Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705517 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1480 -: Януари 16, 2012, 09:08:05 pm »
Uran, 4 чаши, Звезда, об Справедливост

На първо време ми се вижда доста спокойна година, през която по-скоро е нужно да се надгражда, отколкото да трябва да се прави нещо ново, да му се полагат основи и т.н. Това може да ти се разминава малко с очакванията, имам усещането че сякаш си искала нещо по-отворено, навън, към хората като период да ти дойде. Нужно е да набереш духовни сили и изцелителна енергия, защото все пак има нещо в тая обърната справедливост, което ме притеснява, което може да дойде много незаслужено, но мисля, че може да се избегне, така че бъди нащрек. Подходящо време да погледнеш навътре в себе си и да положиш семената на едно ново начало като разбирания за Любовта, като принцип, явление, не като  нещо конкретно. Все едно има някакво цвете в теб, което трябва да процъфти и да радва и другите наоколо.  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1481 -: Януари 16, 2012, 09:34:37 pm »
Благодаря!
 :wub:
Много красиво е това Таро. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1482 -: Януари 16, 2012, 09:41:24 pm »
Много красиво е това Таро. :blink:
мхм

ама е различно видяното от мен.... надявам се да си правила добри неща, така че звездата да донесе справедливост в твоя полза, а началтот е доста трудно, донякъде обидено на ситуацията,защото не е честно да има полагане на услия без да се вижда резултат:) желая успех
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1483 -: Януари 16, 2012, 10:00:35 pm »
цък  ;) Това е колодата, която ползвам, просто изпитвам неописуема любов към нея.  ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1484 -: Януари 16, 2012, 10:03:27 pm »
страшна е :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1485 -: Януари 17, 2012, 08:27:36 pm »

2-ка чаши на Венера в Рак ли отговаря? Загледах се в картите и ми направи впечатление :rolleyes:

« Отговор #1486 -: Януари 17, 2012, 08:53:17 pm »
Да, това е приетото астрологическо съответствие.  :P

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1487 -: Януари 17, 2012, 09:34:57 pm »
Много красиви карти Тъндър :blink:
Ако не е нахално  :-[ има ли някой желание да ми изтегли карти ?  А въпросът е дали ми предстои пътуване в чужбина до 6 месеца?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1488 -: Януари 17, 2012, 09:41:08 pm »
Наистина много красиви карти. :) И а аз имам Таро, едни мънички, с упътване на английски, подари ми ги Телецът преди време...В началото много се бях запалила, но с времето ме хвана страх да ги използвам.

Все пак, ThunderGoddess, може ли да хвърлиш едни карти и за мен  :rolleyes: за любов  :-[ ... Трябва ли да се определи сигнификатор, нещо? Дали ще се покаже Стрелецът ...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1489 -: Януари 17, 2012, 09:44:32 pm »
karita, Об. Жрица, Дама чаши, 7 Жезли за теб.

Аз лично в тези карти не виждам някакъв окончателен резултат. Общия сбор е 18 - Луна, пак някакви неясноти, самата основа е някак неясна, мъглява, не е окончателна, податлива е на много фактори. Иначе в тези карти виждам желанието, но трябва доста да се постараеш. Не знам, тези 7 жезли са ми много конкурентни, все едно си пазят територията, правото... Явно ти е важно, но не мога да преценя причините.  :blink:

Либре, питах направо дали ще ти се появи Стрелеца до 2 седмици: Рицар мечове, об. Жрец , об 7 меча. Според мен това е някакъв тип съобщене - или ще ти пише по скайпа, или смс по телефона, но за повече не смея да твърдя.  :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1490 -: Януари 17, 2012, 09:56:26 pm »
Тъндър благодаря ти много за бързия отговор  :88:Наистина ми е много важно и се изисква старание от моя страна, защото преди това развалих всичко .Не ми е важно толкова пътуването ,а отношенията ми с  мъж, който не живее в тук и може би така трябваше да формулирам въпроса  :-\

« Отговор #1491 -: Януари 17, 2012, 10:03:43 pm »
Аааа, затова ли е толкова навита тази дама чашии.  ;D ;D Да ходи. И аз се чудех, понеже не са ми работни картите... пък тия седем жезли са прекалено пресилени, ако искаш просто екскурзия.  ;D ;D То било близо до акъла. Ами ето, едни карти как ще ви се развият отношенията в близките 6 месеца - Осем пентакли, об рицар мечове, Колесница.

Според тези карти, мисля, че ще има позитивно развитие на отношенията ви и някаква градация. Има доста силно сексуално привличане, съвета ми е отрано да внимаваш и да гледаш да не се превръща в основното на връзката, ако искаш някакви по-трайни взаимоотношения.  ;) Иначе всичко ми изглежда окей.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1492 -: Януари 17, 2012, 10:09:59 pm »
2 седмици значи...  Мерси, ThunderGoddess ! Хубаво е да знам, че все пак ще ми пише отново, тъй като вече имам съмнения.

karita, и моят въпрос е за един господин, който не живее тук. Хъх, фантазирах си как заживяваме заедно и се местя при него (още преди да се видим на живо), но реалността е не толкова очарователна. Но разстоянието никога не е било пречка. Радвам се за теб и ти желая успех! Добрият процент сполучливи развръзки и връзки от разстояние увеличават и моя шанс, нали.  :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1493 -: Януари 17, 2012, 10:18:48 pm »
Аааа, затова ли е толкова навита тази дама чашии.  ;D ;D Да ходи. И аз се чудех, понеже не са ми работни картите... пък тия седем жезли са прекалено пресилени, ако искаш просто екскурзия.  ;D ;D То било близо до акъла. Ами ето, едни карти как ще ви се развият отношенията в близките 6 месеца - Осем пентакли, об рицар мечове, Колесница.

Според тези карти, мисля, че ще има позитивно развитие на отношенията ви и някаква градация. Има доста силно сексуално привличане, съвета ми е отрано да внимаваш и да гледаш да не се превръща в основното на връзката, ако искаш някакви по-трайни взаимоотношения.  ;) Иначе всичко ми изглежда окей.
Ооох как се обнадеждих  ;D  Благодаря ти много още веднъж  Наистина явно картите показват скритите мотиви  ;D Благодаря и за съветите, нямала съм досега такива връзки и се надявам да нямам и такива за напред.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1494 -: Януари 17, 2012, 10:19:42 pm »

Ооох как се обнадеждих  ;D  Благодаря ти много още веднъж . Наистина явно картите показват скритите мотиви  ;D Благодаря и за съветите, нямала съм досега такива връзки и се надявам да нямам и такива за напред.

« Отговор #1495 -: Януари 17, 2012, 10:20:52 pm »
Либре, кво си се саднала пък ти.  :P Раздавай го по-уверено, да не ти дреме толкоз, не си го слагай много на сърце, и ще дотичка при тебе.  :P Мен все ми върви на такива хора, дето ги познавам из нета главно и вечеее му свикнах, че така ще се случва.  ;D ;D

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1496 -: Януари 17, 2012, 10:32:19 pm »
2 седмици значи...  Мерси, ThunderGoddess ! Хубаво е да знам, че все пак ще ми пише отново, тъй като вече имам съмнения.

karita, и моят въпрос е за един господин, който не живее тук. Хъх, фантазирах си как заживяваме заедно и се местя при него (още преди да се видим на живо), но реалността е не толкова очарователна. Но разстоянието никога не е било пречка. Радвам се за теб и ти желая успех! Добрият процент сполучливи развръзки и връзки от разстояние увеличават и моя шанс, нали.  :'(
Благодаря за пожеланията Либра ! Ние с въпросния мъж живяхме заедно,  нещо не се получи тогава, но ако има желание  и от двете страни е поправимо.Прочетох ти историята в раздела за астрология. Моят съвет е да не му звъниш известно време, примерно седмица. Мъжете не обичат да се чувстват притиснати, дай му малко време. Ако той не се обади до седмица му изпрати смс с някакъв неангажиращ текст и съм почти сигурна че ще имаш успех. Стискам ти палци :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1497 -: Януари 18, 2012, 08:56:14 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:05:36 pm от Hm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1498 -: Януари 18, 2012, 09:20:30 pm »
 с тези карти не е до теб да решаваш :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1499 -: Януари 18, 2012, 09:21:03 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:05:20 pm от Hm »