Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705216 Прегледи
*

tool

Re:ТАРО
« Отговор #660 -: Август 02, 2010, 03:42:06 pm »
хаха .. извинете .. да, човек е .. защо, картите да не показват друго?!  :P   :unsure:
« Последна редакция: Август 02, 2010, 04:07:41 pm от ga3l »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #661 -: Август 02, 2010, 06:28:29 pm »
 и  аз малко като abroud мисля :lol:
той ще се свърже с теб/ прояви внимание обаче няма да стане засега
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

tool

« Отговор #662 -: Август 02, 2010, 07:51:41 pm »
ох, нещо не ви разбирам ..  :(  в какъв смисъл ми казвате, че руския не е човек?!  :unsure: бях го набедила за вампир наскоро, ама те нали и вампирите са хора ..  :-\   ок, ще се опитам да мирувам и ще чакам той да се свърже с мен .. Благодаря много abroud, Каya ..  :wub:

*

abroad

« Отговор #663 -: Август 02, 2010, 08:52:01 pm »
Информацията, която дадоха картите е много точна, само дето не мога да разбера какъв е конкретния отговор на въпроса, който зададох .. тъй че ви моля за някакво мнение .. въпроса ми е: ще се сдобрим ли с руския?!

нали в повдигнатото е въпросът :unsure:
отговорът, според нас е не
това за човека беше уточняващ въпрос, за да съм сигурна, че не греша :blink:

*

Nebesna

« Отговор #664 -: Август 02, 2010, 08:54:25 pm »
Много симпатичен сайт за Таро гадания: http://www.tarokarta.ru/

*

abroad

« Отговор #665 -: Август 02, 2010, 09:05:56 pm »
и не ме прекръщавайте, че ще трябва да ми купувате риза (например), псевдонимът ми е abroad :P :wub:

На Kaya и е простено, нейният специфичен език ми е понятен ;D

*

tool

« Отговор #666 -: Август 03, 2010, 09:40:10 am »
мерси за уточнението abroad, сори че те прекръстих и аз .. ама бързах и копирах от Kaya / а не знаех че на нея и е простено ..  :P  ше ти купя риза или там квото кажеш ..  :P   :wub:

//

ох, аз приключвам с тарото, нещо май не ме кефи да получавам категорични отговори по болни въпроси .. хм, или може би трябва да внимавам какви въпроси задавам .. 

*

abroad

« Отговор #667 -: Август 03, 2010, 12:37:40 pm »
шегувах се ;D, викай ми и абу, ако щеш

съжалявам за отговора, може и да греша...

*

abroad

« Отговор #668 -: Август 03, 2010, 12:43:23 pm »
ако в дадена подредба за конкретен въпрос се паднат четирите Аса как го тълкувате - като бързо развитие на въпроса ли, или непредвидима времева рамка?

и още - задавате ли при питането определен диапазон на действие

последно - ако от всички 10 карти само една е от Големите Аркани и то последната изтеглена - има ли по-специален акцент върху това

*

Kaya

• 2893
« Отговор #669 -: Август 03, 2010, 10:30:31 pm »
1) я да почна с извинения за имена :-[
2) ga3l - да ти кажа всички сме така с чувствителните въпроси........ но според мен ти "ходи" тарото и ще се върнеш към него- моментна сръдня е

аз преди известно време тръгнах към тарото (даже не помня как стана защото  се пазя от "такъв" тип ) и ми е скорошно усещането за започване, но буквално ме засмука, но и често разтриса;

3)ако има много аса: много е питано по въпроса, много мисли субекта (предъвкване), повтаряемост има и пренатчгане- на такава комбинация не вярвам много бих питала на другия ден пак ( иначе бая нерви го тресат питащия)
4) казват, че е хубаво да се определи период на действие; за емоционалните въпроси по- кратко ;
5) с големите аркани винаги има акцент (ама ако ти се е паднала силата, колелото ще почакаш с целия келтски кръст)

*

abroad

« Отговор #670 -: Август 03, 2010, 11:06:16 pm »
1) я да почна с извинения за имена :-[

;D ;D

имам нужда от грубите си шеги, все се надявам да се намери виртуално някой да не ми се връзва :wub:

3)ако има много аса: много е питано по въпроса, много мисли субекта (предъвкване), повтаряемост има и пренатчгане- на такава комбинация не вярвам много бих питала на другия ден пак ( иначе бая нерви го тресат питащия)

както се казва, евала :blink:

4) казват, че е хубаво да се определи период на действие; за емоционалните въпроси по- кратко ;
така направих за първи път

5) с големите аркани винаги има акцент (ама ако ти се е паднала силата, колелото ще почакаш с целия келтски кръст)

не, падна се папата, но ще питам в по-добро емоционално състояние, друг път ;D

*

tool

« Отговор #671 -: Август 05, 2010, 03:06:45 pm »
шегувах се ;D, викай ми и абу, ако щеш

съжалявам за отговора, може и да греша...

хехе .. мерси abroad .. няма проблем, като се наревах и ми мина ..   ;D

ga3l - да ти кажа всички сме така с чувствителните въпроси........ но според мен ти "ходи" тарото и ще се върнеш към него- моментна сръдня е

аз преди известно време тръгнах към тарото (даже не помня как стана защото  се пазя от "такъв" тип ) и ми е скорошно усещането за започване, но буквално ме засмука, но и често разтриса;

блгодаря Kaya  .. да, точно за това разтрисане не бях подготвена .. малко да се посъвзема и продължвам ..  ;)

*

abroad

« Отговор #672 -: Август 07, 2010, 05:41:18 pm »
интересна флаш игра с различни подредби на ТАРО
Симпатичната магьосница поне имитира реално разбъркване и теглене на картите, "изтегля" включително и обърнати карти ;D

Флаш Таро

*

abroad

« Отговор #673 -: Август 07, 2010, 06:31:14 pm »
Kaya, помагаааай ;D
Повторих въпроса, привидно спокойна ;D, умишлено не го споменавам, защото не съм сигурна, че картите отговарят на него..
Докато ги бърках изпадна Императорът, в последствие като последна карта отново се падна той :o
Ето ги в последователност:

- обърнат    - обърнат      - обърнати 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #674 -: Август 07, 2010, 07:05:03 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:17:58 am от Синухе »

*

Divna

« Отговор #675 -: Август 07, 2010, 07:10:14 pm »
Изтеглих си карта на деня. Падна ми се 10 чаши.
Днес се чувствам доста изнервена. Нямам никакво настроение. Чудно ми е защо излезе тая карта при това положение? Тя не трябва ли да показва вътрешното ми състояние? А то въобще не съответства на картата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #676 -: Август 07, 2010, 07:28:59 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:18:10 am от Синухе »

*

Divna

« Отговор #677 -: Август 07, 2010, 07:37:51 pm »
Благодаря, Синухе!

*

abroad

« Отговор #678 -: Август 07, 2010, 07:53:03 pm »
Леле-обърнат Маг е здраво ментене,някой няма да си изпълни обещанието към теб и ще се чувстваш много зле или просто някой който се опитва да ти помогне, ще огелпи още повече положението;може просто да не ти се оправдаят очакванията.Пълен отказ или обрат в скоро време за това дето питаш,с последвало някакво балансиране и намиране на практично решение или просто заздравяване на това което вече е било съборено,ама без кардинални промени (щото Императора обича да тъпче на едно място).

Нека и Кая да се включи де  :P

Ей, благодаря :88:, моето тълкуване е по-различно, но твърде субективно..
Обръщам се към Kaya, тъй като обикновено диша на мойта честота ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #679 -: Август 07, 2010, 10:21:05 pm »
великият гадател ще се произнесе, но първо някой да му отгатне каква е последователността ;D ;D на картите

ако това питане ти почва  с обърнат маг най-вероятно има някакво усещане за липса на контрол, че няма да издържиш, да се справиш, промяна в плана- кофти новини се налага да понесеш
според мен личните ти притеснения са малко по- големи и са се отразили на картите, които изглеждат притеснително