Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705563 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: ТАРО
« Отговор #1680 -: Март 25, 2012, 10:40:35 pm »
За евентуално бъдещо развитие на връзка на близка се паднаха Рицар жезли,Асо мечове и Любовниците..Ще я бъде или няма да я бъде според вас?
За себе си теглих просто ей така,паднаха ми се 7 Пентакли(Обърната),обърнат Рицар Пентакли и Царица Чаши..Последната напоследък често ми изпада от колодата или ми се пада.. :rolleyes:
Говорят ли ви нещо тези две комбинации?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1681 -: Март 27, 2012, 11:52:28 am »
Тарото е нещо ново за мен .Попитах има ли някой ,който ме закриля и какво иска да ми каже ,за настоящия (може да се каже труден за мен) момент.Паднаха ми се-

Тройка мечове.
Тройка пентакли.
Кралица жезли.
---Двойка чаши.

Малко помощ?
« Последна редакция: Март 27, 2012, 12:50:31 pm от 911 »

« Отговор #1682 -: Март 27, 2012, 08:01:08 pm »
За Mims
1. Според мен се очертава като един доста успешен съюз това, за което питаш. Хората са отворени и честни един към друг и взаимно се стараят да допринесат с нещо положително за развитието на отношенията им и за по-бързата положителна развръзка, така че лично аз виждам тази комбинация като много положителна.
2. Прекалено емоционално настроена си, идеалистична, пасивна, вкарай малко повече мисъл и прагма в делата си. Няма да стане само с интуиция и добри намерения, въпреки че и те допринасят и са позитивни качества иначе.

За 911
4 карти са малко странен брой. Имат ли конкретни позиции или са просто теглени 4 карти и защо тази двойка е така отделена от другите три?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1683 -: Март 27, 2012, 08:12:42 pm »

За 911
4 карти са малко странен брой. Имат ли конкретни позиции или са просто теглени 4 карти и защо тази двойка е така отделена от другите три?

:rolleyes: Ами всъщтност   не знам защо четири ,ползвах сайта -tarotico-Таро на Уейт и цъкнах на Отговор на въпрос.
Картите са три , а четвъртата е под трета от ляво на дясно  ;D И аз нз -не разбирам мн   :P :lol:

« Отговор #1684 -: Март 27, 2012, 08:15:18 pm »
Да не би подредбата да е отговор-коментар-съвет-резултат?

« Отговор #1685 -: Март 27, 2012, 08:17:31 pm »
Ааа разбрах какво имаш предвид.  :rolleyes: Ами в такъв случай трябва да знаеш, че най-трудното и болезненото е минало и нещата отсега нататък ще стават по-добре, ще намериш някакви нови възможности според мен. И това по-скоро ми се вижда като в лично отношение, нов интересен човек около теб или нещо такова.  :blink:
Иначе, Лайте, аз я приех като три карти със сигнификатор на последната, която принципно се отнася за най-бъдещия момент. Предвид естеството на въпроса, има и повече приложение сякаш да са така.  :-\

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1686 -: Март 27, 2012, 08:25:39 pm »
Да не би подредбата да е отговор-коментар-съвет-резултат?
ох да ,видях сега ,че в текста отгоре го пишело  ;D мн съм разсеяна днес...

Ааа разбрах какво имаш предвид.  :rolleyes: Ами в такъв случай трябва да знаеш, че най-трудното и болезненото е минало и нещата отсега нататък ще стават по-добре, ще намериш някакви нови възможности според мен. И това по-скоро ми се вижда като в лично отношение, нов интересен човек около теб или нещо такова.  :blink:

Звучи ми добре  :rolleyes: А дано  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1687 -: Март 27, 2012, 09:26:33 pm »
За себе си теглих просто ей така,паднаха ми се 7 Пентакли(Обърната),обърнат Рицар Пентакли и Царица Чаши..Последната напоследък често ми изпада от колодата или ми се пада.. :rolleyes:
Говорят ли ви нещо тези две комбинации?

като за просто ей така подредбата е завършила с теб...Кралица Чаши съвсем пряко се асоциира с Луната в Рак, та може и да е знак да я интегрираш вярно след дълъг процес (7 пентакли) и посредством някого (Рицар Пентакли), обърнати - което значи, че процесът може и да е останал малко скрит и завоалиран за теб :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1688 -: Март 27, 2012, 09:31:46 pm »
За евентуално бъдещо развитие на връзка на близка се паднаха Рицар жезли,Асо мечове и Любовниците..Ще я бъде или няма да я бъде според вас?

ще я бъде в една или друга посока, но преди това някой трябва да направи съществен избор, и мисля, че това не е тя :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1689 -: Март 28, 2012, 03:36:52 pm »
Благодаря на включилите се.
Асол е ударила десетката и с двете тълкувания.Не знаех това за Кралицата Чаши  :-[

*

Asol

• 4140
« Отговор #1690 -: Март 28, 2012, 03:48:45 pm »
Така ли, сигурно по телепатия съм ти предала предполагаемото инфо, защото май другиго имаш предвид ?  :P

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1691 -: Март 28, 2012, 04:17:33 pm »
 :rolf: Днес съм "горе на черешата" от сутринта..Ни приемам,ни предавам,а съм на 10 места едновременно.
Аброуд имах предвид,ама нищо де,и на теб благодаря ;D

*

Rona

• 16
« Отговор #1692 -: Март 29, 2012, 06:02:11 pm »
Здравейте хора,

Как сте?

Аз имам едно въпросче- зададох въпрос, теглих 3 карти онлайн. Втората и третата бяха Звездата. Как тълкувате това?

*

Rona

• 16
« Отговор #1693 -: Март 30, 2012, 03:15:00 pm »
Здравейте всички,

Аз отново се обръщам към вас- има една драма около мен, която много ме мъчи- вече и душата ме боли...Става въпрос за човек, с който бях и с който искам да съм, но по ред причини нещата се объркаха. Мн ми е тежко да приема ситуация и попитах Таро дали ще успея да го преживея (в смисъл да преживея човека) и дали имам бъдеще с него.

Картите са онлайн:
Сила
Колелото на съдбата
Рицар на чашите

Картите са онлайн и не знам до колко може да се разчита на тях. Ако някой от вас, който разбира от таро може да изтегли карти за мен (дали ще се съберем с човека Х) и тези въпроси ще съм изключително благодарна...

Предварително ви блгодаря

*

abroad

• 2187
« Отговор #1694 -: Март 30, 2012, 06:47:52 pm »
Втората и третата бяха Звездата. Как тълкувате това?

тълкувам го като бъгнат сайт ;D
ако се абстрахираме от това звездата е мъчителен и дълъг период (по мои впечатления около година), често застой и лекуване на стари рани, принуда за обръщане към и в себе си, но надеждата остава
малко са комбинациите, които обръщат горното в друга посока

*

abroad

• 2187
« Отговор #1695 -: Март 30, 2012, 06:54:01 pm »
Сила
Колелото на съдбата
Рицар на чашите

концентриране на енергия в нещо, дето не зависи съвсем от теб, а от този за когото питаш
ако се отпуснеш, може и да му дадеш шанс да се отприщи, не изглежда да е безразличен, но излез от колелото, спри да му слагаш прът :blink:

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1696 -: Март 31, 2012, 03:51:52 pm »
 ;D Брей картите вярно проговориха ..
.... И това по-скоро ми се вижда като в лично отношение, нов интересен човек около теб или нещо такова.  :blink:

С тая разлика,че не е нов ,а си е стара любов -вчера ми се обади....,но пак ще  е интересно де  ;D Браво Thunder!

Днес си изтеглих нови карти ,без да задавам въпрос- и ето

Пътища.
Птици.
Луна.

Според вас какво могат да показват ? :rolleyes:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1697 -: Април 03, 2012, 01:48:26 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:01:16 pm от Hm »

« Отговор #1698 -: Април 03, 2012, 01:56:10 pm »
911, бих ти ги тълкувла, но явно са някаква много странна колода и не знам за какви карти ми говориш.  :unsure: Може би трябва да сложиш каринките.  :blink:

Хало, тегли си картите от някъде, дори да са онлайнки.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1699 -: Април 03, 2012, 11:06:28 pm »
911, бих ти ги тълкувла, но явно са някаква много странна колода и не знам за какви карти ми говориш.  :unsure: Може би трябва да сложиш каринките.  :blink:

На Ленорман.. За съжаление не ги запазих и сега в нета не намирам картинки :-\