Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708023 Прегледи
*

abroad

Re:ТАРО
« Отговор #740 -: Октомври 18, 2010, 12:11:35 am »
 :wub:

в интерес на истината бях решила да ти направя подарък със същата подредба, но ...не изтеглих не до там добри карти и се отказах, реших да го отложа за утре :-[, ма май не е много добра идея :-\

« Отговор #741 -: Октомври 18, 2010, 12:14:01 am »
 ;D оо, много мило.  :wub: Тъй, тъй, като изтеглиш правилните карти - тогава! ;D ;D ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #742 -: Октомври 18, 2010, 04:46:56 am »
 :blink:  май мислим еднакво за ч р д

кулата е понякога само предупреждение
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #743 -: Октомври 18, 2010, 04:48:29 pm »
 айде, теглих едни карти за чрд-ти по  захаросана тема
това е подредбата:
1         5
2    4   6
3         7
      8

Подредба-Кога ще срещнем партньор (пиша падналите се карти)

1  - Къде е питащия сега в емоционален план- обърната кралица чаши
2- Къде е в мисловен план- маг
3- Къде е в духовен план-обърната умереност
4- Какво трябва да се случи преди да срещне евентуален партньор-2 жезли
5- В какво емоционално състояние трябва да е питащия,когато срещне партньора-асо жезли
6- В какво мисловно състояние- крал меч
7- в какво духовно-крал чаши
8- Тук след първата карта която показва времето когато ще се срещне партньора и дали изобщо ще се срещне,се редят още няколко за доизясняване на ситуацията- обесеният обърнат

наредих  допълнително 3 карти връху 8 за пояснение: справедливостта, 9 чаши, 10 меча

и една върху 4: падна се обърнат папа

малко по-късо ще се включа с разяснние

трябва да има някакв разтрогване на  работен договор, сделка или  някакъв друг вид "завръзване" преди да се появи младежа, по-вероятно е той да е бил обвързан или да има някаква  друга воръзка или ти самата да  трябва да бъдеш по- отворена; в момента състоянието е на обзможо обърната кралица чаши, но  нещата са се приближили към момента, когато може да се случат
обърнатият  обесен показва, че има отлагане от първоначалния план ( което означава, че планът е стартирал) много често обърнатия обесен е момента на удължаване преди пропукването;
в момента си много напрегната ментално, възможно е това  да е поради  работата, в момента  малко отдавш на интуицията или не я усещаш, което си е еднакво  погледнато;
що се отнася до мъжа- той самият е интуитивен и понякога директен човек, решенайие когато се появи ще трябва да вземеш светкавично  без много мислене;

времето навсякъде за появата се стартира от прекъсване на нещо, което е работело добре...
както и да е времето идва  ....Аурора, ще ти пратя едно ЛЦ

abroad,  туй мойто не е конкуренция на келтския кръст :)
така че помагай
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 07:52:08 pm от Kaya »

*

abroad

« Отговор #744 -: Октомври 19, 2010, 01:43:00 am »
abroad,  туй мойто не е конкуренция на келтския кръст :)
така че помагай

;D Захаросаната подредба много ми допадна

ех, ще дойде и тоя ден, когато да си ми конкуренция, или по-скоро аз на теб ;D

както казах злоупотребих с картите тия дни/седмици ;D и не смея, ядосани са ми сега, а и съзнанието трябва да ми е чисто :rolleyes:
като ми дойде (от космоса ;D) ще го направя, поне да е качествено..

« Отговор #745 -: Октомври 19, 2010, 02:44:42 am »
трябва да има някакв разтрогване на  работен договор, сделка или  някакъв друг вид "завръзване" преди да се появи младежа, по-вероятно е той да е бил обвързан или да има някаква  друга воръзка или ти самата да  трябва да бъдеш по- отворена;

По повод работата си срещам доста атрактивни....парчета  :-[ добре де...пържоли  ;D, но ми е много трудно да преглътна факта, че пряко или косвено съм свързана с тях по работа. Дори в момента това ми е много голям проблем и сякаш не мога да го превъзмогна  :'( Сега ли се намери Венерата да е ретро и да си самоналивам масло в огъня  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #746 -: Октомври 19, 2010, 03:06:52 am »
трябва да има някакв разтрогване на  работен договор, сделка или  някакъв друг вид "завръзване" преди да се появи младежа, по-вероятно е той да е бил обвързан или да има някаква  друга воръзка или ти самата да  трябва да бъдеш по- отворена;

По повод работата си срещам доста атрактивни....парчета  :-[ добре де...пържоли  ;D, но ми е много трудно да преглътна факта, че пряко или косвено съм свързана с тях по работа. Дори в момента това ми е много голям проблем и сякаш не мога да го превъзмогна  :'( Сега ли се намери Венерата да е ретро и да си самоналивам масло в огъня  :rolleyes:

Ех , ако можех с тая шибана венера във втори да си налагам такива мерки.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #747 -: Октомври 19, 2010, 07:22:32 pm »
От този сайт http://www.tarokarta.ru/spread/4 изтеглих по метода четири карти относно въпрос "Как да постъпя в еди коя си ситуация?"

Последователно излязоха тези карти. Как по-конкретно да ги тълкувам...   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #748 -: Октомври 19, 2010, 09:38:54 pm »
Искаш да се занимаваш с изкуство, луксозни вещи- но с аукционна стойност. За да имаш успех трябва да ритнеш някого по кокълчетата. ;D ;DДерзай! Изкуството иска жертви. ;D

п.п.Не съм виждала тези карти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #749 -: Октомври 19, 2010, 09:40:18 pm »
Мерси, Уран, допада ми твоята интерпретация.  ;D
То аз не че съм в час с тях, но и на мен ми се стори, че не са популярни тези карти. Небесна беше пуснала сайта, реших днес да се допитам до него. 

*

abroad

« Отговор #750 -: Октомври 20, 2010, 01:27:29 am »
откъде ги измъкна тези карти ;D

обидена си от някого/нещо и си на границата да не простиш, но има колебание и по-скоро силата да го направиш
чувстваш се предадена и т.н., но май е добре да си щедра/благословена и да помогнеш/простиш

*

sunrain

• 6710
« Отговор #751 -: Октомври 20, 2010, 01:42:35 am »
но май е добре да си щедра/благословена и да помогнеш/простиш

А тъй.  ;D Явно това ще е пак, не ме бива за лошотия напоследък.

« Отговор #752 -: Октомври 20, 2010, 03:43:11 am »
Аз колодата на Кроули така и не можах да й свикна, иначе е много красива.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #753 -: Октомври 20, 2010, 10:07:29 pm »
sunrain, предполагам това е: отговор, коментар, съвет, резултат
 няма да има как много да постъпиш поне з амомнета нещата  са зациклили, а и ти поред мен  по- скоро емоционлано го усещаш този застой ( някак няма накъде да има преместване)- надеждите ти донякъде не са оправдани имала си по- големи очаквания... нуждаеш се от промяна и по- скоро  балансиране, но  си твърде сурова към се бе си в критиката  и преоценката

в каквото и да си зациклила изхода ще е хубав:)сега само се притесняваш излишно

« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 10:11:32 pm от Kaya »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #754 -: Октомври 21, 2010, 03:05:05 am »
Благодаря, Кая.  :blink: Дано са били излишни.
Иначе да дам обратна връзка на прав път си в описанието на ситуацията. Само това "съвет" и символа на третата карта нещо не ми се връзват.
Интересното е, че Уран спомена да ритам от време на време по кокалчетата и във времето това се прояви като твърдо отношение към нещата от моя страна и се възприе, нямаше задълбочаване на проблема, поне засега, но той си стои на дневен ред, ти добре си го посочила.
След това послушах Аброад, то стана някак синхронично, все едно мислите ми е прочела в него момент и заех характерната си от дълъг период позиция, тип зад сцената и махни с ръка, злото забрави.  ;D

Тези неща вече ги уточнявам, за да ви кажа, че картите предсказаха, не са отразили само в ума какво се върти, а и вие прекрасно сте уловили смисъла, друг път да нямате резерви за този сайт или вида им там, не съм в час...     

« Отговор #755 -: Октомври 24, 2010, 01:59:13 am »
.
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 09:38:08 pm от Last_Kiss »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #756 -: Октомври 25, 2010, 08:58:23 pm »
Един линк за гадаене с картите на тази Мадам. Да не ме бият тука, незнам колко е истински.  ;D Сега ще го тествам.  
http://madamelenormand.info/cards.php

Ето и значения за начинаещите. 

http://dariastyle.com/product/2859/%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BC_%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 09:59:44 pm от sunrain »

*

holanda

« Отговор #757 -: Октомври 25, 2010, 10:07:11 pm »
хмм,изглежда тук хватката е да дебнеш номерата на картите и да си ги запишеш ако трябвя някъде,преди да ти изскочи полето за въвеждане на данни  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #758 -: Октомври 25, 2010, 10:15:38 pm »
Незнам хватката, но аз само, дето се заиграх с тях, щото много стряскащи ми се паднаха. Няма повече да се занимавам с тях, нещо тая Мадам не ме харесва, сигурно е Лъв.  ;D

*

holanda

« Отговор #759 -: Октомври 25, 2010, 10:28:26 pm »
Незнам хватката

фатката по принцип е ''да се омаеш на бара на батката '' /слушай албума на Спенс-нята  ;D/

иначе и на мен тези карти ми се видяха странни.Пък и са 12-много трябва да се мисли.На мен все положителни ми се паднаха,ама и въпроса го намислих едва на 4-тата изкарана карта,та не знам,чудим се.. ;D
но добре,че постна сайта,поне ентусиастите  има какво да чоплят  :P