Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707720 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #720 -: Септември 22, 2010, 07:28:22 pm »
защото тя е събитийна карта.. :( ,
 но много зависи от мястото 
за Уран- това е очакването от събития като крах- не непременно случването им ( много често предполагам е по- скоро усещане и страх)

за някои хора тя показва спречквания и проблеми
а дяволът + кулата е по -често емоционален срив ( освен паричен)

Казват, че когато  се появи е с цел добро, но трудно се приема- надявам се за теб да показва  освобождаване от нещо нежелано
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #721 -: Септември 22, 2010, 07:32:33 pm »
Чували ли сте за тълкуване на Кулата, като страхове от които трябва да се освободим?

да, на мен обикновено като ми се падне /като хвърлям на себе си/ винаги това ми означава... и затова и винаги бъркам като я видя в подредба за друг човек - демек приемам я като малкото зло, но всички знаете случая с Пепи   :(

не знам случая с Пепи
доколкото съм чела асоциацията е с Уран, ако мога да пренеса принципите му, т.е. може да означава и освобождаване, със или без наше желание, например

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #722 -: Октомври 02, 2010, 11:53:33 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:15:23 am от Синухе »

« Отговор #723 -: Октомври 03, 2010, 04:56:37 am »
   Ох, Синухе....толкова дълго чакам, че просто съм уморена, а дъгата не разцъфва и не ще....крайно време е...на ръба на силите си съм и търся подслон в обикновените неща......

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #724 -: Октомври 03, 2010, 08:35:59 pm »
Вчера реших да си хвърля едни карти Таро,за да видя дали ми предстои нова любов.
И като се паднаха еднииии.....Любовниците,2 чаши,асо чаши и такива подобни ,си рекох ето значи,ще има нещо.
 :P
П.С.Аз от много години си имам вкъщи (може би повече от 10 години).
Бях си ги купила,за да си врачувам сама.И почти всеки ден си хвърлях.Но откакто се задомих и намерих алтернатива на Принца ;D спрях.

« Отговор #725 -: Октомври 03, 2010, 09:02:59 pm »
Че ти си изтеглила най-любовните карти!  ;D Но имай предвид, че е възможно картите да ни показват вътрешното състояние е желание. Трудно се разчита, което точно показва  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #726 -: Октомври 03, 2010, 09:04:14 pm »
Тарото в доста малък процент показва събитие, по-скоро изразява моментното състояние на човек. Пък ти ще кажеш ... :P

П.П. Явно не само аз мисля така... обаче Аурора по-бърза.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #727 -: Октомври 03, 2010, 09:13:56 pm »
Че ти си изтеглила най-любовните карти!  ;D Но имай предвид, че е възможно картите да ни показват вътрешното състояние е желание. Трудно се разчита, което точно показва  :mellow:
Да,знам ,че съм изтеглила най-любовните карти.
Нали ви пиша,че имам карти Таро от повече от 10год и навремето доста се занимавах с тях. :mellow:
Както и да е.
Ако се случи нещо наистина на любовния фронт,ще ви кажа :lol:

*

abroad

« Отговор #728 -: Октомври 04, 2010, 01:58:13 am »
Вчера реших да си хвърля едни карти Таро,за да видя дали ми предстои нова любов.
И като се паднаха еднииии.....Любовниците,2 чаши,асо чаши и такива подобни ,си рекох ето значи,ще има нещо.

а сред тях да се яви, случайно Дяволът ;D

п.п. задай си същия въпрос или друг (само го изпиши) и тегли 3 карти, като ги публикуваш, ако имаш желание, разбира се

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #729 -: Октомври 04, 2010, 02:49:13 am »

а сред тях да се яви, случайно Дяволът ;D

п.п. задай си същия въпрос или друг (само го изпиши) и тегли 3 карти, като ги публикуваш, ако имаш желание, разбира се
Не,не се яви Дяволът.
Картите бях много хубави.

*

abroad

« Отговор #730 -: Октомври 04, 2010, 03:20:26 am »
Дяволът, в случая, не би бил лоша карта :blink:
Сред останалите изброени може да покаже огромното ти желание в контекста.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #731 -: Октомври 04, 2010, 03:26:38 am »
Дяволът, в случая, не би бил лоша карта :blink:
Сред останалите изброени може да покаже огромното ти желание в контекста.
Дали е мое желание или на съдбата - времето ще покаже :blink:

*

abroad

« Отговор #732 -: Октомври 04, 2010, 03:31:49 am »
 :blink: Ни най-малко не омаловажавам питането ти, точно в този момент, и точно аз ;D, напротив.
Напоследък при мен всеки досег с Таро отразява събитие, затова и ти предложих да теглиш и публикуваш карти...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #733 -: Октомври 04, 2010, 04:14:48 am »
:blink: Ни най-малко не омаловажавам питането ти, точно в този момент, и точно аз ;D, напротив.
Напоследък при мен всеки досег с Таро отразява събитие, затова и ти предложих да теглиш и публикуваш карти...
С удоволствие ще изтегля карти,но утре,защото сега много ме боли стомаха :(

*

abroad

« Отговор #734 -: Октомври 04, 2010, 04:28:36 am »
 :blink: Ще ти мине, не бой се.
Утре, не съм сигурна, че мога да се включа, имам доста ангажименти, евентуално вечерта

*

Kaya

• 2893
« Отговор #735 -: Октомври 04, 2010, 07:05:11 pm »
дяволът може и да не е, но 3 жезли ( или 3 пентакли)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #736 -: Октомври 04, 2010, 09:50:30 pm »
дяволът може и да не е, но 3 жезли ( или 3 пентакли)
Това пък във връзка с какво го каза? :lol:

*

Asol

• 4140
« Отговор #737 -: Октомври 05, 2010, 01:12:51 am »
Милки, при изтеглянето на карти таро има някаква последователност, т.е ако в момента излиза някаква карта или карти с определен замисъл, в бъдеще е голяма вероятността да излезе друга точно определена карта.  :blink:

*

abroad

« Отговор #738 -: Октомври 17, 2010, 11:48:29 pm »
гонят ме едни страхове напоследък (вкл. здравословни), та реших да си подредя келтски кръст с питане какво предстои в близко време - на последна позиция се падна Кулата :-X :(

« Отговор #739 -: Октомври 18, 2010, 12:07:53 am »
Изпращам ти една прегръдка, да те стопли.  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.