Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708219 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:ТАРО
« Отговор #1140 -: Май 10, 2011, 02:35:29 am »
а другите какви са, а въпросът?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1141 -: Май 10, 2011, 02:50:08 am »
1. Глупакът
2. 2 чаши-обърната
3. 8 мечове

1. 8 мечове
2. 3 чаши
3. 4 чаши-обърната

Най-общо казано..близкото ми бъдеще.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1142 -: Май 10, 2011, 03:08:02 am »
не каза въпросите, но както и да е (по мое мнение изтеглени карти просто така за спорта, отразяват моментни или скрити тревоги/мисли/желания/копнежи), т.е. трябва да има ясен и отчетлив въпрос, по възможност силно вълнуващ ни в момента на задаване

първата - мнителност в лични отношения, противоречия, нервност, която се предава на околните
втората - предчувствие за крах/приключване на бизнеса

двойната поява на 8 мечове може да показва притеснение около болест/заболяване, но в цялост няма категоричност в картите по отношение на определена събитийност :blink:

« Отговор #1143 -: Май 10, 2011, 04:49:33 am »
И аз да се намърдам :blink:
Те и двете подредби ... :-[
Абе с една приказка- само тестостерон е - няма любов. Флирт,удоволстване и разочарование като финал. Дано бъркам...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1144 -: Май 10, 2011, 03:26:23 pm »
И аз да се намърдам :blink:
Те и двете подредби ... :-[
Абе с една приказка- само тестостерон е - няма любов. Флирт,удоволстване и разочарование като финал. Дано бъркам...
Ако това е към мен....флиртовете не са ми тема от доооооста време. ;D
Концентрирана съм в/у работа, деца, пари..такива баналности.

« Отговор #1145 -: Май 10, 2011, 06:30:24 pm »
Ми на така поставен въпрос -такъв отговор. :blink:Но както казва и Аброуд- картите по-скоро са за взаимоотношения.А за баналностите си права- 4ч (0) си го показва ;) и пак смятам, че липсва любов и ти усещаш липсата й.Поне на мен 2 ч (0) винаги това показва.

« Отговор #1146 -: Май 11, 2011, 03:51:19 am »
Какво мислите,че значат следните карти?:

Кралица на мечовете-в ляво
Висшата Жрица - в дясно
Колесницата - в средата долу

Тази кралица на мечовете нещо ме притеснява  :-\ Вие как го тълкувате?
Въпроса е ''Какво да очаквам в любовен план до края на месеца?"

*

abroad

• 2187
« Отговор #1147 -: Май 11, 2011, 04:18:55 am »

спри, за да се огледаш и замислиш, защо кое правиш, искаш и защо, може да се изненадаш от вглеждането :blink:
събитията извън теб не са важни в този месец, а процесите в теб
знам, че с ентусиазма в тази посока и особено на тази възраст е трудно да ме разбереш и приемеш казаното, но все пак да си кажа :blink:

........................

като външна проява нищо запомнящо се не предстои, комбинацията от двете кралици е показател за твърде силно и учестено натискане на копчето :blink:

« Отговор #1148 -: Май 11, 2011, 05:26:27 am »
Благодаря,Аброад!  :58:

« Отговор #1149 -: Май 11, 2011, 08:31:51 am »
Какво мислите,че значат следните карти?:

Кралица на мечовете-в ляво
Висшата Жрица - в дясно
Колесницата - в средата долу

Тази кралица на мечовете нещо ме притеснява  :-\ Вие как го тълкувате?
Не знам тази подредба- имат ли позиции картите?( макар ,че аз много ,много не  зачитам позициите де ,но ако например са наречени на двама човека и колесницата е квинесенцията -тогава би било малко по-различно).Като цяло- няма нещо любовно -има "пътуване към себе си" и може би някакво ново начинание,например хоби или нещо си ..Като цяло минала си през доста мъки и терзния ( душевни). Самотно ти е...

« Отговор #1150 -: Май 11, 2011, 03:42:39 pm »

Не знам тази подредба- имат ли позиции картите?( макар ,че аз много ,много не  зачитам позициите де ,но ако например са наречени на двама човека и колесницата е квинесенцията -тогава би било малко по-различно).Като цяло- няма нещо любовно -има "пътуване към себе си" и може би някакво ново начинание,например хоби или нещо си ..Като цяло минала си през доста мъки и терзния ( душевни). Самотно ти е...

Ами предполагам,че трябваше да задада въпроса по друг начин,включвайки въпрос за определен човек,но както и да е...
Да,минала съм през доста терзания и честно казано се уморих,какво повече да се вглеждам в себе си и какъв е смисъла,като няма кой друг да се вгледа в мен.Иначе сега медитирам върху едно решение,но дали ще го взема или не,ще видим.Благодаря,Херлок! :wub:

« Отговор #1151 -: Май 12, 2011, 01:50:27 am »
.
« Последна редакция: Май 13, 2011, 03:56:11 am от Last_Kiss »

*

Asol

• 4140
« Отговор #1152 -: Май 14, 2011, 09:10:58 pm »
Mystic Dreamer Tarot (цялата колода)
Mystic Dreamer Tarot (страница)
« Последна редакция: Май 14, 2011, 09:19:40 pm от Asol »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1153 -: Май 24, 2011, 09:00:50 pm »
абе вчера се замислих за това, че се разболях ей тъй от нищо /ми трън ми е, щото не боледувам принципно/ и си теглих една карта с въпроса защо се разболях?

та падна се Смъртта, което направо ме хвърли в оркестъра  :o  като как трябва да го тълкувам това  :unsure:  далеч съм от мисълта, че ще мра, ама са ми странни тези трансформации...

имате ли идеи  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1154 -: Май 24, 2011, 09:09:52 pm »
,
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 07:42:38 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1155 -: Май 24, 2011, 09:12:02 pm »
Смъртта е хубава карта - край на всичко и ново начало от прахта, малко като прицата Феникс аз лично я разбирам. Кулата и Обесеният са доста по-кофти в подобни връзки.

абе аз също ги разбирам и ги приветствам като карти и смъртта и кулата и обесеният - даже понякога вкарват действие в бавното време, но сега направо се стъписах щото нищо не ми идваше на ума  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1156 -: Май 24, 2011, 10:14:24 pm »
Изчистила си нещо..., приключила си с нещо , нещо в организма е мъртво...родило се е ново.... :-\
Хубава карта е и добър знак....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #1157 -: Май 24, 2011, 10:38:46 pm »
изтеглената карта е съвсем буквална - освен оздравяване показва нужда от очистителен процес :blink:
иначе обичайните грипозни и сходни заболявания са знак да си седнеш на д***то и да се замислиш, над нещо което умело успяваш да заобиколиш в ежедневието, или съвсем съзнателно отбягваш

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1158 -: Май 24, 2011, 11:26:13 pm »
изтеглената карта е съвсем буквална - освен оздравяване показва нужда от очистителен процес :blink:
иначе обичайните грипозни и сходни заболявания са знак да си седнеш на д***то и да се замислиш, над нещо което умело успяваш да заобиколиш в ежедневието, или съвсем съзнателно отбягваш

Аброуд, че аз никъде не ходя бе. все на гъзо си седя и само мисля  ;D ;D ;D  обикновено нищо не отбягвам ами го чопля до припадък... поне така си мисля  :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #1159 -: Май 24, 2011, 11:55:33 pm »
знам, че звуча буквално, но пробвай да не ме четеш така ;D
аз и без да си седя на д. пак много мисля, но от време на време така зациклям в погрешната посока, че се налага външна намеса
това беше просто пример, да не го пренесеш пак буквално, импровизирай ;D :wub: