Мога ли да замоля някоя от Вас да ми изтегли карти?
Цитат на: Uran в Юни 01, 2011, 03:24:09 amМога ли да замоля някоя от Вас да ми изтегли карти?1. 4 мечове2. Асо пентакли3. Колелото на съдбата
Ще успее ли Х в начинанията си?Х е мъж ми.
Веднага, само да си постна мойте и да ги изчистя от мислите си . ....Изтеглих си за мен Четворка пентаклиСилатаДвойка мечове
Ще успее ли Х в начинанията си?
1. 4 мечове2. Асо пентакли3. Колелото на съдбата
Цитат на: Diyana в Юни 01, 2011, 03:26:18 amВеднага, само да си постна мойте и да ги изчистя от мислите си . ....Изтеглих си за мен Четворка пентаклиСилатаДвойка мечовеА ти двоумиш ли се, претегляш ли нещо по везнишки ? Или поне още не е дошъл момента за действие.
sсилно, но мисълта не е мн. хубава дълбока мисъл и заседнала 2 мечове винаги е между съзнанието и емоциите т.е. двоумиш се между това, което е умно и това, което казва интуицията или сърцето- грешка е ако избереш мозъка
Какво ми предстои? .....ако имате вдъхновение.....
Аурора, приятни мъже около деловата ти активност?
Аурора, само да допълня, че ако пажът не е нЕкой синьо-зеленоок момък, да зимаш най-после да му отпуснеш края. \То май това важи и в случай, че е! .\За да стигнеш до Слънцето, трябва да си позволиш свободата да бъдеш себе си.
Двойка мечове според мойто усещане е, че си напрягаш мозъка да достигнеш до някакъв удовлетворяващ те извод за ситуацията, но все нещо ти убягва.