Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704551 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1820 -: Юни 26, 2012, 11:30:57 pm »
Че то при това няма научаване, винаги ще се учим. :P
There's a little witch in every woman...

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1821 -: Юни 27, 2012, 11:28:01 am »
Здравейте,

Преди време питах дали ще ме одобрят за една работа.Обещах да дам информация как вървят нещата...Минаха интервютата  имах и обучение, а следва да започна средата на месец юли.Най-хубавото в цялата работа е ,че забременях, но скоро ще проличи.В дилема съм дали още сега да им кажа, но рискувам да се махна.От друга страна искам да съм коректна.

Изтеглих  следните три карти:

1.Паж Пентакли
2.Светът
3.Паж Мечове

Много ще съм благодарна на съдеиствие от ваша страна! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1822 -: Юни 27, 2012, 07:32:29 pm »
какво мислите:

Ще срещне ли Х. (жена) нова любов?

Кралица жезли
Четворка пентакли
Двойка жезли
Паж мечове

:rolleyes:

Не ми мирише на нова любов...но има ли нещо друго за отбелязване в ситуацията?
Много са бойни тези карти...биткаджийски :rolleyes:

« Последна редакция: Юни 28, 2012, 07:45:36 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1823 -: Юни 28, 2012, 04:18:24 pm »
Лонда, на 2 въпроса -едно теглене????
Питай - какъв ще е изходът за теб ,ако им кажеш  и после........ ако не им кажеш.
По тези какрти излиза ПП- коректност , Светът -бременност, Паж М - не коректност. Няма никаъв отговор ,а огледана ситуация.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1824 -: Юни 29, 2012, 07:47:52 am »
Здравей Херлок,

Благодаря за пояснението.. :blink:

Зададох въпроса какъв ще бъде изхода на нещата за мен ако им кажа,че съм бременна?
Паднаха се:
1. 9ка мечове
2. Силата
3. 8 ца жезли

2. Какъв ще бъде изхода на нещата за мен ако не им кажа,че съм бременна?
1.Висшата жрица
2.Кралица Пентакли
3.Тройка мечове

Първият вариант ми изглежда по-добър от втория, но това ми е усещането... :rolleyes:

« Последна редакция: Юли 03, 2012, 08:10:06 am от Londa »

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1825 -: Юни 29, 2012, 03:57:26 pm »
Цитат
Какво ще кажете за тези карти:

Обмисля ли (по име) да се съберем заедно? (в интимен план)

Светът
Паж жезли
Кралица жезли
Първо кажи на разстояние ли сте един от друг?
Здравей Херлок, и двамата сме си в софия на ок 5 км един от друг. Благодаря ти за вкл. Може ли да се
 говори за период от време?

Поздрави

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1826 -: Юли 04, 2012, 08:16:57 am »
Много се надявам някой да се включи... :-[

« Отговор #1827 -: Юли 04, 2012, 03:51:26 pm »
Само аз ли имам проблеми с влизането във форума???? Много тромаво се отваря ,ако въобще се отвори...... Зарежда се с часове , а пък ако искам да върна на предишна страница-простооо отива цяал ден. Цитати- също не мога да включвам .Цялата рамка се размества и не става. Проблемът в моя телевизор ли е  или нещо става?

Сега - Гайййя- човекът е излаязал от връзка и то болезнено за него (приемам че ти си жена а той мъж :blink:) . Мисля ,че му минават такива мисли през главата ,но някак като парен каша духа. Страх го е от последствия и предателство отново.. Хубавото е ,че забелаязва лояалността ти.. Както цяло има нагласта ,просто му трябва време да я приеме и презстраши.

« Отговор #1828 -: Юли 04, 2012, 04:02:30 pm »
Лонда
Цитат
Зададох въпроса какъв ще бъде изхода на нещата за мен ако им кажа,че съм бременна?
Паднаха се:
1. 9ка мечове
2. Силата
3. 8 ца жезли

1.Висшата жрица
2.Кралица Пентакли
3.Тройка мечове
Аз по втората подредаб  излиза ,че ако запазиш тайната ( жрицата) , ще почне скоро да ти личи ,може би и лошо да ти ства. Няама да си много дейна както обичайно.  Ако им кажеш още в началото - определено  появата на Силата ме притеснява. Нещо като бариери се появяват и пречки....Аз залагам на втроият варинант. Никъде по кодекс не пише, че трябва да си казваме кога спиме  с мъжете си нали.....

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1829 -: Юли 04, 2012, 04:18:13 pm »
Лонда
Цитат
Паднаха се:
1. 9ка мечове
2. Силата
3. 8 ца жезли

1.Висшата жрица
2.Кралица Пентакли
3.Тройка мечове
Аз по втората подредаб  излиза ,че ако запазиш тайната ( жрицата) , ще почне скоро да ти личи ,може би и лошо да ти ства. Няама да си много дейна както обичайно.  Ако им кажеш още в началото - определено  появата на Силата ме притеснява. Нещо като бариери се появяват и пречки....Аз залагам на втроият варинант. Никъде по кодекс не пише, че трябва да си казваме кога спиме  с мъжете си нали.....
Благодаря за отговора!
Положението е такова,че съвсем скоро ще си проличи , но просто се чудех дали не е по-добре  да съм пряма..А  иначе още сега ми става лошо... :unsure:

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1830 -: Юли 05, 2012, 10:32:06 am »
Само аз ли имам проблеми с влизането във форума???? Много тромаво се отваря ,ако въобще се отвори...... Зарежда се с часове , а пък ако искам да върна на предишна страница-простооо отива цяал ден. Цитати- също не мога да включвам .Цялата рамка се размества и не става. Проблемът в моя телевизор ли е  или нещо става?

Сега - Гайййя- човекът е излаязал от връзка и то болезнено за него (приемам че ти си жена а той мъж :blink:) . Мисля ,че му минават такива мисли през главата ,но някак като парен каша духа. Страх го е от последствия и предателство отново.. Хубавото е ,че забелаязва лояалността ти.. Както цяло има нагласта ,просто му трябва време да я приеме и презстраши.

Херлок, искрено благодаря за включването. Преди време ти пак се беше включила с едно тълкуване на мои карти и беше изключително точна, въпреки, че нямаше никакви индикации за мен че нещата са такива, каквито ти ги писа...Надявам се обратната връзка да ти е полезна. Ние прекъснахме отношения и той наистина беше започнал да се вижда с друг човек, но без да има чувства....Скоро ще се разбере така или иначе. Отново благодаря и ще дам обратна връзка.

Относно форума, аз не съм имала проблеми да го отварям скоро, но имаше един период беше кофти...

« Отговор #1831 -: Юли 06, 2012, 10:49:35 pm »
какво мислите:

Кралица жезли
Четворка пентакли
Двойка жезли
Паж мечове

И на мен не ми мирише. :blink: Може би флирт на работното място и то не с един мъж, но за любов... самата жена не е готова.

« Отговор #1832 -: Юли 08, 2012, 02:41:44 pm »
Може ли да ми помогнете тук с едно тълкуване...теглих три карти с въпроса "Какво чувства към мен *?" Паднаха ми се:
Звездата обърната
Тройка мечове
Шестица пентакли

Как ме вижда той?Може би има някакво вътрешно разкъсване с тази тройка мечове,защото има някаква нестабилна връзка,която уж отново поднови...не знам.

« Отговор #1833 -: Юли 08, 2012, 03:22:26 pm »
Според мен има чувства и вълнение, но и доста напрежение и несигурност. Може би ти трябва да направиш първата по-сериозна крачка.

« Отговор #1834 -: Юли 08, 2012, 03:29:19 pm »
Според мен има чувства и вълнение, но и доста напрежение и несигурност. Може би ти трябва да направиш първата по-сериозна крачка.

Благодаря ти,Рестлес! Аз мисля,че е взаимно,но той е някак несигурен и някак същевременно се е заплел с предишната си приятелка и аз не мога много да направя,по-скоро всичко зависи от него.

« Отговор #1835 -: Юли 08, 2012, 03:41:54 pm »
Според мен почти нищо не зависи от мъжа в началото. :blink: Под първата крачка имам предвид да му дадеш ясен знак под формата на силно психическо внушение/намек, че истински го желаеш, а не да му признаваш нещо или да се разкриваш. :blink: Ако не схване или е страхлив, тъкмо ще го разбереш навреме. :blink:

« Отговор #1836 -: Юли 08, 2012, 03:47:19 pm »
Благодаря ти!  :58: Ще опитам,макар че той го знае,ще видим какво ще излезе?!

« Отговор #1837 -: Юли 09, 2012, 12:05:36 pm »
Смърт-8м-Жрица като седмични карти???

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1838 -: Юли 10, 2012, 09:20:58 pm »
какво мислите:

Кралица жезли
Четворка пентакли
Двойка жезли
Паж мечове

И на мен не ми мирише. :blink: Може би флирт на работното място и то не с един мъж, но за любов... самата жена не е готова.

Благодаря! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1839 -: Юли 10, 2012, 09:54:26 pm »
да, интересно ми е тълкуванието на Висшата жрица- когато тя се появи като резултат- начина по който ще излезеш от ситуация?