Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707740 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1800 -: Юни 20, 2012, 08:16:24 am »
Сърдечни благодарности Херлок,ще дам обратна връзка

« Отговор #1801 -: Юни 20, 2012, 10:45:57 am »
Моля ви за малко помощ. Леко съм объркана. Въпроса ми е "Ще се чувствам ли добре, ако приема предложението на * за взаимоотношения"
Техлих 3 карти от мойто тесте:

Асо Жезли (Обърнато)
Осмица Чаши (Обърнато)
Паж на мечовете

Ще съм ви благодарна,ако ги погледнете и ми кажете какво мислите!
Мисля по скоро че не. Цялта подредба като да ми казва "ялова работа". :(

Благодаря ти, Херлок!  :wub:  И аз не съм особено сигурна,че ще се чувствам добре,ако се съглася.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1802 -: Юни 20, 2012, 01:56:39 pm »
Какво е отношението на * към мен?

1. Седмица мечове
2. Луната
3. Тройка щитове

Появата на Луната често казва ,че не е сега момента да се пита този въпрос. Не са ясни отговрите...ноосвен това мисля че няакой сънува другият...Ти ли си?

хаха, а по какво го предположи това за сънищата? Ако някой сънува другият, това естествено ще съм аз :) Но това не е необичайно за мен, въобще нещо вълнува ли ме, е почти сигурно че го сънувам.
По-рано бях постнала карти по един сън, на който търсих тълкуване, от там ли предположи?

Освен това искам да питам нещо за тарото, след като се задава въпрос за друг човек, защо често картите отразяват мен, моето възприятие или моето отношение?

« Отговор #1803 -: Юни 20, 2012, 02:10:17 pm »
Здравейте,изтеглих карти върху въпроса
"Ще има ли положително промени в отношенията ни със С"
1 .6 пентакли,2.Звездата,3.Справедливостта

и още един въпрос-какво изпитва към мен Х-бивш съпруг
1.асо пентакли,2 рицар чаши,3 чаши...

благодаря за отделеното време

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1804 -: Юни 20, 2012, 04:50:31 pm »
Какво ще кажете за тези карти:

Обмисля ли (по име) да се съберем заедно? (в интимен план)

Светът
Паж жезли
Кралица жезли

« Отговор #1805 -: Юни 21, 2012, 11:39:13 pm »
Здравейте,спонтанно ми изникна въпросът"Ако заложа на мъжа Х,какво ме очаква"
Х ми е любим,но сме скарани
Паднаха се
Силата,Жрецът ,Императорът.
Ще помогнете ли,когато имате възможност?

*

Asol

• 4140
« Отговор #1806 -: Юни 22, 2012, 10:52:58 am »
Освен това искам да питам нещо за тарото, след като се задава въпрос за друг човек, защо често картите отразяват мен, моето възприятие или моето отношение?

Нормално, таро са интуитивни карти и често отразяват теб самата, това, което те вълнува и съответно твоето отношение към задавания от теб въпрос.

« Отговор #1807 -: Юни 23, 2012, 03:02:59 pm »
Цитат
хаха, а по какво го предположи това за сънищата? Ако някой сънува другият, това естествено ще съм аз :) Но това не е необичайно за мен, въобще нещо вълнува ли ме, е почти сигурно че го сънувам.
По-рано бях постнала карти по един сън, на който търсих тълкуване, от там ли предположи?
Естествено ,че не от предишният ти сън.От появата на Луната,Също мисля че става въпрос за тебе защото обикновенно картата на средна позиция дава индикации за състоянието на питащият, а и от там и според нея се тълкува кога отразява питащият или въпросът И не само.... ;)

« Отговор #1808 -: Юни 23, 2012, 03:09:10 pm »
Орихдея, на първият ти въпрос - мисля ,че ти много силно и доста време очакваш той да се "обърне" да поиска извинение ....Мисля,че това е твойта "голгота" так да се каже... Не съм оптимистична .По -тези карти не виждам да се случи това което искаш ,виждам твойта болка.
За Х - мисля че ще први опити да затопля отношенията чрез ваши познати или някъде сред хора.  ...

« Отговор #1809 -: Юни 23, 2012, 03:13:07 pm »
Феникс, с този тесногръд император  :'( ...дори и Великият жрец  не може да го накара да си покаже лицето зад маската .  Нямам да допусне "намордник"...

« Отговор #1810 -: Юни 23, 2012, 03:14:55 pm »
Цитат
Какво ще кажете за тези карти:

Обмисля ли (по име) да се съберем заедно? (в интимен план)

Светът
Паж жезли
Кралица жезли
Първо кажи на разстояние ли сте един от друг?

« Отговор #1811 -: Юни 23, 2012, 05:32:48 pm »
благоаря Шолмс,такъв е наистина-толкова е тесногръд.... :angry:....толкова потаен-като фокусник...не знам какво ще извади от шапката :-[
мога ли да те помоля да погледнеш още една подредба
Ще зопчнем ли комникация отново
1.асо чаши
2.8 жезъла
3.колелото на Съдбата
благодарности.

« Отговор #1812 -: Юни 23, 2012, 07:21:21 pm »
Аз като изтегля Колеото на последна почиция-обикновенно тегля още една след него да видя на къде ще се завърти.Сега по тези какрти- не знам. Виждам че ти си мнгог нетърпелива ,мнго емоционално  трескава  даже,но ...какво следва след колелото...?

« Отговор #1813 -: Юни 23, 2012, 09:32:05 pm »
благодаря ти, последвах съвета ти за една карта-Жрицата
само големи аркани....

« Отговор #1814 -: Юни 24, 2012, 12:27:39 am »
Пак потайност...Мисля че доста често май си задавала въпроси за него. Малко си дай почивка . Картите не отговарят според мен и по-скоро казват -не.

« Отговор #1815 -: Юни 25, 2012, 06:13:02 pm »
Добър Ден момичета,може ли помощ
Сестра ми изтегли въпрос "Ще имам ли връзка със ......"Много се колебае,дали да задълбочи отношенията си със господина,и това според мен личи по първа карта-Двойка пентакли.
Паднаха се 1.2пентакъла,9чаши,4 жезъла.
Според мен ще има връзка със него,ще се реши,но моля и за вашето мнение-все пак пиесата се играе пред очите ми и съм пристрастна ;)

« Отговор #1816 -: Юни 25, 2012, 11:20:03 pm »
Според мен може и да имат връзка, но задълбочаване - едва ли. :blink:
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1817 -: Юни 25, 2012, 11:35:41 pm »
 ;D благодаря Restless,тя това търси-задълбочаване в секса,но без обвързване и точно затова се колебае ;D да не налети на някоя лепка ...като гледам картите,и навързвам събитията,смятам,че ще заформят подобен тип отношения,мога ли да попитам,кое те навежда на мисълта че няма да задълбаят-4 жезъла ли?-нова съм,още се уча ,дано не досаждам

« Отговор #1818 -: Юни 26, 2012, 08:08:35 pm »
Не, най-вече 9 чаши. Карта на голямото удоволствие. Но само на собственото. :blink:

Да споделиш после как са се развили нещата... :blink:
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1819 -: Юни 26, 2012, 10:51:12 pm »
да, пропуснах ,че чашите 9,са доста егоистичен ,собственически кеф...обещавам да дам обратна връзка,благодаря Рестлес.Извини ме,че питам-обаче се уча и наистина ми е доста трудно ;),но пък интересно