Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706069 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ТАРО
« Отговор #560 -: Юни 26, 2010, 01:35:41 pm »
Не си говорете на китайски, ако обичате!  :P Нищо не разбирам от таро. И ся к'во, ша стани или няма да стани, последно?  ;D

« Отговор #561 -: Юни 26, 2010, 02:02:14 pm »
Не си говорете на китайски, ако обичате!  :P Нищо не разбирам от таро. И ся к'во, ша стани или няма да стани, последно?  ;D

И ние не знаем, скъпата!  ;D

силата да ша задърване често

а?  ;D ;D ;D

"Силата дава задържане често" ли? Може, може.....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #562 -: Юни 26, 2010, 02:10:53 pm »
извинявам се, но търся буквичките- разместени са, но нямат означения

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #563 -: Юни 26, 2010, 02:31:41 pm »
извинявам се, но търся буквичките- разместени са, но нямат означения

бъзикам се  :wub: :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #564 -: Юни 26, 2010, 03:10:40 pm »

И ние не знаем, скъпата!  ;D

Убууу, барем да зная.  ;D Утре ша фърля един хорар. Благодаря ви все пак!  :88:

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #565 -: Юни 26, 2010, 03:36:39 pm »
Скарлет, сърди се на Аурора, да беше изтеглила нещо друго освен голями аркани  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #566 -: Юни 26, 2010, 05:38:22 pm »
Скарлет, сърди се на Аурора, да беше изтеглила нещо друго освен голями аркани  :P

Не мога да се сърдя на никого. От край време си знам - по новолуние и пълнолуние нищо не е както е....да не говорим за затъмнение. Ще си чакам кротко до сряда в 11. После ще се чуе. Картата на събитието също е интересна.  :72:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #567 -: Юни 27, 2010, 09:45:39 am »
Въпросът е: Скарлет ще бъде ли одобрена за работата, за която предстои интервю

Надявам се картите да се виждат добре, ако не ще ги опиша

Скарлета има своите съмнения и някакъв вид илюзии относно тази работа, които водят до промени в самото развитие на въпроса! дали са вътрешни страхове и несигурност или невяра в собствените сили не знам. хем я иска работата и хем не я иска.  последната карта, която дава развитието на нещата е рицар жезли обърнат - няма да стане - или ще се скарат или ще има несъгласие по важни въпроси.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #568 -: Юни 27, 2010, 09:50:27 am »
За Скарлет - как ще мине интервюто? Ще бъде ли успешно?

Големи изисквания, голЕм човек. Първата карта показва, че става въпрос за интелектуална работа, но също така, че може да усетиш агресия, заплаха. Не излезе карта с пентакли, което ме кара да мисля, че няма да се започне скоро. Светът /средната карта/ дава време. Общо взето силни карти.:mellow:

Кого имаш предвид под "голЕм човек" - ряботата или човека,  който ще ме интервюира? Работата е интелектуална, но и ръководна. Възможно е да не започна веднага. Ще видим като се явя. Все пак съм в Сатурнова дупка до р.д. през юли. Но мислиш ли, че отговора е "да" или "не".

асото мечове дава също така или голям просперитет или пълна нищета. светът както дава време, така дава и промяна. императора освен моща и силата, дава и разума. според мен Скарлета ще размисли относно тази работа и сама ще промени нещата  :blink:

« Отговор #569 -: Юни 29, 2010, 12:09:30 am »
І въпрос: "Дани влюбен ли е в Сис?"
1. V пентакли
2. Рицар на жезлите
3. Рицар чаши

ІІ въпрос: "Да или не?"
1. 10 чаши
2. Крал пентакли
3. Асо пентакли

И по двата въпроса мисля, че отг. е ДА :-\
Какво мислите?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #570 -: Юни 29, 2010, 06:54:54 am »
І въпрос: "Дани влюбен ли е в Сис?"
1. V пентакли
2. Рицар на жезлите
3. Рицар чаши

според мен отговора е НЕ

ІІ въпрос: "Да или не?"
1. 10 чаши
2. Крал пентакли
3. Асо пентакли

абе като си ги хвърляла тези не знам какво си мислела, но това са картите на емоционалното задоволство и богатството  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #571 -: Юни 29, 2010, 10:28:41 am »
Скарлета има своите съмнения и някакъв вид илюзии относно тази работа, които водят до промени в самото развитие на въпроса! дали са вътрешни страхове и несигурност или невяра в собствените сили не знам. хем я иска работата и хем не я иска.  последната карта, която дава развитието на нещата е рицар жезли обърнат - няма да стане - или ще се скарат или ще има несъгласие по важни въпроси.

Благодаря ти, Вещичке! Лично аз нямам никакви съмнения или илюзии. Страх имам, да. Но той не е свързан със силите ми. В силите и знанията си също вярвам. Работата я искам, и то много. А като не стане, здраве да е. Ще докладвам, когато имам резултат. Опазил ме Бог да се карам с министър.  :25: :57:

*

Скарлет

• 2919
Re: ТАРО
« Отговор #572 -: Юни 29, 2010, 10:39:14 am »
Тук има страшно много техники за гадаене по интеренет, не само Таро. даже не съм ги пробвала всичките.

http://www.predskazanie.ru/kniga.shtml

Изтеглих си една карта от тарото и ми се падна това 17 аркан Надежда:
"Символы: исцеление и вода жизни.
Ситуация: настал ваш звездный час. Вершина взята, страдания и терзания остались позади. Ликуйте, но будьте осторожны: блеск звезды может ослепить, и тогда вы собьетесь с пути."

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Re: ТАРО
« Отговор #573 -: Юни 29, 2010, 10:54:59 am »
Изтеглих си една карта от тарото и ми се падна това 17 аркан Надежда:
"Символы: исцеление и вода жизни.
Ситуация: настал ваш звездный час. Вершина взята, страдания и терзания остались позади. Ликуйте, но будьте осторожны: блеск звезды может ослепить, и тогда вы собьетесь с пути."

Звездата също означава и страхове и съмнения. с останалата интерпретация също съм съгласна. Звездата в повечето случаи не е толкова позитивна карта...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #574 -: Юни 29, 2010, 10:56:58 am »
Не ми се е паднала "Звезда" , а "Надежда". Сигурно има разлика, не разбирам.  :-\

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #575 -: Юни 29, 2010, 10:58:47 am »
17 аркан е звездата,пък те могат да си я наричат така :blink:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #576 -: Юни 29, 2010, 11:01:31 am »
Да, намерих и написаното от Синухе напред в темата за тази карта:

" XVII. ЗВЕЗДАТА
Значение второ:
Арогантност, високомерие, безсилие.

Значение в КАБАЛА
Звездата е изключително духовна карта и символизира дверите на ума, които стоят отворени, готови да приемат познания и мъдрост. Водата, която се излива на земята, представлява осъзнатия интелект, а водата, която се излива обратно в басейна – подсъзнанието. Осемте звезди символизират висшите стремления, а най-голямата звезда с осем лъча – кръговрата на живота. Когато съвпада с едно от четирите Лични числа, тази карта означава енергична личност, която смело се бори, когато животът я притисне натясно и в крайна сметка надделява над изпитанията и трудностите, за да стигне до успеха. Седемнадесет е “числото на безсмъртието” и много често хора, които се намират под управлението на тази карта, постигат или създават нещо, с което записват името си в историята, нещо, което остава след тях за вечни времена. Хората, засегнати от отрицателните влияния на Звездата, са изключително тесногръди и много мъчно възприемат нови, прогресивни идеи и модерни методи за работа. Липсва им увереност в собствените способности, както и в способностите на другите. Отрицателните ключови думи за тази карта са разяждащо съмнение и ограничен ум. Когато влиянието на Звездата е само преходно, тогава тя предсказва период на голям късмет, реализация и възможно пътуване. Ще се появят много добри възможности за индивидуален напредък, през нейната призма близкото бъдеще ще изглежда по-розово, сигурно и щастливо, особено в сравнение с отминаващия период. Постарайте се да разширите светогледа си и да погледнете на живота и на това, което той може да ви предостави, от една по-висша гледна точка и действувайте с повече замах, отколкото е типично за вас. Даден ви е отрязък от нов живот и достатъчно енергия, за да осъществите всичките си желания."

Както виждам, не е загубено съвсем всичко. Повече няма да го мисля, че стана пълна боза от какви ли не карти и тълкувания.

*

Helo

« Отговор #577 -: Юни 29, 2010, 11:37:53 am »
Когато зададеш въпрос дали ще стане нещо, което искаш да стане и теглиш една карта и ти излезе Страшният съд, отговорът "Не" ли е?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #578 -: Юни 29, 2010, 11:39:51 am »
Когато зададеш въпрос дали ще стане нещо, което искаш да стане и теглиш една карта и ти излезе Страшният съд, отговорът "Не" ли е?

страшният съд визира промяна в положението, тоест ще е стане по-различно отколкото в момента на задаване на въпроса  ;)  но към какво ще се промени - не се знае  :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #579 -: Юни 29, 2010, 03:38:52 pm »
е? какво прави на 3 позиция, а на 1?
5 мечове значи теоретично нещо, но често =секс

За първи  път чувам, че 5 мечове се свързва със секса. :o

Ако търсите сексуалност, търсете я в жезлите, и най-вече в двойка жезли.