Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708043 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #1900 -: Септември 08, 2012, 09:39:36 pm »
Страхотно е Рестлес...това стихотворение...
Направо настръхнах..и ме избиха сълзи...просто защото съм романтичка.

« Отговор #1901 -: Септември 09, 2012, 10:04:27 am »
здравейте,приятелка ме попита ''безразличен ли е Х към мен,или е запазил тръпката"
теглила е онлайн
1.9 чаши
2.10чаш
3.крал чаши
4.императрицата
по мое мнение,не е безразличен,дори я вижда като по-опитна и по -установена жена-както е и в живота реално,но с тази 9 чаши ме притеснява,че връзката би била егоистична за някои от двамата....от друга страна пък има 10 чаши-които винаги са ми излизали в най-пълноценните моменти от моя живот,и не знам как по пълно да интерпретирам на жената,като цяло според мен,човекът не е безразличен,но ако кажете своето виждане ,ще съм благодарна

« Отговор #1902 -: Септември 09, 2012, 11:26:00 am »
Изобщо не е безразличен. Според мен я идеализира и приема като жената на живота си. :blink:
There's a little witch in every woman...

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1903 -: Септември 09, 2012, 12:13:40 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:47:06 pm от anili »

« Отговор #1904 -: Септември 09, 2012, 02:11:45 pm »
Здравейте момичета.
Тъй като напоследък го позакъсваме с финансите, а с плановете за емиграция няма развитие, хвърлих едни карти с въпрос дали скоро ще започна работа, която да внесе нови финанси в семейството и честно казано тълкуванието ме обърква. Падна се:

двойка пентакли (като временно влияние професионален напредък, но и свързан с чужбина)
Асо жезли ( хубава карта, но не ми се връзва изобщо с 2П)
Рицар на жезлите (което свързвам изцяло с емиграция и някакви пречки)

После зададох въпрос свързан с важен документ за емиграция и ми се падна:

5 Мечове - разрушение, загуба, обрат и във второ значение траур
6 Мечове - пратеник, посланник (изключвам опцията женитба, тази работа мина
Влюбените - изобщо не я обвързам с другите карти, не мога да я "видя" като значение.

Какво мислите за тълкуванието на картите във двата въпроса? За мен отговорите са колкото обвързани между двата въпроса, толкова и объркващи. Хем ще намеря работа, ама хем емиграцията ме избутва от нея.

« Отговор #1905 -: Септември 09, 2012, 02:34:31 pm »
Здравей Restless,
провокирана от теб, че все пак за по-пълен отговор е по-добре да се изтеглят 4 карти, се разтърсих и в сайта таротико изтеглих:
9 жезли
Слънцето
2 чаши
Кралица мечове
а въпросът ми е горе-долу същия като предния път: " Ще имам ли връзка с ....?"
Обясненията на самите карти добре звучат, но да ги оформя като завършен отговор на въпроса ми ми е някак трудно.
Незная дали така зададен един и същи въпрос в период от няколко дни ще бъде меродавен? Кажи, ако не е - няма проблеми.

И по тази подредба отговорът е да - въпреки страха и риска ще имате любовни отношения като инициативата/организацията идва повече от теб. Но наистина няма смисъл толкова скоро да се задава същия въпрос. Аз и затова не гледам на себе си, задавам един и същ въпрос по няколко пъти за кратко време и накрая се обърквам. В предната ти подредба ми се искаше да има още една карта заради статичността на 4 П, но пък тя си е била изчерпателна и съвсем точно на мястото - тайността на връзката.

« Отговор #1906 -: Септември 09, 2012, 02:51:34 pm »
Здравейте момичета.
Тъй като напоследък го позакъсваме с финансите, а с плановете за емиграция няма развитие, хвърлих едни карти с въпрос дали скоро ще започна работа, която да внесе нови финанси в семейството и честно казано тълкуванието ме обърква. Падна се:

двойка пентакли (като временно влияние професионален напредък, но и свързан с чужбина)
Рицар на жезлите (което свързвам изцяло с емиграция и някакви пречки)

После зададох въпрос свързан с важен документ за емиграция и ми се падна:

5 Мечове - разрушение, загуба, обрат и във второ значение траур
6 Мечове - пратеник, посланник (изключвам опцията женитба, тази работа мина
Влюбените - изобщо не я обвързам с другите карти, не мога да я "видя" като значение.

Какво мислите за тълкуванието на картите във двата въпроса? За мен отговорите са колкото обвързани между двата въпроса, толкова и объркващи. Хем ще намеря работа, ама хем емиграцията ме избутва от нея.

По първия въпрос бих казала твърдо да - след период на нестабилност и несигурност /2 П/ се откриват нови възможности и перспективи, ново начало и бързо развитие на събитията.

По втората подредба ми е трудно да се ориентирам без конкретен въпрос.

« Отговор #1907 -: Септември 09, 2012, 02:56:29 pm »
Въпросът беше дали до края на годината ще получим заветният документ за селекция.

Хвърлихи един келтски кръст и последната карта - отговорът беше кралица на П. Уточняващият въпрос за кръста беше, дали ще получим този документ през месец октомври 2012 г.

« Отговор #1908 -: Септември 09, 2012, 03:17:54 pm »
По последната карта от келтския - да, по другата подредба не съм сигурна за тези 5 меча в началото, но все пак клоня към да като се има предвид, че става въпрос за селекция /конкурентност/.

« Отговор #1909 -: Септември 09, 2012, 03:41:42 pm »
Благодаря ти, ще споделя в най-скоро време :)

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1910 -: Септември 09, 2012, 04:14:07 pm »
Благодаря ти отново, Restless! :blink:
Права си, трябва повечко време да мине, за да се проследи развитието на даден въпрос. Явно аз не съм те разбрала, че всъщност четвъртата карта ти е трябвало за по-голяма яснота относно трите изтеглени.

« Отговор #1911 -: Септември 09, 2012, 05:21:51 pm »
Здравейте момичета!Отдавна следя темата,но не съм писала до сега тук.
Въпрос с 3 карти.Какъв е шанса за възстановяване на връзка между мъж и жена до един месец?
2чаши,Колелото,9пентакли
Затруднявам се с тълкуването.Две кармични карти една до друга.Може ли Колелото да се задвижи от 9пентакли?
Какво мислите?

« Отговор #1912 -: Септември 09, 2012, 06:30:39 pm »
По принцип Колелото би трябвало да въздейства на неподвижната 9 П, тук изглежда, че и двете се активират една друга. Изглежда жената /която го играе пасивна/ има някакъв план и големи очаквания, които би трябвало да се сбъднат. Ще подновят връзка според картите.

« Отговор #1913 -: Септември 09, 2012, 07:00:26 pm »
Цитат
или е запазил тръпката"
теглила е онлайн
1.9 чаши
2.10чаш
3.крал чаши
4.императрицата
Обикновено при струпването на много карти от боя чаши, показват по-скоро вълнения и преекспонирани емоции от страна на питащия.Кралят чаши е твърде отнесен и разсеян за да отчете нещо реално, а и 9 чаши не казва за тръпка, а за период на емоции което се изживява самостоятелно. Императрицата по-скоро ми говори за това ,че питащата е инвестирала повече във взаимоотношенията, и то наи-вече с надежди. АКо имаше някакви карти от боя пентакли бих казала -да,но само чаши...малко несериозно ми звучи.

« Отговор #1914 -: Септември 09, 2012, 07:09:35 pm »
Цитат
Рицар на жезлите
Асото жезли ти показва ,че ще излезеш от бездействието и неподвижността ,което продължава от  доста време, Потвърждава се от Рицаря Жезли. Може и да пътувате.

« Отговор #1915 -: Септември 09, 2012, 08:04:29 pm »
Цитат
Рицар на жезлите
Асото жезли ти показва ,че ще излезеш от бездействието и неподвижността ,което продължава от  доста време, Потвърждава се от Рицаря Жезли. Може и да пътувате.

Благодаря ти, веднага щом се случат нещата, ще пиша :)

Относно отношенията мъж-жена, скоро върлих една профилактична подредва за месеца от сайта за карти и излезе Колелото, в близост мечове и жезли (не помня точните карти).
Тогава го отнесох към ново начало, а взехме, че се изпокарахме.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1916 -: Септември 09, 2012, 08:45:52 pm »
здравейте
питах
има ли Х дама до себе си ,в момента
паднаха се
5 жезъла,7 жезъла,Отшелника
-благодаря ви
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1917 -: Септември 09, 2012, 09:06:23 pm »
Има ли Х дама до себе си, в момента
паднаха се
5 жезъла,7 жезъла,Отшелника
Не мисля, че има :blink: Ползваш ли обърнати карти?

« Отговор #1918 -: Септември 09, 2012, 11:38:34 pm »
Човекът, че няма жена -=няма ,ама ходи ли по интервюта нещо на последък?

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1919 -: Септември 10, 2012, 01:10:01 pm »
здравейте,извинете че чак сега се включвам-много благодаря за отговорите-да-ползвам обърнати карти-тегля от тесте ,не онлайн Shreya,но много рядко ми се падат,Херлок Шолмс-не знам да ходи,той много си харесва работата,но тя му създава много проблеми напоследък
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"