Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707237 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: ТАРО
« Отговор #1560 -: Януари 28, 2012, 09:52:44 pm »
каква ти е мотивацията? ако е свръзана с любов- ок- хубаво усещане ми е за картите

обаче: отшелника и силата в едно изречение обикновено са негативен отговор

Благодаря, Кая!  :blink:

Мотивацията е голяма и вътрешна. Не е свързан въпроса с любов към някого, а по скоро любов към дадена професия.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1561 -: Януари 28, 2012, 09:54:37 pm »
На мен ми изглежда добре. За любовен въпрос сигурно щеше да е "не" с този отшелник, но в тази подредба стои добре.  :P Особено ако е нещо от медицинските или химическите неща, които може да се съотнесат към Девата.  :blink:

Благодаря!  :blink:

Професията е свързана по Плутон. Венера също е важна. Професията е изключително хуманитарна, но не е само медицина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1562 -: Януари 28, 2012, 09:55:37 pm »
.

« Отговор #1563 -: Януари 28, 2012, 10:09:23 pm »
На мен ми изглежда добре. За любовен въпрос сигурно щеше да е "не" с този отшелник, но в тази подредба стои добре.  :P Особено ако е нещо от медицинските или химическите неща, които може да се съотнесат към Девата.  :blink:

Професията е свързана по Плутон. Венера също е важна. Професията е изключително хуманитарна, но не е само медицина.

Ще стане според мен! ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1564 -: Януари 28, 2012, 10:10:40 pm »
дивна, имаш вече 2 хубави усещания..  :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1565 -: Януари 28, 2012, 10:16:12 pm »

Ще стане според мен! ;)

Благодаря!  :blink: Дай Боже!

*

Divna

• 2478
« Отговор #1566 -: Януари 28, 2012, 10:16:55 pm »
дивна, имаш вече 2 хубави усещания..  :blink:

В смисъл?
Извинявай, Кая, но не те разбирам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1567 -: Януари 28, 2012, 10:20:58 pm »
от мен и от тъндър :blink:
често пъти  2 чаши дава избор, сдръжаване и в случая може да е за започването на  отшелника- умна карта

*

Divna

• 2478
« Отговор #1568 -: Януари 28, 2012, 11:08:55 pm »
често пъти  2 чаши дава избор, сдръжаване и в случая може да е за започването на  отшелника- умна карта

Blagodarq, Kaya!  :58: Разбирам.  :blink:

Много ще се радвам ако някой хвърли едно таро за мен и за евентуалното ми бъдещо обучение. В момента ходя по мъките. Получават се много усложнения и съм на крастопът. Желая много да започна да изучавам тази дисциплина (свързана е с Плутон, Луна и Венера). Много е важно за мен и бъдещето ми.

Благодаря Ви!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1569 -: Януари 29, 2012, 08:15:02 am »

Blagodarq, Kaya!  :58: Разбирам.  :blink:

Много ще се радвам ако някой хвърли едно таро за мен и за евентуалното ми бъдещо обучение. В момента ходя по мъките. Получават се много усложнения и съм на крастопът. Желая много да започна да изучавам тази дисциплина (свързана е с Плутон, Луна и Венера). Много е важно за мен и бъдещето ми.

Благодаря Ви!

Картата Отшелникът е добра за научен работник, психолог, терапевт, някакъв вид лечител, за човек, който се занимава с анализиране. Вероятно професията ти няма да бъде свързана с работа с големи групи хора, а като психоаналитик например, хората идват и сте само двамата и ти анализираш.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1570 -: Януари 29, 2012, 04:22:39 pm »
Много ти благодаря, HM!  :kissd:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1571 -: Януари 29, 2012, 08:37:33 pm »
Как тълкувате, ако на въпроса - Бил ли ми е верен еди кой си мъж?, се паднат Дяволът и Обесеният?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1572 -: Януари 29, 2012, 08:40:34 pm »
Как тълкувате, ако на въпроса - Бил ли ми е верен еди кой си мъж?, се паднат Дяволът и Обесеният?

не

« Отговор #1573 -: Януари 29, 2012, 09:07:33 pm »
И според мен е не, Хало. Далече е от понятието верен.  :o

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1574 -: Януари 30, 2012, 05:41:38 am »
Имам въпрос към Таро. Какви чувства изпитва към мен Еди кой си?

« Отговор #1575 -: Януари 30, 2012, 09:14:57 am »
Хало, теглих ти едни - Свят, 3 Меча, седем пентакли се паднаха.

Според мен човекът е имал доста завиден интерес към теб, да не кажа даже, че е бил влюбен. Склонна съм да мисля, обаче, че нещата не са се получили точно както той е желаел да станат. Наранен е сега, много от това развитие и ситуацията, и е твърдо решен да си продължи с живота. Не мисля, че можеш да го отклониш от това решение, дори да искаш, стигнал е прекалено далеч в "зачистването", така да се каже на чувствата си.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1576 -: Януари 30, 2012, 09:41:53 am »
хело, остави нещата и без това има едни 7 пентакли, които са достатъчно дълги

« Отговор #1577 -: Януари 30, 2012, 02:29:10 pm »
Имам въпрос към Таро-да приема ли работата?

« Отговор #1578 -: Януари 30, 2012, 02:50:01 pm »
natalia

За - Магьосник Рицар Мечове Колело
Против - об. Рицар чаши 6 пентакли об 5 жезли

Мисля, че картите много недвусмислено показват, че е по-добре да приемеш работата.  :rolleyes: Мисля, че ще ти осигури добра финансова основа и евентуално дава възможности и за растеж в тази насока, което са все хубави неща. Ако не приемеш, си мисля, че ще съжаляваш и накрая може би ще намериш друго, което няма да е толкова добро, колкото това, за което сега питаш.  :blink:

« Отговор #1579 -: Януари 30, 2012, 02:58:53 pm »
natalia

За - Магьосник Рицар Мечове Колело
Против - об. Рицар чаши 6 пентакли об 5 жезли

Мисля, че картите много недвусмислено показват, че е по-добре да приемеш работата.  :rolleyes: Мисля, че ще ти осигури добра финансова основа и евентуално дава възможности и за растеж в тази насока, което са все хубави неща. Ако не приемеш, си мисля, че ще съжаляваш и накрая може би ще намериш друго, което няма да е толкова добро, колкото това, за което сега питаш.  :blink:
Много ти благодаря - колебаех се между 2.Тази за която питам ми е по -присърце. :58: