Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704599 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: ТАРО
« Отговор #1540 -: Януари 27, 2012, 09:03:43 am »
Ами тогава Рицар. Има две женски и две мъжки :P. Крал и кралица и син и дъщеря. Та на това му пише син, сега ще го потърся.

Не го намерих, но всъщност, да, вероятно е рицар. Ключовата дума е Справедливост, честност, безпристрастност - Fairness.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1541 -: Януари 27, 2012, 09:09:19 am »
Херлок Шолмс, ти какво би отговорила на този въпрос?

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3941.msg255300.html#msg255300

« Отговор #1542 -: Януари 27, 2012, 09:16:09 am »
Ами тогава Рицар. Има две женски и две мъжки :P. Крал и кралица и син и дъщеря. Та на това му пише син, сега ще го потърся.

Не го намерих, но всъщност, да, вероятно е рицар. Ключовата дума е Справедливост, честност, безпристрастност - Fairness.
Дай линка към картите или името на колодата да видя все пак по таротеките, щото някои колоди са доста различни по отношение на царският двор.Наприер точно тази която съм качила както какртинки - там няма Крале  и по динамиката на какрта треа да се ориентирам каво е и какво не е.( аз съм ги дала тука както крале ,но всъщност са Принцове (коието са статични, а Рицарите в тази колода са на върха на иерархията ,но тъй както са динамични и на коне, аз ги тълкувам както рицари а Принцовете ,като Крале.)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1543 -: Януари 27, 2012, 09:27:08 am »
По-ниското от Крал е, но не е и паж. Колодата е Quest Taro на Joseph Ernest Martin. Но понеже се води "авторска" картинките ги няма достъпни по таротеките. Ето в тази тема първата подредба - третата картинка и съответно същата долу в раздела Knight and Prince of Swords най-вдясно - http://www.tarotelements.com/cards/tarot-court-cards-knights-and-princes/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1544 -: Януари 27, 2012, 09:29:11 am »
Всъщност и с тези ключови думи още по-интересно става ;D.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1545 -: Януари 27, 2012, 10:09:03 am »
понякога има принцеси
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1546 -: Януари 27, 2012, 10:13:21 am »
понякога има принцеси

;D ;D Е, надявам се и принцове да се намират все още тук-таме. ;D

« Отговор #1547 -: Януари 27, 2012, 12:13:26 pm »
Херлок Шолмс, ти какво би отговорила на този въпрос?

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3941.msg255300.html#msg255300
Ми нищо не мога да кажа.Папата сам по себе си  може да указва магия ,но за това си има специални подредби  и специални комбинации. И за такива сериозни неща- он-лайн не най подходящото..Аз лично не бих се доверила на такива карти ,но пък всеки си има предпочитания, които аз ги зачитам.

« Отговор #1548 -: Януари 27, 2012, 12:30:38 pm »
По-ниското от Крал е, но не е и паж. Колодата е Quest Taro на Joseph Ernest Martin. Но понеже се води "авторска" картинките ги няма достъпни по таротеките. Ето в тази тема първата подредба - третата картинка и съответно същата долу в раздела Knight and Prince of Swords най-вдясно - http://www.tarotelements.com/cards/tarot-court-cards-knights-and-princes/
Това е колодата която с удоволствие  разкарах. Не я разбирах , а и не ме кара от вътре да я изучавам .За начинаещи е изключително трудна. Традиционното таро на Уайт е най-подходящо или Картинен Ключ. Това като съвет го казвам за тези които искат да се занимават с таро.

« Отговор #1549 -: Януари 27, 2012, 01:00:46 pm »

Това ми е първата колода.  ;) Съответства наистина на рицар. Иначе е вярно, че е малко трудна за начинаещи, но като си свикнах с нея, дълго време си я ползвах без проблеми. От друга страна е много функционална като се нагодиш към нея, има интересни врътки и като цяло от нея струи много енергия, което ми харесва.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1550 -: Януари 27, 2012, 10:13:47 pm »
На мен пък ми допадна, не ми е била трудна, а е и първата ми колода таро и поне в началото "се разбирахме".

« Отговор #1551 -: Януари 28, 2012, 12:28:49 am »
Не натрапвам мнението си.Естествено ,че е въпрос на лично усещане- те е много индивидуално. Нямах намерение да звуча ментрски.  Казвам ,че не се разбрахме с него. Не го разбирах и сега не ми по сърце...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1552 -: Януари 28, 2012, 12:54:30 am »
понякога има принцеси

;D ;D Е, надявам се и принцове да се намират все още тук-таме. ;D

:25:

моето таро е малко призрачно черно- бяло и лишено от изображения за малките аркани и понякога  "завиждам" на красивите рисунки, които други са избрали за себе си

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1553 -: Януари 28, 2012, 11:46:52 am »
Малко извън темата.. чудя се доколко четенето за карти и колоди помага? Аз съм тарзан- искам сама да си ги налучкам  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1554 -: Януари 28, 2012, 04:18:05 pm »
Херлок Шолмс, ти откъде си се учила да гадаеш на Таро?

И да не си зодия Риби? Риби и Нептун, който ги управлява се свързват с гадаенето.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1555 -: Януари 28, 2012, 05:43:44 pm »
Момичета, имам един въпрос към таро. Ще се радвам ако ми помогнете да разчета картите.  :blink:

Ще започна ли скоро да уча (в университета), това което желая?

1. Силата. (8ца)
2. Две чаши.
3. Отшелникът. (9ка)

Благодаря Ви предварително!  :58:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1556 -: Януари 28, 2012, 06:28:53 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:53:35 pm от Hm »

*

Divna

• 2478
« Отговор #1557 -: Януари 28, 2012, 07:23:38 pm »
Момичета, имам един въпрос към таро. Ще се радвам ако ми помогнете да разчета картите.  :blink:

Ще започна ли скоро да уча (в университета), това което желая?

1. Силата. (8ца)
2. Две чаши.
3. Отшелникът. (9ка)

Благодаря Ви предварително!  :58:

Не разбирам от Таро. Но Отшелникът е дълго изучаване на някаква наука. Нещо сериозно ли ще изучаваш?

Благодаря!  :58:

Да и е свързано с много години обучение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1558 -: Януари 28, 2012, 09:23:23 pm »
каква ти е мотивацията? ако е свръзана с любов- ок- хубаво усещане ми е за картите

обаче: отшелника и силата в едно изречение обикновено са негативен отговор

« Отговор #1559 -: Януари 28, 2012, 09:41:11 pm »
На мен ми изглежда добре. За любовен въпрос сигурно щеше да е "не" с този отшелник, но в тази подредба стои добре.  :P Особено ако е нещо от медицинските или химическите неща, които може да се съотнесат към Девата.  :blink: