съвпад с нат. Уран. В 10 соларен дом имам Луна /упр. на нат. МЦ/ в съвпад с кралската звезда Регул. Там е и Венера /упр. на Асц./ в Дева - в точен съвпад с нат. Плутон, Марс в Дева също в 10 сол. дом - в тригон към нат. Марс. Юпитер и Уран транзитират в началото на 6-я ми дом.....Отвсякъде мирише на нова работа. Дева по принцип е знак, който се свързва със здравеопазването. А дали ще е това място, не е толкова важно за мен. Аз не съм толкова придирчива. Каквото дойде и когато дойде. Но ще е тази година.  :blink: В понеделник вече ще си направя хорар и ще видя отговора. Но мислех, че картите може да уталожат любопитството ми, докато мине затъмнението.  :blink:

« Отговор #557 -: Юни 26, 2010, 11:49:16 am »
По картите на Аурора - не виждам отговор да или не, но това е работа, която Скарлет наистина иска. Всичко зависи от нея - доколко е решителна и настойчива /всъщност това е и като съвет/. Ако имаше и четвърта карта можеше да се види евентуален резултат  :blink:
Не пренебрегвам картите на Аброуд, но ми идват множко :-[

Четвъртата карта беше тази - спряване със ситуацията с финес  ;) Не я постнах, защото като вадя повече от 3 карти Синухе ме пляска през ръцете  ;D. Но пак не е пентакъл...

Установила съм, че независимо дали са 3 или 4 карти, зависи как вътрешно поставиш намерението си за брой изтеглени карти, подредбата е еднакво ясна или неясна  ;D

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #558 -: Юни 26, 2010, 01:04:45 pm »
Според чуждия опит, който съм наблюдавала  - големия аркан не дава ясен отговор.
С тази карта мога да кажа, че Скарлет има шансове да успее, и ако успее ще работи работата със сърце и душа, това е работата за нея. 
Аурора, би трябвало да кажеш как си нарекла позициите на картите. Аз ги разглеждам по този начин - отговор, коментар, съвет, резултат. Затова и ми липсваше четвъртата карта.
То и аз не предпочитам големи подредби, но пък и да се ограничавам само до три карти е малко  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #559 -: Юни 26, 2010, 01:24:52 pm »
силата да ша задърване често