Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705614 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1640 -: Февруари 21, 2012, 09:15:16 pm »
Цитат
РАзбира се, че не се гневя :) Точно обратното- много благодаря за включването!
Връзката с човека е доста интимна и е точно обратното на това, което казваш- дори е мн духовна. Странното е, че този човек се обърна на 180 градуса неочаквано и ми е трудно да го разбера за момента...Теглих картите, чудейки се как да постъпя- ти ги тълкуваш доста интересно и различно...Аз лично се надявам вс да се оправи, но ще видим и ще пиша :) За момента ми е доста трудно...
Дано не  съм права.  Може би зарди онлайн картите,но духовна връзка не видях.Даже много тълкуват 3 чаши за наличие на 3-ти човек ,но аз не искам да го вярвам..ПОжелавам вичко да се развие в най-добра посока за теб.

« Отговор #1641 -: Февруари 21, 2012, 09:51:04 pm »
Много ти благодаря - има надежда и за двете насоки :):):)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1642 -: Февруари 23, 2012, 02:49:32 pm »
Имам въпрос към Таро. Капките на д-р Бах, които пия ще ми помогнат ли за състоянието ми и да постигна целта, която искам?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1643 -: Февруари 29, 2012, 01:15:01 pm »
Една приятелка си тегли интернетски карти с въпроса дали Х изпитва чувства към нея?

Изтегли:
Луна (обърната)
Крал Меч (обърнат)
10 жезли

На мен не ми изглежда любовно, никак даже :unsure: На вас как ви се струва?
« Последна редакция: Февруари 29, 2012, 11:25:54 pm от Shreya »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1644 -: Февруари 29, 2012, 09:52:47 pm »
Здравейте,
Зададох въпрос онлайн, дали ще си сменя работата скоро?Ще си намеря ли нова, по-добра?

Ето какво излезе:
1.  7 чаши
2.  Кралица Пентакли
3. 10 пентакли

*

abroad

• 2187
« Отговор #1645 -: Февруари 29, 2012, 09:57:25 pm »
Здравейте,
Зададох въпрос онлайн, дали ще си сменя работата скоро?Ще си намеря ли нова, по-добра?

Ето какво излезе:
1.  7 чаши
2.  Кралица Пентакли
3. 10 пентакли

Здравей, Лонда :blink:
отдавна не си наминавала, как си
според картите - може и да я смениш, но струва ми се, че към момента искаш повече, отколкото заслужаваш, съвсем символично, разбира се, което пък може да ти изиграе лоша шега, нищо че първоначално ще изглеждаш задоволена
какви са ти терзанията и желанията :blink:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1646 -: Март 01, 2012, 08:44:11 am »
Abroad, много точно си обрисувала ситуацията. :blink:
Имам усещане, че не трябва да рискувам, но вече ми е писнало.Въртят ми се мисли, пускам сивита, тук там с надежда за по- добро, но засега нищо.Явно идеята все още не изкристализирала.

П.с-Иначе, благодаря ,добре съм, но нещо нямах много мераци да пиша.Чета ви с удоволствие!

« Отговор #1647 -: Март 05, 2012, 03:28:25 am »
Една приятелка си тегли интернетски карти с въпроса дали Х изпитва чувства към нея?

Изтегли:
Луна (обърната)
Крал Меч (обърнат)
10 жезли

Обърнатият  крал Меч , хем му тежи короната ,хем  се страхува от детронация. Най-общо казано и той не знае какво и кой обича.... :blink:

« Отговор #1648 -: Март 05, 2012, 03:51:03 am »
Имам въпрос към Таро. Капките на д-р Бах, които пия ще ми помогнат ли за състоянието ми и да постигна целта, която искам?
6ч+Луна+3ч
Умереност
Да, ще помогнат. Проблем коренящ се или по-скоро провокиран от нещо в детсвото и подтиснат много дълбоко.. Ще отнеме време ,но алхимчният процес се е задействал.Пеперудата ще се появи :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1649 -: Март 05, 2012, 06:30:50 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:20:11 pm от Hm »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1650 -: Март 06, 2012, 01:48:27 pm »
Изтегли:
Луна (обърната)
Крал Меч (обърнат)
10 жезли
Обърнатият крал Меч , хем му тежи короната, хем  се страхува от детронация. Най-общо казано и той не знае какво и кой обича.... :blink:
Мерси :blink: Предполагам 10-ка жезли, като карта за бъдещо развитие, показва че нещата трудно биха се развили.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1651 -: Март 07, 2012, 12:11:00 am »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:17:30 pm от Hm »

*

Rona

• 16
« Отговор #1652 -: Март 07, 2012, 05:07:02 pm »
Здравейте хора,

Отскоро ви чета с голям интерес и мн ви се радвам. Честно казано, аз почти нищо не разбирам от таро, но мн искам да се науча...Една моя приятелка тегли таро онлайн с въпроса "Ще се съберем ли с лицето Х". Картите, които се паднаха са:

Рицар Пентакли
Рицап Мечове
Слънцето

Уточнявам, че с лицето Х имат мн дълга история, но за момента нещо не върви и като че ли изведнъж се отдръпнаха....На мен ми изглеждат положителни, но няма да и е лесно...Вие какво мислите?

Поздрави

« Отговор #1653 -: Март 07, 2012, 08:07:57 pm »
Цитат
Мерси :blink: Предполагам 10-ка жезли, като карта за бъдещо развитие, показва че нещата трудно биха се развили.
10 жезли си е период както се казва на финалната права. Вижда се края на това  мъчение. За приятелаката ти -казва ,че тя от дълго време се чувства угнетена и подтисната и ще има още да е така.Няма как да избегне  това състояние.Трябва да се изживее. Това е какртата на "Военната повинност" .Гадно ,тягостно ,но няма как да се избегне-тябва да се изтърпи...

« Отговор #1654 -: Март 07, 2012, 08:22:42 pm »
Здравейте хора,

Отскоро ви чета с голям интерес и мн ви се радвам. Честно казано, аз почти нищо не разбирам от таро, но мн искам да се науча...Една моя приятелка тегли таро онлайн с въпроса "Ще се съберем ли с лицето Х". Картите, които се паднаха са:

Рицар Пентакли
Рицап Мечове
Слънцето

Уточнявам, че с лицето Х имат мн дълга история, но за момента нещо не върви и като че ли изведнъж се отдръпнаха....На мен ми изглеждат положителни, но няма да и е лесно...Вие какво мислите?

Поздрави
Мисля ,че ти си доста нетърпелива и силно притеснена. Често си задавала  този въпрос...Мисля, че ще има среща,ако не е твърде преекспониран въопросът.

« Отговор #1655 -: Март 07, 2012, 08:31:39 pm »
Реших, че още една Бахова есенция е подходяща за мен за един друг специфичен проблем. Въпросът ми към Таро е - Тази Бахова есенция ще ми помогне ли? Какви ще бъдат последиците, ако я вземам?
Ситуацияата в момента-3м
Как ще зпочне всичко–Р М
Как ще ти подейства есецията в този случай– Ас М
Резултатът за теб- 8 ч
Тъй както въпросът не ми е мого ясен ще отговоря така- ако искаш да се отървеш от нещо ,което е злотворно за теб по 3 м мисля ,че е така- то имаш шанса да се отървеш от него по 8 ч. Самата есенция е чиста и и ще спомогне за проясняването на съзнанието.
Другото тълкувание ,което може да се направи -е че ти поради някаква си причина може да се откажеш да работиш в тази псока. нещо както остър завой от аромаотерапията (или каквото и да е там).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1656 -: Март 07, 2012, 09:45:56 pm »
Може ли помощ? За пръв път се захващам с таро..
запитах дали един човек има чувства към мен

1. Жрецът
2. Тройка мечове
3. Паж на чашите

картите на са онлайн, имам и книжка, но не разбирам много.

« Отговор #1657 -: Март 07, 2012, 09:55:03 pm »
Много ги мислих картите ти. ...Като  да молиш за помилване.... Като при първо причастие...Много нежни карти...Ще си поучиш причастието.  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1658 -: Март 07, 2012, 09:56:47 pm »
Може ли помощ? За пръв път се захващам с таро..
запитах дали един човек има чувства към мен

1. Жрецът
2. Тройка мечове
3. Паж на чашите

картите на са онлайн, имам и книжка, но не разбирам много.

имал е

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1659 -: Март 07, 2012, 10:10:34 pm »
... тъжно :-[

Много ги мислих картите ти. ...Като  да молиш за помилване.... Като при първо причастие...Много нежни карти...Ще си поучиш причастието.  :blink:

а това за моите карти ли се отнасяше? и ако да, какво означава?