Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706215 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ТАРО
« Отговор #1460 -: Януари 04, 2012, 10:41:12 pm »
Изтеглих си карта за 2012 г. като си мислех  да ми покаже какво ще е основното за мен през годината. Падна ми се Рицар пентакли. Как я тълкувате?

само една карта за цялата година ли, картата интернетска ли е :unsure:

иначе само по нея - има вероятност да си фосусирана в детайлите, повече от необходимото и те да дърпат назад, това по принцип
в настояща позиция - може да си отегчена от рутината и комфорта, който те заобикаля, като да си търсиш нови забавления, които от своя страна да те вкарат в неприятности
в бъдещо време - "и заживяли дълго и щастливо" ;D, нещо като да срещнеш твоя рицар в бляскави доспехи, но не в романтичен, а практичен смисъл

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1461 -: Януари 04, 2012, 10:50:34 pm »
само една изтеглих от нета, да. Така ми хрумна, отвътре ми дойде:)
Много хубаво ми я изтълкува, благодаря!
За бъдещето времето ще покаже дали така  ще се случи, но за настоящето е вярно, че ми е  скучничко напоследък ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1462 -: Януари 04, 2012, 11:04:11 pm »
Спокойна, монотонна година. Очаквай бавен растеж в начинанията си, няма да има внезапни, изненадващи неща - и в позитивен, и в негативен смисъл. По-скоро е година, в която фокуса ще бъде насочен към финансите и кариерата, не толкова към емоционалните въпроси. Подчертана е нуждата да изразиш качествата си навън, да ги представиш на обществото, а не толкова да градиш вътре в себе си нещо.  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1463 -: Януари 04, 2012, 11:07:09 pm »
Благодаря!  :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1464 -: Януари 05, 2012, 12:12:55 am »
Пак заповядай!  :blink:
Понеже започва една нова година, предполагам много от нас, които използват карти, ще хвърлят поне една подредба за това какво ги очаква в предстоящата година. За това е много хубава, и я препоръчвам, подредбата на 12-те астрологични дома. Нареждате 12-те карди в кръг, в съответствие с астрологичните домове и тълкувате като всяка карта поема индивидуалното значение според традиционното интерперетиране на значението на астрологичните домове. Въпрос на лично творчество и усещане е после да видите "някои аспекти", например в този "радикс" от карти Таро и евентуалната взаимовръзка между една и друга сфера от живота ви.  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1465 -: Януари 05, 2012, 12:46:49 pm »
Зададох към Таро въпрос - Какво да направя, за да имам много пари и да забогатея?

Паднаха се

1. Колелото на съдбата

2. Магьосникът

3- Обесеният

Как тълкувате това?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1466 -: Януари 05, 2012, 05:34:02 pm »
Зададох към Таро въпрос - Какво да направя, за да имам много пари и да забогатея?

Паднаха се

1. Колелото на съдбата

2. Магьосникът

3- Обесеният

Как тълкувате това?
Ми сигурно ще направиш някаква магия за пари, ама много лошо....ама дано да не те обеси някой потърпевш после....... ;D
това в кръга на майтапа разбира се. Аз бъкел не разбирам от Таро макар, че ми е много интересно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1467 -: Януари 06, 2012, 04:29:57 pm »
Имам един въпрос, кажете ми как ви изглеждат следните карти относно * ще ми се обади ли до една седмица да се видим?

Двойка мечове
Тройка мечове
Тройка чаши

Последната карта е хубава, но тези мечове може ли да значат, че няма да се оправдаят очакванията ми напълно?
Благодаря!  :wub:

« Отговор #1468 -: Януари 06, 2012, 04:44:52 pm »
За мен отговора, че ще ти се обади е утвърдителен, въпроса е, че ми се струва, че по-скоро ще останеш разочарована от факта, че той ще демонстрира  приятелско отношение. А твоите очаквания май са за друго ...  :blink:

« Отговор #1469 -: Януари 06, 2012, 07:29:56 pm »
За мен отговора, че ще ти се обади е утвърдителен, въпроса е, че ми се струва, че по-скоро ще останеш разочарована от факта, че той ще демонстрира  приятелско отношение. А твоите очаквания май са за друго ...  :blink:

Да, определено си напипала нещата  :-[ всъщност доста съм объркана от неговото поведение,защото уж така,ама последния път се държа наистина само като приятел и всъщност, ако и сега го направи тя е ясна работата. Благодаря ти, Тъндер!  :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1470 -: Януари 08, 2012, 10:31:22 pm »
Като споменахте Светът и взаимоотношения, точно изтеглих подредба за развитие на такива:

Светът(обърнат), 6-тица пентакли, 8-ца мечове

Общото ми усещане е, че картите показват някакво зацикляне, изведнъж нещо се е случило и единият просто не може да продължи (Светът - обърнат).
6-тица пентакли е като подадена ръка, но и просия.
8-ца мечове Някъде пише, че картата символизира Изпит.

Има някакъв урок за научаване.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 02:39:38 am от Shreya »

« Отговор #1471 -: Януари 09, 2012, 10:23:46 am »
Тук на дневен ред според мен са препятствията за задоволително осъществяване на тези отношения. Има много недоизказани неща, има неща, които е трябвало да бъдат направени и всяк страна осъзнава, че трябвало да ги направи, но не ги прави. Затова цялата връзка между хората е попаднала в някакъв тип безвремие, както ти каза, едно зацикляне, което изобразява обърнатия Свят. Поетия курс на държане на двете страни не е особено градивен и единственото, което ще донесе е едно безкрайно продължаване на периода на нищоправене и нищоразвиване и някаква изчаквателност на двете страни. В лицето на Шестте пентакли стои подадената ръка, компромис, единия трябва да направи решителната стъпка. От личен опит знам, че най-често е човека, който хвърля картите.  ;D Тъй като си "благословен" със знанието, сега имаш "честта" да оправиш всичко, един вид така се случва.  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1472 -: Януари 09, 2012, 01:56:01 pm »

Паднаха се

1. Колелото на съдбата

2. Магьосникът

3- Обесеният

Как тълкувате това?

Кой ще ми отговори на този въпрос?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1473 -: Януари 11, 2012, 01:50:49 am »
Благодаря ти и аз, Тъндер :blink:

Наистина е така, както го описа (поне що се отнася до мен). Премълчах си за доста неща. Но дали е било правилно - не знам, но беше болезнено.

« Отговор #1474 -: Януари 12, 2012, 06:37:46 pm »
Имам един въпрос, кажете ми как ви изглеждат следните карти относно * ще ми се обади ли до една седмица да се видим?

Двойка мечове
Тройка мечове
Тройка чаши

Аз да кажа по въпроса, че не се е обадил. Предполагам, че не се е прибрал все още, знам ли?!  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1475 -: Януари 12, 2012, 06:41:42 pm »
ами по  тези карти едва ли, ама е имал намерение по едно време ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1476 -: Януари 12, 2012, 06:45:28 pm »
ами по  тези карти едва ли, ама е имал намерение по едно време ;D

Имал е намерение да се прибере или да се обади?  :-\

Re:ТАРО
« Отговор #1477 -: Януари 16, 2012, 02:50:35 pm »
Какво ми предстои?  :-[ .....ако имате вдъхновение.....

Бихте ли ми казали тези карти какви са? Имам в предвид дали са на Уейт и от къде мога да си ги набавя.Но точно с тези рисунки.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Diyana

• 2705
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #1479 -: Януари 16, 2012, 07:54:05 pm »
Някой ще ми хвърли ли Таро ? Как ще премине годината най-общо казано? :blink: :-[