Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706587 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:ТАРО
« Отговор #1000 -: Февруари 16, 2011, 04:24:19 am »
насочват те :blink:
слушай себе си, макар и да си малко объркана според картите

ти дойдееееее,гушкам те и те цАлувам  :yahoo: :yahoo: :confuse3:   :wub: :58:

:wub:
но аз съмм лоша и ще те питам - учиш ли :mellow:

« Отговор #1001 -: Февруари 16, 2011, 04:26:21 am »
Благодаря ви,момичета!  :wub:
Вътрешно някак си не ми се остава с тях,чувствам се някак,че не важа в случея и си правят,каквото си знаят,а това ще е и моята оценка.Не искам с никой да се карам,но не съм сигурна как е добре да постъпя.
Писах на едното момиче,което направи цирка,като ми отговори ще реша какво да правя,не ми понася ситуацията,а и някак се чувствам наранена.

*

holanda

« Отговор #1002 -: Февруари 16, 2011, 04:29:12 am »
уча уроците на живота  :mellow:

искаш ли да си задам един любовен въпрос в чест на твоето завръщане ? 
(откровено ти казвам,липсваше ми и сега се радвам,че мога да ръся фин егоизъм отново ;D)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1003 -: Февруари 16, 2011, 04:34:27 am »
уча уроците на живота  :mellow:

искаш ли да си задам един любовен въпрос в чест на твоето завръщане ? 
(откровено ти казвам,липсваше ми и сега се радвам,че мога да ръся фин егоизъм отново ;D)

давай

*

holanda

« Отговор #1004 -: Февруари 16, 2011, 04:43:15 am »
давай

добре  :yahoo:

но стана лека издънка,намерих нов сайт с Таро и защото не знаех,че картите ще ми излязат внезапно,натиснах без да съм се фокусирала над любовния си въпрос.Но преди това,докато търсех сайт си го имах де,идеята..
незнам дали е валидно в такъв случай,но ето картите,които се паднаха :

1- Смъртта

2-Крал на жезлите

3-Колелото

:blink:

а ето и сайта,може би сте го пускали,аз го откривам за пръв път.
http://vampires-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=89

« Отговор #1005 -: Февруари 16, 2011, 05:03:04 am »
Отговори ми онова момиче,разбрахме се.Засега ще си трая и ще продължа,ще се опитам да се сработя,така и така няма да трае толкова...надявам се  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1006 -: Февруари 16, 2011, 05:12:55 am »
1- Смъртта

2-Крал на жезлите

3-Колелото

затрудни ме :thinking:
ще помисля

*

abroad

• 2187
« Отговор #1007 -: Февруари 16, 2011, 05:39:13 am »
1- Смъртта

2-Крал на жезлите

3-Колелото

дали не се опитваш да нагодиш съдбата спрямо себе си
но няма точно тъй да стане, освен ако не нагодиш себе си към нея/него

*

holanda

« Отговор #1008 -: Февруари 16, 2011, 06:36:53 am »
дали не се опитваш да нагодиш съдбата спрямо себе си
но няма точно тъй да стане, освен ако не нагодиш себе си към нея/него

странно.

Аз си го изтълкувах така-някакви драми,емоционални катаклизми и свършеци,а после шансове за нещо ново.
Колелото го пишат много хубава карта  :-\

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1009 -: Февруари 16, 2011, 07:30:39 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:56:16 am от Синухе »

*

tanina80

« Отговор #1010 -: Февруари 17, 2011, 03:16:14 pm »
Добре де, и аз кликнах и ми се паднаха:
1.Провесеният
2.Асо пентакли
3.Крал на пентаклите

Някой ще ми обясни ли, че освен да гледам карти ..., друго не разбирам. Иначе това, което го пише е горе долу вярно, като път, който усещам в себе си (горе долу  :-\ може и да се лъжа нещо)

Това над което трябва да помислите
Провесеният

Коренно различно начало, като отказ от материалното и отдаване на духовното; осъзнаване, че енергията трябва да се пази и плановете да се отложат, защото мо­ментът за тях не е настъпил; страдание в името на други хора или интереси; мъдрост; поглед в бъдещето.
в съседство с:
Глупака - морална подкрепа на или от приятел
Четворка чаши - противоречиви действия в сложна обстановка
Девятка жезли - напразна саможертва
Тройка мечове - прекалена ревност

Това което е напът да се случи
Асо пентакли

Много силна карта; материални придобивки; прилив на средства; нови запознанства; нови източници за преус­пяване; сполучливи вложения; неочаквано наследство; достигане на хармония между материалното и духовно­то; щастие; възторг; красота; победа.
в съседство с:
Силата - неочаквано откритие
Тройка пентакли - очаквана победа над обстоятелствата
Шестица чаши - сбъдване на стара мечта

Крайна точка към която вървите
Крал на пентаклите

интелигентен, опитен, влиятелен човек, който има определени способности да претворява творческите си идеи в живота; сръчен и ловък, но и пресметлив мъж; стремеж към разгръщане и преуспяване в бизнеса; вяр­ност в брака
В съседство с:
# Света - опасност от необмислени постъпки
# Тройка пентакли - човек, с големи изисквания към себе си
# Мечовете - предупреждава за опасност, беда

« Отговор #1011 -: Февруари 20, 2011, 12:41:43 am »
През следващата седмица много ми се иска да се случи едно нещо и понеже съм нетърпелива,попитах картите ''дали през следващата седмица ще се появи ....,ще се открие ли пред мен?''

Падна ми се:
Кралица на мечовете - в ляво
Императрицата - в дясно
Тройка пентакли - долу в средата.

Последната карта мисля,че може да се тълкува като положителен отговор,ново начало или в случея ''да'' на въпроса ми.Само кралицата не съм сигурна как да я тълкувам,по-скоро бих я приела като някакво освобождение от минала зависимост благодарение на разума ми или пък че до момента съм била лишена от това,което искам,но това по-скоро като състоянието ми в момента,не знам.Някак може би,че вече съм издържала ''изпита'' и ще дойде.Вие как мислите,грешно ли си ги тълкувам?

« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 12:51:00 am от Last_Kiss »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1012 -: Февруари 20, 2011, 12:54:26 am »
Ласт Кис, не знам с какво е свързан въпроса ти, но според мен картите изразяват твоето отношение по въпроса, а не развитието.

1. Кралица мечове - самотна жена или ти самата.
2. Императрицата - плодовитостта или желанието ти да се случи нещо.
3. Тройка пентакли - придобивки или човек, който се стреми да получи нещо.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1013 -: Февруари 20, 2011, 12:57:08 am »
Ласт Кис, не знам с какво е свързан въпроса ти, но според мен картите изразяват твоето отношение по въпроса, а не развитието.

1. Кралица мечове - самотна жена или ти самата.
2. Императрицата - плодовитостта или желанието ти да се случи нещо.
3. Тройка пентакли - придобивки или човек, който се стреми да получи нещо.

Благодаря ти,Веще! :wub:
Може и така да е,сигурно твърде много го искам.  :-\ А защо не искат да покажат развитие,а само моето отношение?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1014 -: Февруари 20, 2011, 01:08:47 am »
ми не знам  :unsure:

или не е дошло времето или просто НЕ трябва да знаеш  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1015 -: Февруари 20, 2011, 01:10:07 am »
Хахах,ще ме държат в неведение до края,значи  ;D

Мерси все пак!

*

Divna

• 2478
« Отговор #1016 -: Февруари 20, 2011, 02:31:19 am »
Целувчица, според мен царица мечове показва теб самата /картата е от лявата страна, близо до сърцето ти, до това как се чувстваш/. В момента, вероятно изпитваш самота. Познаваш болката и разочарованието от нещо, което твърде много си желала. Картата показва също, че си сама от дълго време. Картата потвръждава също, че имаш голяма вътрешна сила, т.е. чрез болката си израстнала духовно много.
Императрицата ясно показва твоята силна женственност, че се чувстваш готова да обичаш и да бъдеш обичана. Изтъкана си от чувства и емоции. Ти си колкото земна, толкова и духовна. Мислиш трезво, но си и романтична. Всички тези качества ще ти донесат успехи. Ще се чувстваш готова, силна, знаеща, можеща, разбираща, за да посрешнеш скоро нещото, което така силно очакваш - споделената любов. Тройка пентакли затвръждава това ти желание с успех.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1017 -: Февруари 20, 2011, 03:27:32 am »
Кой ще ми хвърли едно ТАРО да си видя развитието на отношенията?
Че моят е твърде кардинален, очакват го големи промени.
Аз съм Водолей и обичам промените, обаче нещо почна да се свива под лъжичката.
Като затишие пред буря е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1018 -: Февруари 20, 2011, 05:12:07 am »
Кой ще ми хвърли едно ТАРО да си видя развитието на отношенията?

Стела, мисля, че картите, които съм извадила са по-скоро моментното състояние, а не перспективата. ПОне така го усещам спрямо твоя въпрос, но пък каквото се е паднало - такова  ;)

Картите показват, че има голяма любов. Пажът жезли показва, че в момента има някакво развълнуване /не тревога/, че трябва да се подходи по нов начин и човек да се прояви като новатор. Четвъртата карта дава дистанция и уединение. Нещо като медитация. Последната ни казва, че трябва да отпуснем материята, да не се прилепваме към това, което притежаваме. Урокът е да се носим по течението.

Общо взето, мисля, че картите показват, че има нужда от пространство за двамата и не бива да се отдава превес на това, което притежавате.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1019 -: Февруари 20, 2011, 05:16:01 pm »
Много ти благодара, Северна звездичке! Той е с Асц. Скорпион и периодично се уединява, за да извърши своите вътрешни трансформации. В момента е в един такъв период. Това мен не ме притеснява, защото и аз съм същата. (господарят на светилата при мен е в съвпад с Плутон).

Да, има такъв урок за отказ от материалното при него. Фактите и събитията го потвърждават. Няма как, Северният му лунен възел е в 12-ти дом (Скорпион). И този период няма да приключи преди възврата на осите, така мисля аз. Ето, че картите ТАРО показват вярно.

Моля и други да се включат по въпроса за развитието на отношенията, ако имат възможност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥