Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706680 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1440 -: Ноември 24, 2011, 09:41:53 am »
Пентакли са земните знаци, нали? Най-вече Козирог. Наистина съм резервирана, но и той ми изглежда несериозен :blink:
Цитат
Не толкова смяна на мнението горе - долу какъв човек си, той ти е харесал поначало характера от впечатленията си, но си е променил нагласата към тези качества, тъй като в един момент ги е срещнал в твърде голямо количество, което му пречи да предприеме нещо.
Какви са тези качества, като изключим резервираността ми? ;D Или няма такова значение в случая?

« Отговор #1441 -: Ноември 24, 2011, 02:20:10 pm »
Земните знаци са, да Козирог, Телец, Дева - както виждаш, говорим за едни не толкова експресивни знаци.  По-скоро гледат да анализират, да видят кое е далновидно, вземат прагматичните решения. Този човек ми се струва, че не е такъв. И отначало е харесал спокойствието, баланса, който земните знаци имат, външно. Че полека си достигат целите, че си обмислят стъпките и т.н, но в един момент се оказва, че ти да кажем, обмисляш прекалено дълго дадено нещо, за което той е направил инфантилно някакъв намек при което външно не реагираш, защото не си решила какво точно да направиш. Имаш ли земни планети из земни знаци в хороскопа си? По-вероятно да имаш, нали, но съм виждала и често хипотеза, в кяото дургия човек, за който питаш, придобива едно много грешно вепчатление за коя си ти и също може да те отъждестява с тези пентакли неправомерно.

« Отговор #1442 -: Ноември 25, 2011, 02:07:00 pm »
Здравейте!
Може ли да споделите мнението си за картите таро Mystic Dreamer, ако имате впечатления от тях? И мога ли да ползвам картите на моя приятелка? Чувала съм, че не се предават от един човек на друг - вярно ли е?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1443 -: Ноември 25, 2011, 02:12:39 pm »
Здравейте!
Може ли да споделите мнението си за картите таро Mystic Dreamer, ако имате впечатления от тях? И мога ли да ползвам картите на моя приятелка? Чувала съм, че не се предават от един човек на друг - вярно ли е?

Картите Таро попиват личната енергия и е меко казано нежелателно да се пипат от други хора, за да не се намесват чужди енергии. Ако има хора на твоето ниво на вибрация, които са запознати с Таро-то можеш да им ги дадеш да ги ползват веднъж-дваж, но принципно само ако си сигурна в хората си!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1444 -: Ноември 25, 2011, 06:17:52 pm »
различно е:) всеки сам си решава дали да ги дава за пипане :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1445 -: Декември 07, 2011, 03:28:15 am »
За колодата Mystic Dreamer искам да споделя моя личен опит с тях- леко  са ми депресивни и мрачни, едното.А другото е ,че срещам по доста литаратура (руска школа) ,че са специални за работене и влияене с и на енергии...Но пък ,ако са те повикали по някаъв начин- значи това са твойте карти. Нямам подарено тесте (оргинално) до сега. Когато гледам на друг предпочитам той /тя да си разбърква тестето и да им влее от собствената си енергия. Понякога даже това за мен е най-добрия метод да ги пречиствам от себе си:)

« Отговор #1446 -: Декември 11, 2011, 06:40:16 pm »
просто сме познати и колеги.

не се страхувай :blink:
едва ли те интересува само и единствено написаното по-горе като отношения, може да си се влюбила междувременно :blink:
и ситуацията драматично и бързичко да се промени, за което може и да не си съвсем готова, но не и изненадана
смъртта тук очертава преживяни вече катаклизми (не само в любовта) в последните няколко години
може да има събитие до дни, което да те насочи

това, което аз не харесвам в подредбата са по-скоро две от три обърнати карти - очакванията може да не се оправдаят напълно, но поне ще има динамика във взаимоотношенията :blink:

Да кажа по въпроса - харесва ми човека, иска ми се да го опозная повече, уж всичко вървеше добре, лека по лека, обаче го видях днес целуна едно момиче, мисля,че живеят заедно, така че предполагам,че е обвързан.
Благодаря ти,Аброад! Явно тая кула си е била на място....

*

abroad

• 2187
« Отговор #1447 -: Декември 11, 2011, 08:23:02 pm »
хм, а междувременно нищо ли не се промени в ситуацията
обърнатите явно са се проявили като кастрирани

« Отговор #1448 -: Декември 11, 2011, 08:57:43 pm »
хм, а междувременно нищо ли не се промени в ситуацията
обърнатите явно са се проявили като кастрирани

Ами да, смисъл мисля,че има симпатии към мен, комуникираме повече, но явно е обвързан.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1449 -: Декември 16, 2011, 03:21:46 pm »
Здравейте можа ли да ми отговорите на един въпрос с помощта на картите :) Ще ми се развият ли в положителна насока взаимоотношенията които имам с момчето с което излизам сега ? :) Мерси предварително
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1450 -: Декември 21, 2011, 01:38:20 am »
Здравейте можа ли да ми отговорите на един въпрос с помощта на картите :) Ще ми се развият ли в положителна насока взаимоотношенията които имам с момчето с което излизам сега ? :) Мерси предварително

Глупак+3ж+8м .Отцепих на Луната
Мисля ,че е все още на ниво флирт макар че ти си готова и за нещо повече. Как е комуникацията при вас?  Имам предчувствието ,че има недоизказани неща ,които може би ще разбереш и  това не би ти харесало.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1451 -: Декември 21, 2011, 11:12:24 am »
а дали ще прерастнат нещата в нещо повече от флирт  ?  :-[ :blink: Предварително мерси многооо :)
« Последна редакция: Декември 26, 2011, 04:59:41 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1452 -: Декември 21, 2011, 09:41:58 pm »
:blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 12:50:24 pm от Last_Kiss »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1453 -: Декември 30, 2011, 07:11:58 pm »
Какво означава, когато във въпроси за любов, като "Как ще се развият в бъдеще отношенията ми с някого?" или "Еди кой си харесва ли ме?", се пада картата Светът?

« Отговор #1454 -: Декември 30, 2011, 07:38:49 pm »
Позитивна е, според мен освен, че означава, че чувствата са споделени, има и някаква силна съвместимост и вероятност за по-стабилни отношения. Все пак е картата на Сатурн. Зависи и от другите карти, де, ти само една ли теглиш?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1455 -: Декември 30, 2011, 07:40:33 pm »
Какво означава, когато във въпроси за любов, като "Как ще се развият в бъдеще отношенията ми с някого?" или "Еди кой си харесва ли ме?", се пада картата Светът?

твърде възхвалявана карта, но често бележи завършек на цикъл, при това провлачен във времето
нищо че е голям аркан - повлиява се от околните карти
при много малка част от хората е бърза положителна развръзка, но отново като затваряне на очакван кръг, желано затваряне на страница и започване на чисто

« Отговор #1456 -: Декември 31, 2011, 12:13:29 am »
Много зависи коя карта е -последна ,първа или средна.Също зависи и от съседните карти . Ако са положителни Светът на последна за мен е като край на приказка , след като героят е минал през 9 планини и морета и вече се жени за принцесата и ядат ,пият и се веселят .  :blink:Финализиране, но дали е в желаната посока - зависи.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1457 -: Януари 01, 2012, 10:55:54 am »
Според вас какво означава, когато на въпрос: Какво да направя, за да се освободя напълно от едни мисли и от едно влияние върху мен?, се паднат:

1 Колелото на Съдбата

2 Слънцето

3 Страшният съд (между другото, третата карта, която изтеглих от сайта се падна пак Колелото на Съдбата, но теглих друга, за да са различни)

« Отговор #1458 -: Януари 04, 2012, 10:55:05 am »
Все карти за време, мен ако питаш. Според мен е въпрос на време да се случи това, може би някъде месец, но не съм много добра в точното определяне на дати. Става въпрос за започването на нов цикъл в живота ти, който може да бъде доста по-различен от това, което познаваш. За момента, мисля, че ти е нужна само информация и готовност наистина да пуснеш това, което е в миналото. С тези карти си мисля, че ти самата вече си отворена към промяната и няма да има препятствия за осъществяването й. Изработила си го с усилия това нщо да се случи, и Вселената само трябва да избере датата.  :rolleyes:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1459 -: Януари 04, 2012, 10:22:36 pm »
Изтеглих си карта за 2012 г. като си мислех  да ми покаже какво ще е основното за мен през годината. Падна ми се Рицар пентакли. Как я тълкувате?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг