Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707688 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1520 -: Януари 25, 2012, 07:13:01 pm »
Хвърлих си така по три, като Херлок, преди време си бях хвърляла, но обстоятелствата се промениха и затова реших, че е добре да си хвърля пак, пък и ще се радвам на мнението ви.  :blink:

1. Личност, идентичност, физическо тяло8П, 3Ч, III - Вероятно ще изглеждам много благонадежна, приятелски настроена и загрижена към другите?  :-\
2. Лични финанси, ценности, притежания, дарби, потенциал6П, XXI, XIV - Мисля, че ще ми се дават парички.  ;D Може би работа, нещо ...
3. Комуникация, кратки пътувания, ум - ПП, 5Ж, КП - тука някой се драка с някого, но сякаш нещата са по-скоро градивни, но немога да разбера кой с кого
4. Един от родителите, собственост, домДЧ, АЧ, ДМ - може би ще се разбирам по-добре с майка си с тея хубави карти в дома на ... дома.  ;D ;D
5.  Любов, романтика, творчество, развлечения - 5М, ДП, 9П - Forever alone, дамата пентакли ще ме прецака.  ;D Или няма да имам желание за такива работи всъщност, понеже често съм представена като дама пентакли и/или 9 пентакли.  :P
6. Здраве, хранене, работа - V, 7M, 10M - УниверситетУ ще върви добре, ще изляза с много нови знания, а по отношеие на храненето и здравето, мое отслабна...  :rolleyes:
7. Партньорство, правни въпроси - IV, 2П, ДЖ - .. пасувам ...
8. Трансформации, окултни въпроси, парите на другите, данъци, секс -  9Ч, РМ, XIII - Със смърт за Осми дом, вероятно ми предстои някоя доста важна трансформация ...
9. Философия, религия, висше образование - 7Ч, 4П, XVI - аааааа да не прекъснааа ...  :o :o :o :o
10. Професия, Кариера, Рептуация - 8М, XI, 9Ж - май ще трябва да си я спасявам репутацията, но ще успея ...
11. Приятели, надежди, социална среда - XVII, XX, РП - Може да срещна някой нов важен човек за живота ми ..
12.Подсъзнание, отчаяние, самопогубване, ограничения, скрити сили -   5Ч, XV, АП -  Просто са на МАКС ...  ;D
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 07:17:54 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #1521 -: Януари 25, 2012, 08:13:29 pm »
Здравейте  ,момичета! Не бях се вясвала отодавана тук...
Какво те очаква-  много емоции,но не бих казала положителни.  Може би  някакво  ново инфо ,нещо като допълнителен ,поседен  пирон в ковчега. Ще ти дойде в повече.

Благодаря, Херлок! Дано не си права!  :wub:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1522 -: Януари 26, 2012, 12:22:23 am »
Херлок Шолмс, Къде е Марая? Търсим изчезнала потребителка. Детето и твърди, че я няма.

Би ли теглила Таро с този въпрос?

« Отговор #1523 -: Януари 26, 2012, 01:29:51 am »
Херлок Шолмс, Къде е Марая? Търсим изчезнала потребителка. Детето и твърди, че я няма.

Би ли теглила Таро с този въпрос?
Не знам дали да побликувам картите ,защото колкото и пъти да се опитвах  да ги кача- сърварът се скапваше.... Та май не е добре да го правя.. Освен това  без нейно разрешение... публично.... :'(

« Отговор #1524 -: Януари 26, 2012, 02:02:49 am »
 :25:Моля те ,кажи ми нещо.Никъде я няма.Никъде.Винаги е била откриваема за нас. :'(

« Отговор #1525 -: Януари 26, 2012, 02:27:39 am »
Само мога да кажа ,че е жива и има нужда от внимание и подкрепа. Ще се появи. Мнго какрти наредих - ще се прибере.

« Отговор #1526 -: Януари 26, 2012, 02:30:57 am »
Само мога да кажа ,че е жива и има нужда от внимание и подкрепа. Ще се появи. Мнго какрти наредих - ще се прибере.

Скоро ли ще се прибере? :25: :'( :'( Къде е? Мерси много. :wub:

« Отговор #1527 -: Януари 26, 2012, 02:38:03 am »
При приятел -познат е и имат разправии ,кога- не мога да кажа със сигурност ,но би трябвало да не се бави много.

« Отговор #1528 -: Януари 26, 2012, 02:43:55 am »
При приятел -познат е и имат разправии ,кога- не мога да кажа със сигурност ,но би трябвало да не се бави много.

Много много благодаря! За там никой не се сети.  :wub: :wub:
Дано си прав. :wub: :wub: :25:

« Отговор #1529 -: Януари 26, 2012, 03:18:45 am »
Тъндер,благодяря за твойто тълкуване:)Мнг оптимизъм блика- дано си права. .Сега  по твойте 12 дома:
1- Майчнство- мислиш ли в тази посокада се реализираш. Ако не - по всяка вероятност ще качиш някое и друго кг..
2- 6П, XXI, XIV -поискай и ще ти се даде->може и от 2 източника да идват средствата.
3-Тези лениви карти ,не мога да ги съотнеса към  този дом динамичен ... 5ж - комуникация чрез нет пространството.
4-Ако ттук имаш някава родова крама- с тази силна и решителна Дама Меч- приключваш нещата.Отрязваш я и изкорняваш Лошето е че няма да ти е лесно....
5- рехода към това което смяташ че ти се полага и си го взимаш....мился че ще е в любовен план.
6-не съмм токова оптимистично настроена...може и да те поскъсат на някой изпит, особено ако искаш да преписваш.
7-2п си е Везни от всякъде. може и да се забъркаш с някой емоционален инвалид.2п е свързващото звено межу Им-ра и Дама Ж.
8-И тука Смъртта си е в собствения дом- Рязък завой от  някаво статукво досегашно. Приключване и  нещо съвем ново и по-плодотворно и добро.
9-и тук се разделяш с някави тови мечти,Може да се наложи да пътуваш.Да напуснеш корените и да се освободиш от някави окови.
10-Пречки и компромиси .Подчинена на Трябва ,не на това което искаш. (ако  11 аркан ти е Силата ) ако е спрведливост е малко по-разлинчо.
11-Познанието идва  чрез страдание.... Мнго по-уверена си и както казваш може би с помоща на добър приятел.
12-Малко изолация , разговри със себ си на видоко равнище .не всичко ще ти харесва,но пък вече ще си на прага на нова ера ,така да се каже.От тебе зависи дали да го преминеш.
Обърни внимание на 7 и 8 домове.Там картите са си на място,което слага знак ! на тези сфери.

« Отговор #1530 -: Януари 26, 2012, 04:08:21 pm »
За преписването ... не преписвам, гледам да си изкарвам нещата честно. Преписвам, когато всички преписват и на изпита доцентката излиза и се появява точно след един час с идеята да сме преписали. Щото има и такива изпити, нали.
За майчинство определено мисля да не се реализирам.  ;D ;D За килата не знам, опитвам се да смъкна, принципно съм много статична в тях, от години наред съм си точно определено тегло и няма значение дали се храня като свиня или ям някакви символични количества, винаги съм толкоз и това е. Надявам се да не качвам повече де ...  ;D
Надявам се за кармата да си права ... както и за осми дом.  :blink:

За десетия дом, при мен 11 аркан си е справедливост.  :unsure: В такъв случай как би го тълкъувала.
И аз ти благодаря много за тълкуването, надявам се да съм права за това, което казах за твоите, въпреки че аз попринцип ползвам и обърнати и може и да съм прекален оптимист заради това, че ми е трудно да се нагодя без тях.  :blink:

« Отговор #1531 -: Януари 26, 2012, 07:45:25 pm »

За десетия дом, при мен 11 аркан си е справедливост.  :unsure: В такъв случай как би го тълкъувала.
Със Справедливостта както свързващо звено  ми излгежда като ретроспекция и критика към миналото си за  изпуснати шансове и непоети рискове.
Мнго ми се исак и се надявам да си права за мойте домове,особенно за онази част ;).. Аз също гледам собърнати карти ,но нещо напоседък реших да мина само на прави.Не знам -така ми идва отвътре за сега.... :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1532 -: Януари 26, 2012, 10:00:35 pm »
Цитат
- комуникация чрез нет пространството
Според мен 3-ка жезли също може да отговаря за този тип комуникация (но нямам опит с картите).

« Отговор #1533 -: Януари 26, 2012, 10:07:22 pm »
Има логика и в 3 жезли. Пича гледа на 3-те жезли нали ... надалеч.  :rolleyes: И аз така все си говоря с хора, котио са ми надалеч.  ;D Но са ми скъпи.  :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1534 -: Януари 26, 2012, 11:00:19 pm »
Освен това, идващите и заминаващи кораби в далечината, към които гледа, са като съобщенията - носещи ни някаква информация, която очакваме. :blink:

« Отговор #1535 -: Януари 27, 2012, 12:17:11 am »
5 ж си е наистина "дракане" както  правилно казваш, нещо подобно на това което стана в другата тема "за майката ,която има нужда от вниманеие" (както  между другото картите отново не ме излъгаха).
В годините  забелязах ,че 5 ж излиза на  въпрос за  мойта изгора ,"какво се слува с него"- постоянно тази карта. Тогава нямах идея той с какво е ТООООООЛКОВА зает .А той беше денонощно пред компютъра с идеята да  прецака Гугъл ( и успя  в интерс на истината  :blink:) и да рекламира на първа страница безплатно. След това почнах да я наблюдавам по-обсотойно в подредби за други хора и много често излизаше при проблеми със самият компютър,не големи ,но..нещо си. И понеже тука  беше в 3- дом -на комуникацията ,писането , интелекта  и т.н.   в съседство с 2 статични карти при които няма пътуване, за това казах че може би ще бъде такова дракане.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1536 -: Януари 27, 2012, 12:21:40 am »
Здрасти Шолмс, кака тълкуваш Син мечове.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1537 -: Януари 27, 2012, 02:10:10 am »
Син мечове паж меч ли е? Страх. Желание за свобода и страх от поемане на отговрности и ангажименти. Готов за битка  породена от страха.Най- добрата отбрана е нападените.Свободолюбив ,но страхлив типаж. Значи като казвам страх -не онази паника и треперене ,а онзи страх който си го знаеме само ние ,но за пред общството компестароно показваме фукльовщина .
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 02:14:48 am от Херлок Шолмс »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1538 -: Януари 27, 2012, 06:42:04 am »
Син мечове паж меч ли е? Страх. Желание за свобода и страх от поемане на отговрности и ангажименти. Готов за битка  породена от страха.Най- добрата отбрана е нападените.Свободолюбив ,но страхлив типаж. Значи като казвам страх -не онази паника и треперене ,а онзи страх който си го знаеме само ние ,но за пред общството компестароно показваме фукльовщина .

Много точно, благодаря!
Да паж мечове е вероятно.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1539 -: Януари 27, 2012, 07:56:42 am »
Рицар трябва да е това.  :-\ Ако имаш дъщеря или нещо женско в колодата, изклюаемо кралицата, то ще е пажа. :o