Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705880 Прегледи
Re:ТАРО
« Отговор #840 -: Декември 30, 2010, 01:02:02 am »
Какво материално?Не се сещам в момента за такова,на дневен ред ми са изпитите и любовта малко след тях :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #841 -: Декември 30, 2010, 01:34:07 am »
може, но ще почакаш да е на някакво общо събиране
7 пентакли не отговаря директно на въпроса, но аз не бих била оптимист с тази карта, като първа; имате ли общи познати? ако е така използвай ги и те ще докарат  нужния ефект
 7  пентакли често излиза за отношения, тогава когато питащата страна се чувства безсилна да направи каквото и да било, очаква другат ада се включи, но пък другата по някаква причина не й достига мотивация-отношеният са трудни в този момент и и ма прекалени напъни от питащата страна.
10 пентакли често излиза за успешни връзки, но затов ати трябва общо пари 3 чаши- много често 3 катао показва брой хора, брой дни и т.н.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #842 -: Декември 30, 2010, 01:42:03 am »
Имаме общи познати,но не вярвам да се видим благодарение на тях,освен ако не стане нещо случайно.
Наистина се чувствам безсилна и се опитвам по някакъв начин ''да стигна'' до него,обаче без особен ефект,та се опитвам да си трая,макар че моето нетърпение е трудно за понасяне.
Не знам какво общо могат да имат пари в случея,може би по-скоро за дни да става на въпрос.
Май ще е по-добре да поизчакам малко,пък после ще видя,тъй като наистина ми е обидно,че като се опитам да го заговоря,да си пишем най-често,понеже рядко го виждам,просто не се засичаме и обели няколко думи и толкоз   :(

Благодаря ти,Kaya!  :58:

*

abroad

« Отговор #843 -: Декември 31, 2010, 02:39:16 am »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 01:02:14 pm от abroad »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #844 -: Декември 31, 2010, 02:47:37 am »
 ;D ;D конкретно в тароастро- тоя бъгнат софтуер
инче май на друго място не ми се е случвало, я докладвай какво ти се падна?

*

abroad

« Отговор #845 -: Декември 31, 2010, 03:01:17 am »
 .
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 01:01:41 pm от abroad »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #846 -: Декември 31, 2010, 03:09:16 am »
смисълът на проблема е, че явно трябва да се понаучиш= повтаря се стара ситуация, която води към  или вече е довела до ( в по- често случаи е сегашно време) към прекратяване на отношения, изясняване и често след това извисяване на духа, но обикновено ние усещаме предимно болката+ на света съм сам; много си замислена назада и според мен това си е добре, защото с тия 9 жезли това, за което питаш епродължило доста време и е даже е все още- работиш на прекален процент  и не можеш да спреш- споко и без теб земята ще се върти ( не, че ще чуеш);
има от какво да се притесняваш в здравословен план за теб или за роднини. не е минал периода на притеснението и дори и в чоие н ахората да изглеждат  донякъде суетна се дръг както ти е кеф. Тенденциите за бъдещетос а много опитимистични и ми се струва, че съвсем скоро ще ги усетиш ( обикновено до две седмици) кофтито е ,ч е точно това се е появило отново ( намира на очарователна грешка) и си мисля, че неслуучайно те  подкрепят да си смела и самостоятелна. ;)

*

abroad

« Отговор #847 -: Декември 31, 2010, 03:17:47 am »
ей, велик гадател си, нали съм ти казвала и преди ;D :25:
ся да не вземеш да се възгордееш, че ще си загубиш част от очарованието ;D :P  :wub:

*казвала ли съм, че притежавам едно удивително качество ;D може от много неща да не разбирам, но поне съм добра в позоваването/преценяването на когото трябва, когато се налага (това съвсем не беше шега ;D)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #848 -: Януари 02, 2011, 05:35:13 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:10:48 am от Синухе »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #849 -: Януари 02, 2011, 06:38:11 am »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:11:02 am от Синухе »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #850 -: Януари 03, 2011, 05:01:04 pm »
Синухе
 много ти мерси за труда :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #851 -: Януари 03, 2011, 08:00:12 pm »

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:11:18 am от Синухе »

*

Инти

• 2068
« Отговор #852 -: Януари 03, 2011, 11:05:34 pm »
Опитах пак: :-\ с въпроса ако пиша на Б. да излезем, ще има ли резултат,ще излезем ли?

Седмица пентакли - ляво
Тройка чаши - дясно
Десятка пентакли - в средата отдолу

Седмица пентакли не е ли търпението,да не би пак да бързам  :-\

Десятка пентакли е картата на аристокрацията,самоконтрола, финеса, грацията, естетиката. Вероятно той иска да поддържа такъв образ и поради тази причина ти излиза тази карта, или той няма нужното самочувствие ако не разполага с достатъчно финанси.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #853 -: Януари 03, 2011, 11:08:39 pm »
 ;D
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:11:35 am от Синухе »

« Отговор #854 -: Януари 03, 2011, 11:43:51 pm »
Опитах пак: :-\ с въпроса ако пиша на Б. да излезем, ще има ли резултат,ще излезем ли?

Седмица пентакли - ляво
Тройка чаши - дясно
Десятка пентакли - в средата отдолу

Седмица пентакли не е ли търпението,да не би пак да бързам  :-\

Десятка пентакли е картата на аристокрацията,самоконтрола, финеса, грацията, естетиката. Вероятно той иска да поддържа такъв образ и поради тази причина ти излиза тази карта, или той няма нужното самочувствие ако не разполага с достатъчно финанси.

Благодаря,Инти!
Иначе по този въпрос мога да кажа,че накрая не му писах,той ми писа по случей новата година,а за излизането се разбрахме за малко по-късно,че няма време,и аз нямам де  :blink:

Иначе за финанси уж не разполага с особено много финанси или пък е малко пестелив,не съм сигурна кое от двете,има ужасно добър самоконтрол,което понякога ме дразни,за естетика и грация вече не толкова  :blink:
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 11:55:17 pm от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #855 -: Януари 04, 2011, 06:36:48 pm »
Келтски кръст в следната последователност:

7 чаши, 5 меча, Императрицата, 10 чаши, Провесеният, Асо жезли, 7 меча, 5 жезли, 10 пентакли, 5 чаши???

п.п.Прочетах, че не е на хубаво. Друго мнение?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #856 -: Януари 06, 2011, 12:46:22 am »
зависи за какво питаш, защото  не мога да "опредметя" едно конкретно
много е смесено- хем за работа питаш, хем  има някакви отношения намесени...
ще трябва да се откажеш с нежелание от някакви илюзии, които за момента не са състоятелни, но по трудния начин ше ти е мъчно

« Отговор #857 -: Януари 06, 2011, 03:19:03 am »
Изтеглих три карти таро,с въпрос да изпратя ли писмото на *назования по име*, отговора му ще ми разсее ли съмненията и ще ми помогне ли да взема някакво решение окончателно.Малко се уплаших от последната карта,която ми се падна,тъй като май значела раздяла в някои случеи:

Четворка чаши - в ляво
Десятка пентакли - в дясно
Тройка мечове - долу в средата

Като започнах да пиша писмото, даже преди да седна да го пиша, не вярвах,че ще има някакъв ефект изобщо,вече отдавна съм се предала и не вярвам да стане чудо, но после като го завърших много ми се иска да ми даде отговори,които да ми помогнат да взема крайно решение и спирка на това лутане.
Също си мислех преди да го напиша,че може и да не му е времето точно сега на това писмо,но сега не виждам какъв е смисъла да се чака повече или по-малко.

Моля ви,помогнете!  :(
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 03:30:33 am от Last_Kiss »

*

abroad

« Отговор #858 -: Януари 06, 2011, 03:57:56 am »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 08:31:46 pm от abroad »

« Отговор #859 -: Януари 06, 2011, 04:06:39 am »
Изтеглих три карти таро,с въпрос да изпратя ли писмото на *назования по име*, отговора му ще ми разсее ли съмненията и ще ми помогне ли да взема някакво решение окончателно.Малко се уплаших от последната карта,която ми се падна,тъй като май значела раздяла в някои случеи:

Четворка чаши - в ляво
Десятка пентакли - в дясно
Тройка мечове - долу в средата

Имаш си вътрешни противоречия и предчувствия, оправдани при това. Питането ти изследва възможностите за яснота. Наясно си, че може и да загубиш, предприемайки това, за което питаш. Външно, може би, ти се иска да си се примирила, но не е съвсем така. Всяка връзка приключва, тогава и само тогава, когато спреш да я мислиш, насила не става, нито със заключения от типа: от утре ще спра :blink: В тоя ред на мисли - моят отговор е да, пусни писмото и се наслади на развръзката, смело, каквато и да е тя.. :blink:

Да,реших,че е време да се рабере края,пратих го,да става каквото ще,4 страници писмо ще му дадат за размисъл,макар че предполагам до някъде какъв ще е отговора.Аз не съм му поставяла условия,просто искам да знам истината,има ли нещо или няма нищо,така че ще се наложи да приема каквото и да е.Страх ме е,малко или много,явно наистина не съм се примирила напълно,но няма начин писва ми и трябва да се решат тия неща вече  :blink: Благодаря,аброад!  :wub: