Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706487 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1920 -: Септември 10, 2012, 02:58:51 pm »
Кажете какво мислите по този въпрос "Ще имаме ли авантюра с Д.?" Преди време уж опитахме,после му казах,че няма смисъл,сега не знам как точно стоят нещата.... :-[ /теглих карти от мойто тесте/

Крал на мечовете/обърнат/
Крал на чашите
Двойка мечове
« Последна редакция: Септември 10, 2012, 04:57:58 pm от Last_Kiss »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1921 -: Септември 10, 2012, 04:48:06 pm »
Момичета, ще може ли някой да ми тегли едни карти за връзка - да очаквам ли скоро такава с М? Или поне да ми кажете от кой сайт да си дръпна :blink:

« Отговор #1922 -: Септември 10, 2012, 06:12:29 pm »
Момичета, ще може ли някой да ми тегли едни карти за връзка - да очаквам ли скоро такава с М? Или поне да ми кажете от кой сайт да си дръпна :blink:

http://www.taroastro.com/3karti.php

ili

http://karti-taro.com/tarot/taro3.php

Кажете какво мислите по този въпрос "Ще имаме ли авантюра с Д.?" Преди време уж опитахме,после му казах,че няма смисъл,сега не знам как точно стоят нещата.... :-[ /теглих карти от мойто тесте/

Крал на чашите
Двойка мечове

Според мен да, защото крал на чашите и двойка мечове говорят за умереност и равновесие в сърдечните дела. Даже едната карта предвещава по-сериозно нещо от авантюра. Много ли спорите с него, сякаш връзката помежду ви е "украсена" с много спорове?
Това обаче е моето виждане, за първи път си позволявам да интерпретирам :-[

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1923 -: Септември 10, 2012, 06:52:53 pm »
jasmin_veni, благодаря много :wub: ето какво изтеглих, ще може ли помощ с тълкуването - шестица мечове, кралица пенткали, седмица пенткали, въпросът е да очаквам ли положително развитие скоро време в отношенията си с М?

« Отговор #1924 -: Септември 10, 2012, 07:04:49 pm »
Първите две карти са много положителни, ама много. Третата карта говори, че е замесена търговия, бизнес, може би в мислите на М. в момента са парични проблеми. Затова бих казала да, ще има положително рзвитие, но предполагам въпроси свързани с финансите може да породят някаква студенина между вас, по-скоро от негова страна. Ако не го взимаш навътре, положителното развитие го виждам като дългосрочно.

Пак казвам - сега за първи път опитвам да интерпретирам чужди карти, да знаеш :) Ще се радвам и на обратна връзка :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1925 -: Септември 10, 2012, 07:17:30 pm »
jasmin_veni, оправи скапания ми ден :wub: За парични проблеми той наистина има, иска да се установи на различно място, за което му трябват доста. В момента специализира и междувременно работи, почти не почива, основните му мисли наистина са свързани с финансите. За отношенията помежду ни - аз го харесвам адски много, той мисля, че също не е безразличен, но понякога се отдръпва, при което аз полудявам и не знам дали наистина е възможно да се получи сериозното нещо, за което мечтая :blink: Има ли начин да разбера кога горе-долу да очаквам нещо, ако още веднъж тегля, няма ли да е прекалено начесто :blink: Още веднъж ти благодаря, това беше най-хубавото ми нещо за деня :-[

« Отговор #1926 -: Септември 10, 2012, 07:19:35 pm »
по-сериозно може да използваш някое от тегленията в началото на форума.
Има линк, отвежда към сайт на английски, има различни тегления. Аз избирам Келтски кръст и задавам въпрос. Може да копираш значенията в Гугъл Транслейтор и да гледаш и тук, на първа страница. Послепенно ще навържеш значенията.

« Отговор #1927 -: Септември 10, 2012, 09:03:16 pm »

Крал на чашите
Двойка мечове

Според мен да, защото крал на чашите и двойка мечове говорят за умереност и равновесие в сърдечните дела. Даже едната карта предвещава по-сериозно нещо от авантюра. Много ли спорите с него, сякаш връзката помежду ви е "украсена" с много спорове?

Благодаря ти,Жасмин!  :wub: В действителност има спорове,а може и аз да взимам думите му твърде на сериозно,просто има неща,които казва и ме вбесяват,нараняват и му отговарям по същия начин,та в такъв смисъл на думата имаме спорове и словесни битки понякога. А аз попитах за авантюра,понеже той не иска връзка и затова не очаквам нищо сериозно,макар че предпочитам връзка аз лично.

« Отговор #1928 -: Септември 10, 2012, 09:19:10 pm »

Крал на чашите
Двойка мечове

Благодаря ти,Жасмин!  :wub: В действителност има спорове,а може и аз да взимам думите му твърде на сериозно,просто има неща,които казва и ме вбесяват,нараняват и му отговарям по същия начин,та в такъв смисъл на думата имаме спорове и словесни битки понякога. А аз попитах за авантюра,понеже той не иска връзка и затова не очаквам нищо сериозно,макар че предпочитам връзка аз лично.

;D ;D ;D ;D аз от такава уговорка за авантюра и нищо сериозно минах под венчило, да знаеш

« Отговор #1929 -: Септември 10, 2012, 09:22:50 pm »
 ;D ;D ;D Е,да,човек не знае какво го очаква,но просто не искам да си правя илюзии,знам ли?! С времето то само ще си покаже. Благодаря ти отново!!!

« Отговор #1930 -: Септември 10, 2012, 11:28:42 pm »
добър вечер,
попитах картите ще има ли подобрение на отношенията ми с Г
Жрецът,Императрицата,Асо чаши....предварително благодаря на коментиралите :blink:

« Отговор #1931 -: Септември 11, 2012, 12:20:25 am »
Хаха, напоследък всички, които задават въпроси си теглят страхотни карти. :rolleyes: Би трябвало да има подобрение /слабо казано/, дори официална връзка/брак и бременност не са изключени. :blink:
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1932 -: Септември 11, 2012, 09:02:11 am »
благодаря Рестлес,наистина са хубави,и дано е така ;D

« Отговор #1933 -: Септември 11, 2012, 01:29:47 pm »
Цитат
,Херлок Шолмс-не знам да ходи,той много си харесва работата,но тя му създава много проблеми напоследък
Kаквото и да е -налага му се да отстоява и доказва себе си и то служебно и за това реших ,че му се налага да ходи по интервюта. :blink:

« Отговор #1934 -: Септември 11, 2012, 01:34:32 pm »
Цитат
добър вечер,
попитах картите ще има ли подобрение на отношенията ми с Г
Жрецът,Императрицата,Асо чаши....предварително благодаря на коментиралите :blink:
Да , сдобряване/ подобряване ще има, но инициативата ще е твоя.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1935 -: Септември 11, 2012, 01:50:33 pm »
Зададох въпрос: "Да очаквам ли развитие на отношенията си с М. този месец", ето какво изтеглих - Девятка мечове, Кралица на чашите, Двойка жлези  :-X Мисля, че е повече от ясно, че отговорът е не, но въпреки това можете ли да кажете не що повече?

« Отговор #1936 -: Септември 11, 2012, 01:59:15 pm »
За така указания срок- не , но е въпрос на време. Няма динамика и деийствие по тези карти.Има твоите силни емоции и желание да го върнеш/ вземеш /получиш.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1937 -: Септември 11, 2012, 02:01:34 pm »
Херлок Шолмс, благодаря :wub: Дано един ден стане :( Мога ли да задам сега въпрос дали ще е до края на годината, или трябва да изчакам известно време :-[

« Отговор #1938 -: Септември 11, 2012, 02:15:16 pm »
Аз бих изчакала .Като се пита често за един и същ въпрос ( тематика) картите почват да ти отговорят това което искаш да чуеш и почват да излизат едни прекрасни ,прекрасни...и питащият се подвежда. После следва разочарованието и си казва- "а таро не познава'...А то просто иска да не му се продънват ушите с едно и също. :blink: Това го пиша ,не като критика към теб , а по принцип за всички  които имат желание да се занимават с таро. Обърнете внимание ,когато теглите карти, които обещават  цветя и рози-първо си помислете дали не сте прекалили с питането.:)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1939 -: Септември 11, 2012, 02:22:52 pm »
Ок, благодаря за съвета :blink: Ще почакам, пък времето ще си покаже какво ще се случи :blink: