Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706879 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ТАРО
« Отговор #1120 -: Май 04, 2011, 04:57:54 am »
Цитат
You are The Empress
Beauty, happiness, pleasure, success, luxury, dissipation.

The Empress is associated with Venus, the feminine planet, so it represents, beauty, charm, pleasure, luxury, and delight. You may be good at home decorating, art or anything to do with making things beautiful.

The Empress is a creator, be it creation of life, of romance, of art or business. While the Magician is the primal spark, the idea made real, and the High Priestess is the one who gives the idea a form, the Empress is the womb where it gestates and grows till it is ready to be born. This is why her symbol is Venus, goddess of beautiful things as well as love. Even so, the Empress is more Demeter, goddess of abundance, then sensual Venus. She is the giver of Earthly gifts, yet at the same time, she can, in anger withhold, as Demeter did when her daughter, Persephone, was kidnapped. In fury and grief, she kept the Earth barren till her child was returned to her.

*

holanda

« Отговор #1121 -: Май 04, 2011, 05:05:04 am »
You are The Empress

хмм..значи не съм специална  :rakeattack: ,и други императрици има  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1122 -: Май 04, 2011, 05:17:04 am »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 01:59:30 am от Синухе »

*

holanda

« Отговор #1123 -: Май 04, 2011, 05:34:39 am »
Асол,предизвиквам те  :P

и нека Марса бъде с теб  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1124 -: Май 04, 2011, 05:53:29 am »
Колелото на съдбата (или късмета, че по-удобно ми звучи ;D) - но толкова по новолуние
като гледам въпросника по пълнолуние друго ще го докарам

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1125 -: Май 04, 2011, 07:52:22 am »
Колелото на съдбата (или късмета, че по-удобно ми звучи ;D) - но толкова по новолуние

Ние с теб сме на чекръса...И аз така , това колело ми се падна от новолунната томбола... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1126 -: Май 04, 2011, 02:37:39 pm »
You are The Empress

хмм..значи не съм специална  :rakeattack: ,и други императрици има  :P

;D Ти си на друга империя. Може би тази ? :rolleyes:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1127 -: Май 04, 2011, 03:01:47 pm »
Аз съм Луна.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1128 -: Май 04, 2011, 04:29:59 pm »
Aз също. ;D

*

holanda

« Отговор #1129 -: Май 04, 2011, 07:02:57 pm »
;D Ти си на друга империя. Може би тази ? :rolleyes:

мм..харесва ми  :mellow:. Оставям Орион на теб ,сестрице ,знам че ще се справиш по-добре от мен,
аз нямам Сатурн и без това   :P

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1130 -: Май 06, 2011, 01:20:52 am »
Зададох върпос,касаещ отношения с човек..
Паднаха се:
1.Четворка Чаши-обърната
2.Тройка Пентакли
3.Рицар Чаши
Какво мислите-ДА или НЕ е??
Докато бърках картите,паднаха Жреца и Асо Пентакли..На тия,падналите,май повече им вярвам..
И накрая,за десерт кво ме чака през седмицата,ми се падна Слънцето..
Днес ми е наистина страхотен ден.. :blink:Дано такива са и останалите 6... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1131 -: Май 06, 2011, 01:39:05 am »
В какъв смисъл касаещ отношения ? Развитие на такива ? Имат ли давност, изчакване във времето и развитието ? Да не става въпрос за сключване на някакъв договор ... брачен ;D (изпадналите карти) Отговорът е - да.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1132 -: Май 06, 2011, 01:40:55 am »
Зададох върпос,касаещ отношения с човек..
Паднаха се:
1.Четворка Чаши-обърната
2.Тройка Пентакли
3.Рицар Чаши
Какво мислите-ДА или НЕ е??
Докато бърках картите,паднаха Жреца и Асо Пентакли..На тия,падналите,май повече им вярвам..
И накрая,за десерт кво ме чака през седмицата,ми се падна Слънцето..
Днес ми е наистина страхотен ден.. :blink:Дано такива са и останалите 6... ;D

е, дай боже всекиму, както често се казва напоследък, като попаднат на такава хубаво-рядка подредба, като твоята :blink:
да питам ще се жениш ли - ако да, имаш подкрепа свише ;)
какво те притеснява, имаш някакво предчувствие за трети евентуален бъдещ или си се пренаситила/разглезила от многото емоции?

само да кажа, че отдавам огромно значение на падналите карти, ако не са твърде много

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1133 -: Май 06, 2011, 01:55:47 am »
Много познавате,ей... ;D
АБРОУД обаче много точно е уловила тънкия момент с емоционалното разглезване и злоупотребата ми с него..
Мерси,момичета.. :wub:
Вчера забелязах,че Тарото ми е прашасало застрашително и реших да го поизтупам,гледайки си.. ;DМного рядко се сещам за него,неизвестността ми стана по-интересна...Е,с малки изключенийца.. ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1134 -: Май 06, 2011, 03:21:13 am »
аз най си падам по Асо Пентакли, много преди всякакви шестици, десятки и т.н., причислявам го с една идея съвсем близо към Големите Аркани :blink:, където и да го видя в подредба, особено в скромните такива...
но е важно да се има предвид, че това е карта, която подпира в условия на изпитания и изискване за издържливост, от вида "накрая справедливостта възтържествува за добрия" - не търпи нечистоплътност :blink:, но общо взето не дава отклонение от правия път и действително здраво подпира
и дори да попаднеш в ситуация, от която уж няма измъкване, те измъква, дори да си загубил вяра
има нещо подчертано съдбовно в тая карта и при нужда можеш да си я слагаш под възглавницата за около 24 до 36 часа (по мое мнение не повече), особено ако често започне да се явява в подрежденето :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1135 -: Май 06, 2011, 04:33:59 am »
мхм, но ако се повтаря много често  пак е криза - лечението пак със спинкане :P

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1136 -: Май 07, 2011, 09:17:46 pm »
Има ли желаещ да ми хвърли едни карти? :rolleyes: :-[

« Отговор #1137 -: Май 09, 2011, 08:15:31 am »
Има ли желаещ да ми хвърли едни карти? :rolleyes: :-[
Убедена съм че има...Дай някави въпросчета все пак и задай срок да речеме за около половин година.Ако дадеш и някой и друг иницял за участниците в питанките- ще е супер. ;D

п.п да добавя че уча картите от около 3 години (говоря за таро , с игралните съм почти от както се помня),та ще ме извините ,че се намърдах в вашата аудитория,ако позволите  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1138 -: Май 10, 2011, 02:04:59 am »

п.п да добавя че уча картите от около 3 години (говоря за таро , с игралните съм почти от както се помня),та ще ме извините ,че се намърдах в вашата аудитория,ако позволите  :rolleyes:

добре дошла :blink:
аз не ги уча от по-скоро :lol:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1139 -: Май 10, 2011, 02:24:34 am »
Едни 8-ци мечове като ми се падат..не е истина.
Обикновено не се съгласявам и си подреждам нови, но и този път имаше от тази гадина-8 мечовеееее утешителното е, че във втората подредба маркираха миналото (в първата -бъдещето).
« Последна редакция: Май 10, 2011, 02:33:24 am от Uran »