Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706584 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1940 -: Септември 11, 2012, 05:58:13 pm »
Шолмс благодарности и на теб ,да аз съм запланувала инициатива
понеже прохождам в ТАро,искам да попитам,как тълкувате 9 пентакъла при отношения,за мен е кармична карта и  я комбинирам с тези до нея,но ми е иска да чуя вас дами ;D.

« Отговор #1941 -: Септември 12, 2012, 10:52:09 pm »
Здравейте,
питах "до края на годината,в каква насока ще тръгнат отношенията между мен и С"- Влюбените,Звездата,Двойка пентакли,10 чаши
като ми се яви звездата,обикновено ми носи хубави развръзки,но много бавни?ВИе как мислите
Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...

« Отговор #1942 -: Септември 12, 2012, 11:23:51 pm »
Ти и без това си попитала до края на годината. :blink: След период на платонична и несигурна любов би трябвало отношенията да преминат на по-сериозно ниво.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1943 -: Септември 12, 2012, 11:25:54 pm »
понеже прохождам в ТАро,искам да попитам,как тълкувате 9 пентакъла при отношения,за мен е кармична карта и  я комбинирам с тези до нея,но ми е иска да чуя вас дами ;D.

Тълкувам я като пасивна физически, но изпълнена в очакване. Карта на плануването, но не и на осъществяването.

« Отговор #1944 -: Септември 13, 2012, 05:46:19 am »
Причина за поведението на мъж:10ж-3м-Ам

« Отговор #1945 -: Септември 13, 2012, 11:28:27 am »
Здравейте,
питах "до края на годината,в каква насока ще тръгнат отношенията между мен и С"- Влюбените,Звездата,Двойка пентакли,10 чаши
като ми се яви звездата,обикновено ми носи хубави развръзки,но много бавни?ВИе как мислите
Ohh, Звездата за мен е една от най-тежките карти...Появили се в питане за взаимоотношения - обикновено показва  голяма депресия и лекуване. Обикновено се опитвам да се измъкна от блатото както Барон Мюнхаузен- сама се дърпам за косата. Влиянието й е към година и половина. Вещае някакъв шанс отново ,но...обикновено за да си поправите грешките ,ако сте ги разбрали.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1946 -: Септември 13, 2012, 11:29:55 am »
Какъв мислите, че е отговорът на въпроса ми: Асо пентакли, Крал на жезлите, Паж на жезлите ? Свързан е с мъж, който се оказа, че има симпатии към мен. Чудя се дали е възможно да излезе нещо стойностно от това познанство - хубава, стабилна връзка. Картите май са положителни, но пажът мисля, че ме притеснява. Та ще съм благодарна на мнения - какво предполагате, че ще се случи като цяло :wub:
« Последна редакция: Септември 13, 2012, 12:23:44 pm от vezni »

« Отговор #1947 -: Септември 13, 2012, 12:00:33 pm »
От доста време продължават нещата в този дух- ти ревнуваш ,а той се крие зад някакви си причини и пресилени "ядове" . Ще има размяна на реплики  и доуточняване.

« Отговор #1948 -: Септември 13, 2012, 12:05:05 pm »
Какъв мислите, че е отговорът на въпроса ми: Асо пенткали, Крал на жезлите, Паж на жезлите ? Свързан е с мъж, който се оказа, че има симпатии към мен. Чудя се дали е възможно да излезе нещо стойностно от това познанство - хубава, стабилна връзка. Картите май са положителни, но пажът мисля, че ме притеснява. Та ще съм благодарна на мнения - какво предполагате, че ще се случи като цяло :wub:
Картите са много положителни. Кралят Жезли е един от най-отговорните крале, а пажът  вещае скорошно обаждане , среща.Единственото което ме притеснява в комбинацията е Ас П- ти от отдавна ли питаш за този човек или за подобни въпроси? Ако е не- значи би трябвало всичко да е наред.

« Отговор #1949 -: Септември 13, 2012, 12:06:33 pm »
От доста време продължават нещата в този дух- ти ревнуваш ,а той се крие зад някакви си причини и пресилени "ядове" . Ще има размяна на реплики  и доуточняване.

Много ти благодаря,Херлок. :wub:Аз си мислех,че се е скарал с някой  и затова така се държи.Но си много права,че случващото се не е от вчера и днес. :angry: Поне ще се изяснят нещата.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1950 -: Септември 13, 2012, 12:10:52 pm »
Какъв мислите, че е отговорът на въпроса ми: Асо пенткали, Крал на жезлите, Паж на жезлите ? Свързан е с мъж, който се оказа, че има симпатии към мен. Чудя се дали е възможно да излезе нещо стойностно от това познанство - хубава, стабилна връзка. Картите май са положителни, но пажът мисля, че ме притеснява. Та ще съм благодарна на мнения - какво предполагате, че ще се случи като цяло :wub:
Картите са много положителни. Кралят Жезли е един от най-отговорните крале, а пажът  вещае скорошно обаждане , среща.Единственото което ме притеснява в комбинацията е Ас П- ти от отдавна ли питаш за този човек или за подобни въпроси? Ако е не- значи би трябвало всичко да е наред.

Херлок, за първи път питам за този човек. Иначе съм питала преди това за един друг :unsure: Това лошо ли е, в смисъл - объркват ли ми се нещата
« Последна редакция: Септември 13, 2012, 05:00:32 pm от vezni »

« Отговор #1951 -: Септември 13, 2012, 02:37:31 pm »

Херлок, за първи път питам за този човек. Иначе съм питала преди това за един друг :unsure: Това лошо ли е, в смисъл - объркват ли ми се нещата
Не ,не е лошо. Асо П често показва , че питащият има мечта и то от доста време. Ще се ориентираш по пажа Ж, до няколко дни  би трябвало да има някакво обаждане и даже среща.

« Отговор #1952 -: Септември 13, 2012, 04:28:41 pm »
как ще приеме Х написаното от мен?
две чаши,слънцето,кралица чаши
а също и
Възможно ли е Х да изпитва чувства към мен ,скрито
крал чаши,10 чаши,10 пентакъла

много благодарности в аванс
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1953 -: Септември 13, 2012, 04:59:06 pm »

Не ,не е лошо. Асо П често показва , че питащият има мечта и то от доста време. Ще се ориентираш по пажа Ж, до няколко дни  би трябвало да има някакво обаждане и даже среща.
Херлок, обаждането го получих преди малко :-[ За среща още нищо конкретно, но момчето изглежда стабилно, надявам се да излезе голямо и сериозно нещо :wub:

« Отговор #1954 -: Септември 13, 2012, 06:51:57 pm »
Много хубаво ,че се под твърди  подредбата. Браво  :clap:

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1955 -: Септември 13, 2012, 10:39:27 pm »
здравейте ,приятелка си изтегли карти върху въпроса
ще имам ли физическо сближаване с И'
двойка чаши,Магът,Жрецът,Умереността...
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1956 -: Септември 13, 2012, 11:24:49 pm »
Нямаше да е зле да посочи някакъв срок. Така погледнати не ми изглежда да има физическо сближаване. Емоционално, духовно - да.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1957 -: Септември 14, 2012, 08:33:18 am »
Рестлес,благодаря,така пита,така го поствам,но тя и на това ще е доволна,доколкото я познавам
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1958 -: Септември 14, 2012, 09:10:16 am »
Здравейте,
Ohh, Звездата за мен е една от най-тежките карти...Появили се в питане за взаимоотношения - обикновено показва  голяма депресия и лекуване. Обикновено се опитвам да се измъкна от блатото както Барон Мюнхаузен- сама се дърпам за косата. Влиянието й е към година и половина. Вещае някакъв шанс отново ,но...обикновено за да си поправите грешките ,ако сте ги разбрали.
благодаря от сърце
« Последна редакция: Септември 14, 2012, 12:00:16 pm от pepper »
Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1959 -: Септември 14, 2012, 02:18:26 pm »
Ohh, Звездата за мен е една от най-тежките карти...Появили се в питане за взаимоотношения - обикновено показва голяма депресия и лекуване. Обикновено се опитвам да се измъкна от блатото както Барон Мюнхаузен - сама се дърпам за косата. Влиянието й е към година и половина. Вещае някакъв шанс отново, но...обикновено за да си поправите грешките ,ако сте ги разбрали.
А обърната пак ли е толкова негативна?