Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 703835 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #980 -: Февруари 15, 2011, 09:44:41 pm »
много зависи;
първоначално обърнатите карти ми даваха допълнително усещане без да могат да ми говорят и ползването им беше безпредметно;
в последствие ползвах само  прави карти  и сега съм на мнение, че си говорят перфектно и само прави;
сега- върнах се към  обърнатите на усещане за по- голяма яснота;

при някои има значение обръщането, при други не толкова.. мога да дам примери ( стига да намеря къде съм записала)

като питаме за картите как се отнасяте към изпадналите карти?
казват, че са много конкретни
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #981 -: Февруари 15, 2011, 10:55:17 pm »
По въпроса за обърнатите карти, в книгата която чета за таро се казва, че всеки има право на избор и вътрешно усещане. Авторката /Josephine Ellershaw/ споменава, че лично тя не взима под внимание когато картата е обърната, защото в практиката си се е уверила, че нещата не се променят и картите, било то изправени или обърнати си казват това, което искат да ни кажат.

Що се отнася до изпадналите карти съм чувала, че те дават точен отговор. Но когато например бъркаме тестето и започнат да изпадат много карти, то тогава трябва да отложим гледането.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #982 -: Февруари 15, 2011, 11:01:03 pm »
 ;)
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:26:02 am от Синухе »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #983 -: Февруари 15, 2011, 11:13:42 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:17:45 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Divna

• 2478
« Отговор #984 -: Февруари 16, 2011, 01:39:35 am »
Теглих карти с въпроса: 'Ще започна ли скоро нова работа, коята да обичам и да ме удоволетворява"?

Паднаха ми се:
1. 6 чаши
2. 10 чаши
3. 7 пентакли

Не виждам логика в завръщането на стара любов /6 чаши/, както и на 10 чаши, която я дават като дълготрайно обвързване.  :-[ Въпросът ми е свързан с работа, защо ми излизат тези карти? Някой има ли идея?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #985 -: Февруари 16, 2011, 02:22:19 am »
Аз съм съвсем начинаеща с таро, но обикновено картите или хорара се отнасят до въпрос, който действително вълнува питащия, а не до зададения. Друг път е смесено, въобще много е интересно. Може просто да насочват вниманието ти, все едно ти казват "Каква работа, гледай любовта". Нямам нищо конкретно предвид, понеже не знам значенията на картите, разсъждавам нещо и аз.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

• 2478
« Отговор #986 -: Февруари 16, 2011, 02:42:41 am »
Аз съм съвсем начинаеща с таро, но обикновено картите или хорара се отнасят до въпрос, който действително вълнува питащия, а не до зададения. Друг път е смесено, въобще много е интересно. Може просто да насочват вниманието ти, все едно ти казват "Каква работа, гледай любовта". Нямам нищо конкретно предвид, понеже не знам значенията на картите, разсъждавам нещо и аз.

Благодаря, Кали!  :blink: Наистина ме развесели.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #987 -: Февруари 16, 2011, 02:44:28 am »
не съм стигнала съвсем до дълбокото на картите :blink:
трябва време и опит, не става иначе
за обърнатите карти съм в унисон с мнението на Kaya
за изпадналите, особено една - смятам, че са знакови

Теглих карти с въпроса: 'Ще започна ли скоро нова работа, коята да обичам и да ме удоволетворява"?

Паднаха ми се:
1. 6 чаши
2. 10 чаши
3. 7 пентакли

Не виждам логика в завръщането на стара любов /6 чаши/, както и на 10 чаши, която я дават като дълготрайно обвързване.  :-[ Въпросът ми е свързан с работа, защо ми излизат тези карти? Някой има ли идея?

:o това за старата любов и обвързване ще го пренебрегна ;D (мислиш за едно, но всъщност друго питаш)
картите имат няколко ключови значения, но не са непременно канализирани и разделени - тези за отношения, онези за работа :blink:

според мен тук ти казват да изчакаш, без да се поддаваш на емоционални моментни увлечения засега...
изчакай известно време и после пак ги помоли да ти "кажат"

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #988 -: Февруари 16, 2011, 02:49:48 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:18:10 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Divna

• 2478
« Отговор #989 -: Февруари 16, 2011, 02:50:47 am »
Благодаря, Аброад!  :blink:

Да, наистина се изисква да почакам. Както ме посъветва Синухе, ще хвърля отново карти за работа, след като Юпитер влезе в 6ти дом и направи секстил с Марс /У6/.
Сега ще хвърлям само за любов /Юпитер в 5ти дом опозиция Венера/. ;) ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #990 -: Февруари 16, 2011, 02:56:27 am »
Добре дошлаааа, Аброуд! :yahoo:

Чакахме те :blink:

:wub:
 я, какви хубави емотки
 :yahoo: :haha: :rakeattack:

------------------------------
обърнатите внасят нюанс, не непременно в опозиция на стандартното звучене, поне не при всяка, при някои обичайното значение се засилва от обърнатото положение, при други се игнорира, при трети се подчертава и/или игнорира - все още го изследвам :rolleyes:

« Отговор #991 -: Февруари 16, 2011, 03:04:17 am »
Аброооооууууд!  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

що се затриваш?  :confuse3:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #992 -: Февруари 16, 2011, 03:36:28 am »
Аброооооууууд!  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

що се затриваш?  :confuse3:

ей ся ше ти метна едни карти ;D

затривам се виртуално, за да не се залича реално  :wub:  :-[

« Отговор #993 -: Февруари 16, 2011, 03:47:58 am »
Аброад,

радвам се,че си пак тук - реално :haha: :tongue2: :kissd:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #994 -: Февруари 16, 2011, 03:55:04 am »
Добре дошла отново,Аброад!  :wub:

Неска ми беше леко кофти ден,няма край тия глупости значи,само ми подпалват главата.
Имаме някакви разногласния с двете момичета,с които щях първоначално да съм в група,за да правим различните проекти,които са нужни за различните предмети.
Та въпроса ми е - Да си търся ли нова група за проектите по социология и графическо изображение?
Смисъл да си търся ли друга група и да се махна от тази,не съм сигурна как ще се разбираме занапред.Въпроса е,че трябва да се действа бързо,за да не остана сама на края. :(

Падна ми се:

Магьосникът - в ляво
Отшелника - в дясно
Осмица жезли - долу по средата

*

Asol

• 4140
« Отговор #995 -: Февруари 16, 2011, 03:57:54 am »
Изтеглените карти направо отразяват, това което си написала дума по дума - емоционалното ти състояние.

« Отговор #996 -: Февруари 16, 2011, 04:01:39 am »
Да,не съм сигурна как да постъпя,не съм сигурна,че ще мога да си трая много,но не искам да сгреша,та не знам какво да правя  :( надявах се картите да ме насочат поне малко.

*

Asol

• 4140
« Отговор #997 -: Февруари 16, 2011, 04:15:58 am »
Според тарото вероятно трябва да се допиташ до шестото си чувство как да постъпиш, а го можеш.

*

abroad

• 2187
« Отговор #998 -: Февруари 16, 2011, 04:18:16 am »
Да,не съм сигурна как да постъпя,не съм сигурна,че ще мога да си трая много,но не искам да сгреша,та не знам какво да правя  :( надявах се картите да ме насочат поне малко.

насочват те :blink:
слушай себе си, макар и да си малко объркана според картите

*

holanda

« Отговор #999 -: Февруари 16, 2011, 04:21:51 am »
насочват те :blink:
слушай себе си, макар и да си малко объркана според картите

ти дойдееееее,гушкам те и те цАлувам  :yahoo: :yahoo: :confuse3:   :wub: :58: