Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705226 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ТАРО
« Отговор #1600 -: Февруари 14, 2012, 02:52:33 pm »
а, защо непременно картите трябва да имат буквална връзка с мислите
и на кои викаш лоши карти?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1601 -: Февруари 14, 2012, 02:56:13 pm »
Имаше моменти, в които теглех само 8 мечове и още 1-2 депресивни карти + Кулата.

Не смея да задам въпрос, който силно ме вълнува и обикновено питам (напоследък) за по-лежерни неща, но и там...мъкааа. ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1602 -: Февруари 14, 2012, 03:07:45 pm »
Имаше моменти, в които теглех само 8 мечове и още 1-2 депресивни карти + Кулата.

кога това?
не познавам до сега случай кулата да не се е проявила в рамките на макс 3 месеца

Не смея да задам въпрос, който силно ме вълнува и обикновено питам (напоследък) за по-лежерни неща, но и там...мъкааа. ;D ;D

;D аа, ако страха те води не чакай много добро

*

Uran

• 6041
« Отговор #1603 -: Февруари 14, 2012, 03:14:27 pm »
Не говоря за някакъв голям страх зашото аз така или иначе не съгласявам с картите и правя втори тур. ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1604 -: Февруари 14, 2012, 03:30:58 pm »
Осмица мечове може и да се появява в случаи, когато човек се чувства възпрепятстван, "спънат".

*

abroad

• 2187
« Отговор #1605 -: Февруари 14, 2012, 04:12:13 pm »
не съм пипала карти отдавна, нямам и такива при мен сега
реших да дръпна интернетски, нищо че не им вярвам много много
;D ето пак, идват ми много лустрирани или безполови:

10 пентакли
императрицата
3 пентакли

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1606 -: Февруари 14, 2012, 05:07:39 pm »
Здравейте всички,

Имам нужда от вашият съвет- сега се уча да тълкувам таро, тормози ме нещо доста напоследък и си направих едно онлайн подреждане с 3 карти. Паднаха се:

Шестица пентакли
тройка мечове
крал пентакли

Върпосът ми беше: "Как да постъпя, за да си оправя отношенията с определен човек?"

Тройката мечове по средата много ме обърква- знам, 4е е доста негативна карта. Трудно ми е да разтълкувам тази комбинация. Мн ще съм благодарна на всеки, който се включи и помогне:)

Благодаря ви много!

*

abroad

• 2187
« Отговор #1607 -: Февруари 14, 2012, 08:35:37 pm »
Паднаха се:

Шестица пентакли
тройка мечове
крал пентакли

Върпосът ми беше: "Как да постъпя, за да си оправя отношенията с определен човек?"

Може би да се дистанцираш, да огледаш нещата от всички ъгли, за които към момента вероятно ти липсва обективна преценка. Да изчакаш отговорът да изкристрализира вътре в теб. За да излезе на повърхността може да имаш нужда да говориш с близък/приятел. Фиксирал/а си се върху нещо, самоограничил/а си се и е дошло време да разчупиш модела на "кон с капаци"

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1608 -: Февруари 15, 2012, 01:02:26 am »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:35:58 pm от Hm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1609 -: Февруари 15, 2012, 09:45:39 am »

10 пентакли
императрицата
3 пентакли

да, бе безполови :P императрицата е супер жена= ти
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1610 -: Февруари 15, 2012, 09:51:15 am »
Паднаха се:

Шестица пентакли
тройка мечове
крал пентакли

Може би да се дистанцираш, да огледаш нещата от всички ъгли, за които към момента вероятно ти липсва обективна преценка. Да изчакаш отговорът да изкристрализира вътре в теб. За да излезе на повърхността може да имаш нужда да говориш с близък/приятел. Фиксирал/а си се върху нещо, самоограничил/а си се и е дошло време да разчупиш модела на "кон с капаци"

Abroad, Blagodarq mnogo za otgovora. Moje6 li da me posuvetva6 dali v tozi slu4aj moje da se vzeme predvid i vremeto, koeto tezi karti pokazvat? (trojka me4ove- 6 sedmici. 6estica pentakli- 3 dni i t.n)Ako da, ozna4ava li, 4e se o4akva nqkakvo razvitie v tozi period ot vreme?

Pozdravi

*

abroad

• 2187
« Отговор #1611 -: Февруари 15, 2012, 12:53:18 pm »

Moje6 li da me posuvetva6 dali v tozi slu4aj moje da se vzeme predvid i vremeto, koeto tezi karti pokazvat? (trojka me4ove- 6 sedmici. 6estica pentakli- 3 dni i t.n)Ako da, ozna4ava li, 4e se o4akva nqkakvo razvitie v tozi period ot vreme?

нямам никаква идея ;D
иначе каквото е имало да се случва се е случило бързичко, емоционално
едва ли можеш съвсем трезво да разсъждаваш точно сега
ако изчакаш нещата може и да се понаместят, но колко - времето ще покаже ;D, "другият човек" не изглежда да е от лесните

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1612 -: Февруари 15, 2012, 01:15:16 pm »

Moje6 li da me posuvetva6 dali v tozi slu4aj moje da se vzeme predvid i vremeto, koeto tezi karti pokazvat? (trojka me4ove- 6 sedmici. 6estica pentakli- 3 dni i t.n)Ako da, ozna4ava li, 4e se o4akva nqkakvo razvitie v tozi period ot vreme?

нямам никаква идея ;D
иначе каквото е имало да се случва се е случило бързичко, емоционално
едва ли можеш съвсем трезво да разсъждаваш точно сега
ако изчакаш нещата може и да се понаместят, но колко - времето ще покаже ;D, "другият човек" не изглежда да е от лесните

Aaaa, sus sigurnost ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnes pak napravih edno taro s 3 karti,kato vuprosut mi be6e "Struwa li si da produljavam da se borq za vruzkata mi s tozi 4ove...." Padnaha se:

3 4a6i
Imperatrica
Ricar jlezi

Spred moite skromni poznaniq, tezi karti otnovo pokazvat da se iz4aka, nqkakva emocionalna promqna, no kato cqlo maj sa polojitelni....Ti kakvo misli6? ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1613 -: Февруари 15, 2012, 03:51:18 pm »

10 пентакли
императрицата
3 пентакли

да, бе безполови :P императрицата е супер жена= ти

да, де нали това казвам - неистински са ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1614 -: Февруари 15, 2012, 03:52:36 pm »
3 4a6i
Imperatrica
Ricar jlezi

да не се появи някой друг :P

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1615 -: Февруари 15, 2012, 04:21:42 pm »
3 4a6i
Imperatrica
Ricar jlezi

да не се появи някой друг :P

А? Abroad?
Ot kude dojde tova? Az znam, 4e tova e 4oveka, mn trudno bi se poqvil nqkoj drug....Tezi karti gi raz4etoh kato polojitelen otgovor na vuprosa mi, no qvno propuskam ne6to??  :-\ Ti kak gi raz4ita6?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1616 -: Февруари 15, 2012, 07:48:29 pm »
в две последователни подредби за една и съща ситуация - 2 тройки, при това едната мечове
трудно ми е да дефинирам "струва ли си" по отношение на отношения, ми щом питаш значи логично си струва, иначе нямаше да питаш, докато питаш - струва си
друг въпрос е изхода от ситуацията - но пак да кажа, че времето ще покаже, с натрупване :blink:

съвет: не се изкушавай да задаваш 114 пъти по различен начин въпроси отнесени към едно и също (към картите), тук (според скромното ми мнение) важи правилото на сходни въпроси, разглеждани с помощта на хорарната астрология - първата карта (подредба) е най-вярна, всяка следваща изкривява тълкуването до неузнаваемост
или
картите "си отмъщават", като хвърчат едни лоши карти, дето им викат

*това са си мои интерпретации, предимно базирани на личен опит, като например извън общото схващане Светът е една от бавните Големи Аркани, както и Кулата - от бързите, един вид наобратно от писаните теории
времето е относителна величина, когато опира до Таро, също и специфичното място на всяка карта в подредбата

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1617 -: Февруари 16, 2012, 05:44:16 pm »
в две последователни подредби за една и съща ситуация - 2 тройки, при това едната мечове
трудно ми е да дефинирам "струва ли си" по отношение на отношения, ми щом питаш значи логично си струва, иначе нямаше да питаш, докато питаш - струва си
друг въпрос е изхода от ситуацията - но пак да кажа, че времето ще покаже, с натрупване :blink:

съвет: не се изкушавай да задаваш 114 пъти по различен начин въпроси отнесени към едно и също (към картите), тук (според скромното ми мнение) важи правилото на сходни въпроси, разглеждани с помощта на хорарната астрология - първата карта (подредба) е най-вярна, всяка следваща изкривява тълкуването до неузнаваемост
или
картите "си отмъщават", като хвърчат едни лоши карти, дето им викат

*това са си мои интерпретации, предимно базирани на личен опит, като например извън общото схващане Светът е една от бавните Големи Аркани, както и Кулата - от бързите, един вид наобратно от писаните теории
времето е относителна величина, когато опира до Таро, също и специфичното място на всяка карта в подредбата

Много мерси за инфото- аз не мога да кометирам много, тъй като знанията ми са доста повърхностни- чета доста, но общо взето, колкото повече чета, толкова повече се обърквам... :) Може би ти е познато усещането. Бяха ми казали преди време, че тази цялата рожденна година е съдбоносна за мен- не знам какво точно означва това и затова съм решила да си направя цялостен хороскоп. Дали можете да препоръчате някой, който е изпитан и добър в това, което прави? Въпросът е към всички, които четат това :)

Иначе за картите си абсолютно прав. Фактът, че дори Юнг ги е използвал и то от позицията на терапевт показва, че интерпретацията е лична и, че по- скоро може да ти помогне да видиш себе си от страни, отколкото да ти каже какво ще се случи...Аз обаче съм чела изумяващи истории за това как точно Таро са се появявали в критични ситуации и са предлагали решения (както в случая и аз търсех решение...). И все пак си мисля, че не са само картите важни, а също и човека и е важно той да има призвание да прави това. На мен в повечето случай картите нищо не ми казват, но има хора, които виждат цели картини..............

Това разбира се е само мое мнение. Аз искренно се възхищавам на всички, които имат умението да ги разчитат и затова и писах тук :) Мн ще се радвам на всеки, които има какво да допълни... :)

Целувкии :)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1618 -: Февруари 16, 2012, 05:45:42 pm »

Това, което си налисал/а е мн интересно- ще взема да се поразровя и да потърся повече информация за тези тройки. Мн често се падат и ми е странно ... :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #1619 -: Февруари 16, 2012, 06:34:56 pm »
На въпросът: Какво съм аз за еди кой си (определена личност)? Изтеглих следните карти, всички изправени:
1. Десет пентакли.
2. 4ри меча.
3. Смъртта.

Как може да го тълкувам всичко това? Нещо много негативна ми изглежда цялата тази подредба.  :-[ Като видя смъртта и настръхвам, въпреки, че може да се тълкува и като важна трансформация. Край на един етап и започване на друг. Ама и 4рите ме4а преди това.  :-[