Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705801 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #820 -: Декември 13, 2010, 12:50:50 am »
жълтолилава,  келткис кръст е за хора, които знаят как да го тълкуват ( аз не се числя много към тях и да ти кажа доста е дълъг) "турни" 3 карти :)
 няма да стане ( имаш порив, който е много творящ и женски, но не сега), а и ти си в едно състояние, в което не можеш нищо да направиш- нуждаеш се от трансформация, прекалено си критичн акъм себе ис по някои въпроси, а и пренасяш тази критично към другите , не зависимо от желанието да се себе изразиш като жена. Много хора са наблъскани тука ( ти за колко неща си мсили като пита, че картите "звучат" омешани)

п.п. на мен ми се случва, ако не удовлетворя някакво желание за питане, то да ми изскача постоянно в подредбите и затова  обикновено "чистя " първо и полсе питам за други  хора
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #821 -: Декември 13, 2010, 12:59:47 am »
Кралица жезли - Смъртта - Рицар мечове
това е от съседната тема
много е интересно кака сами определяме картите си- дамата е написала какво вижда
аз ще кажа аз какво виждам

тук вече можем да сметнем всичко в сферата на моите фантазии, атака, ч емоля да коментирате и вие ;)
1) имала е доста сериозни очаквани, относно  собственат аси персона и не е била уважена по начин, който да я валидизира като императрицата ( това е била целта на срещата, която е имала с човек от противоположния пол)
2) транформация, човекът не полага и грам услиие и й се налага да се примири със случващото с ена момента, но това е само за пред него т.е. тук няма изявена драма, а е крайно вътрешна, защото по същество тази карта е интимна, независимо то видимостта й. Това обче не екулата, защото субекта не губи от себе си,а само то представата за нещата и поради това следващата кара не е "приемаща", а е насочен анавън , защото някой трябва да бъде виновен

3) и тоиваме в рицар мечовек, извън нея с епоявява гневът, за който тя горови, виновниците са други - не тя и е озлобена и крайна в предценките си, често и в говоренето. Има голяма доза отричане.
 е след няколко дена комбинацията ще е депресивна за самата нея.
Доста болезнено преживяване. :'(

*

holanda

« Отговор #822 -: Декември 13, 2010, 01:00:06 am »
ми знаеш ли какво,ще дръпна други карти,този път да са само 3.Ама не сега.Момента наближава,но точно сега не ми се мисли.
въпроса беше свързан с едно интервю ,което още не е било  :-\

*

holanda

« Отговор #823 -: Декември 13, 2010, 10:43:17 pm »
триста дяволи,май няма да го бъде  :-X

зададох въпроса с 3 карти и ми се паднаха :

ляво-Императрица
дясно-седмица чаши
долу-смърт

на мен по принцип мотивацията ми е много слаба.Да приемам ли това подреждане за отговор Не ?
още повече и че седмица чаши ,заедно с Императрицата показват,че може би се лъja ..или пък,че нямам потенциала за това,което искам..

а тази Смърт,която ми излиза ,я приемам за положителен знак,..ако вземем предвид факта,че дълго време ме тормозеха съмнения,липса на тонус,криzички разни..

въпроса ми е ориентиран малко или много към дейност,социална активност.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 10:54:13 pm от жълтолилава »

*

abroad

« Отговор #824 -: Декември 13, 2010, 11:12:44 pm »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 01:05:53 pm от abroad »

*

holanda

« Отговор #825 -: Декември 13, 2010, 11:20:34 pm »

идеята/намерението от друг ли зависи, струва ми се липсва ти някаква съществена информация, появата на която може да те изненада
възможно е някакви странични обстоятелства да осуетят замисленото

въпроса е свързан с професия и обучение,но нямам точна визия

идеята зависи от мен,но Да, за момента ми липсва съществена информация .
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 11:32:01 pm от жълтолилава »

« Отговор #826 -: Декември 15, 2010, 06:49:53 am »
Реших да изтегля 3 карти таро с въпроса какво ще се случи утре на срещата ми с *назовавам името на човека*?
Обече ми се паднаха:

Осмица пентакли - в ляво
Десятка пентакли - в дясно
Петица чаши - в средата от долу

Доколкото знам петица чаши е картата на отчаянието и болката,лошо ли предричат картите,по-точно болка ли? :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #827 -: Декември 15, 2010, 05:07:53 pm »
е не винаги, понякога показв а малко прекалени очаквания, пренатягане ( и поради което неудовлетворение), но  по тази карта мога да ти кажа ,ч еимате пречки да се осъщвестви замисленото поради често външни причини на двама, които обаче ви пречат да ги реализирате ( освен това си  мисля, че има повторение не есефте  да с есрещате с този човек);)
ако намалиш очакванията ще си ок:)
и не обвинявай нито себ еси, нито другия и нищо

« Отговор #828 -: Декември 15, 2010, 08:06:25 pm »
е не винаги, понякога показв а малко прекалени очаквания, пренатягане ( и поради което неудовлетворение), но  по тази карта мога да ти кажа ,ч еимате пречки да се осъщвестви замисленото поради често външни причини на двама, които обаче ви пречат да ги реализирате ( освен това си  мисля, че има повторение не есефте  да с есрещате с този човек);)
ако намалиш очакванията ще си ок:)
и не обвинявай нито себ еси, нито другия и нищо

Благодаря ти!  :88:
Не е сефте,всъщност щяхме да излизаме в петък,но възникнаха пречки и причини,поради които няма да може,та затова изместихме срещата за днес.Може би е така,може би имам твърде високи очаквания,още се опитвам да се науча да не очаквам нищо,за да ми е по-лесно!

« Отговор #829 -: Декември 16, 2010, 01:31:18 am »
Мина срещата!
Не беше кой знае какво,не мога да кажа,че съм разочарована,но и обратното не съм,така че...  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #830 -: Декември 16, 2010, 02:41:22 am »
бравос:0
и мерси за обратната връзка

« Отговор #831 -: Декември 19, 2010, 08:03:12 pm »
Kaya,може ли мнението ти относно следните карти,които ми се паднаха.Въпроса ми беше,ако публикувам едно стихче мое на едно място,дали ще има положителен ефект върху нещата между мен и (назован по име)?Тъй като стихчето е посветено на него,но разбира се,че не съм писала там,че е за него,но той ще се сети.Паднаха ми се:

Осмица жезли в ляво
Крал на чашите в дясно
Двойка чаши в средата отдолу

Звучи положително,но все пак твоето мнение какво е?  :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #832 -: Декември 19, 2010, 08:08:46 pm »
 ;D ;D щом ти го виждаш положително значи ще е
ще го "затоплиш", а и е много вероятно да чуеш/ получиш жест, който ще те развълнува
та... стиха си е супер за интро ( момчето да не е лъв?)

« Отговор #833 -: Декември 19, 2010, 08:11:20 pm »
;D ;D щом ти го виждаш положително значи ще е
ще го "затоплиш", а и е много вероятно да чуеш/ получиш жест, който ще те развълнува
та... стиха си е супер за интро ( момчето да не е лъв?)

Не е ли положително?
 :-[ Мхм,лъв е.Как позна?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #834 -: Декември 19, 2010, 08:16:10 pm »
нали съм великия гадател ;)

всичко ще е ок :25: пускай съобщението

« Отговор #835 -: Декември 19, 2010, 08:17:34 pm »
нали съм великия гадател ;)

всичко ще е ок :25: пускай съобщението

Благодаря!Като има някакъв резултат,ще обадя.  :88:

« Отговор #836 -: Декември 28, 2010, 07:54:26 pm »
Аз го публикувах стихчето,обаче няма резултат,смисъл не е показал по някакъв начин отношение.

Искам да го видя,обаче все като го заговоря се държи леко студено,смисъл разменин няколко думи и толкоз и много се ядосвам,че е така.
Изтеглих три карти,за да питам дали да му пиша, дали ще получа желания резултат,който е да излезем заедно,обаче ми се паднаха:
Рицар на мечове - в ляво
Десятка чаши - в дясно
Рицар на мечове - долу в средата

Нещо не знам,два пъти рицар на мечове,а той не се ли предполага,че се тълкува като "студен" човек,дали ще получа желания резултат или по-добре да си трая ?  :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #837 -: Декември 28, 2010, 09:39:55 pm »
 няма как да е 2 пъти рицар мечове
питай шак с преформулиран въпрос

« Отговор #838 -: Декември 28, 2010, 09:45:26 pm »
Опитах пак: :-\ с въпроса ако пиша на Б. да излезем, ще има ли резултат,ще излезем ли?

Седмица пентакли - ляво
Тройка чаши - дясно
Десятка пентакли - в средата отдолу

Седмица пентакли не е ли търпението,да не би пак да бързам  :-\
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 09:52:05 pm от Last_Kiss »

*

abroad

« Отговор #839 -: Декември 29, 2010, 11:51:47 pm »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 01:08:40 pm от abroad »