пфу :angry:
Кая, не пфуй!! тройката пентакли излезе, ама на друго място, къде го чукаш, къде се пука!!

ТРОЙКА ПЕНТАКЛИ
Майсторство. Възлагане на проект, чието изпълнение изисква доказване на майсторски умения. Полагане на здрави и стабилни основи. Но и материални злоупотреби, лъжлива квалификация или препоръки, подвеждане
ще се доказвам..вчера минах мимоходом покрай една фирма, дето знам че са много претенциозни и вземат само по обявени места и т.н., ама викам- нищо не губя..исках да метна само едно СВ на охраната, ама като ме подпука съдбата, че човешки ресурси, че разни производствени, и пак нищо конкретно, защото нямат свободни места..
а днес ми звънят, че една жена излиза за много дълго време в болнични и в понеделник да ходя с трудовата книжка барабар, защото ша ма земат.. :57:
няма нищо общо с вида дейност, за който зададох въпроса, ама нищо!!ама с МЦ в близнаци нали се сещаш, че мога много неща и разхвърлях примамки на много места.. :57: ама айде да не се хваля повече, да не вземе да се разсъхне нещо работата от толкова приказки..другата седмица по някое време ще кажа кое как е.. :57: