Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706294 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1960 -: Септември 14, 2012, 02:39:43 pm »
в главата ми се върти въпрос от няколко дни,и реших да тегля върху
Забравил ли ме е Х?
интуитивно знам ,че не е....но ме яде отвътре ;)
1Паж мечове,2 Жрицата,3 двойка чаши
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1961 -: Септември 14, 2012, 04:28:15 pm »
Илияна, страхотен подпис. Любимият ми цитат от любимата ми книга. :blink:

Не те е забравил. Аз бих казала, че той се пита същото за теб.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1962 -: Септември 14, 2012, 11:20:47 pm »
Дааа,лошите се обичат най -трудно,но и най -много  ;)
Благодаря от сърце Рестлес-дано си права,радвам се, че и ти харесваш Стайнбек,на мен също ми е любим
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1963 -: Септември 15, 2012, 09:13:23 am »
Изтеглих си карти за отношението към мен на хората,с които работя,как ме приемат ,но по значенията на картите ми се струва,че по-скоро ги описват като характер или както аз ги възприемам.  2 и 3 ми е трудно да ги разтълкувам.

колега 1 - Справедливост
колега 2 - Асо жезли
колега 3 - Страшния съд
колега 4 - Крал пентакли

Интересно, че 4 е жена, но  излиза с мъжка карта.

« Отговор #1964 -: Септември 15, 2012, 09:13:15 pm »
 :P добър вечер момичета,решила съм да се обадя на бивш,към когото не съм безразлична ,но е притеснявам от реакцията му,затова попитах
Как ще се почувства ако му се обадя
1-слънцето,2- пентакли,3-асо чаши

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1965 -: Септември 15, 2012, 11:01:19 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:48:40 pm от anili »

« Отговор #1966 -: Септември 17, 2012, 12:56:44 am »
здравеите,ако е удобно и от мен един въпрос
решил ли е Х да ме остави в миналото
4 чаши,две чаши,колелото,слънцето

« Отговор #1967 -: Септември 18, 2012, 02:46:54 pm »
здравейте попитах,как се чувства Ж,по отношение на мен
1.4пент.обърнати
2.9 пент.-права
3.луната-обърната
обърнатите карти винаги са ми били по специални,четох че обърнатите 4 пент.значели-бягство от риска; недостатъчна увереност в собствените сили; съобразяване с миналото; крият се ис­тинските чувства.....стигане до задънена улица...обърнатата луна пък съвсем ме плаши-тя се свързвала с депресията или че времето на нещо не било настъпило още....

« Отговор #1968 -: Септември 19, 2012, 11:10:48 pm »
Ssissi, бих задала въпросът по друг начин: "Х помни ли ме още?' Или  по такъв начин ,че да няма априори зададен негативизъм. По тези карти по-скоро съзнателно иска да остави обидата в миналото и да не я помни.

« Отговор #1969 -: Септември 19, 2012, 11:11:50 pm »
:P добър вечер момичета,решила съм да се обадя на бивш,към когото не съм безразлична ,но е притеснявам от реакцията му,затова попитах
Би трябвало да бъде впечатлен и поласкан.

« Отговор #1970 -: Септември 20, 2012, 04:40:09 pm »
Би трябвало да бъде впечатлен и поласкан.
благодаря ти и дано.... ;D

« Отговор #1971 -: Септември 21, 2012, 09:17:46 am »
Ssissi, бих задала въпросът по друг начин: "Х помни ли ме още?' Или  по такъв начин ,че да няма априори зададен негативизъм. По тези карти по-скоро съзнателно иска да остави обидата в миналото и да не я помни.
благодаря Херлок,зададох го по начина "Мисли ли Х за мен още
6 чаши.4 меча.крал жезли.крал чаши

« Отговор #1972 -: Септември 24, 2012, 12:10:29 pm »
Добър Ден момичета,може ли помощ
Сестра ми изтегли въпрос "Ще имам ли връзка със ......"Много се колебае,дали да задълбочи отношенията си със господина,и това според мен личи по първа карта-Двойка пентакли.
Паднаха се 1.2пентакъла,9чаши,4 жезъла.
Според мен ще има връзка със него,ще се реши,но моля и за вашето мнение-все пак пиесата се играе пред очите ми и съм пристрастна ;)
Рестлес,права се оказа,много бързо го разкара...каза че не и се е харесал по поведение,като започнаха да излизат по често и го поопозна

« Отговор #1973 -: Септември 25, 2012, 02:06:26 pm »
Подредби с 4 карти са ми малко неясни ,а Рестелс се справя перфектно с тях, но понеже ме питаш лично мен  ще ти кажа какво виждам- тук пак има минало и като някакво приключване да е имало.Обаче, мисля,че след около 4 месеца ще има някакво действие от негова страна. Не те е забравил ,помните ,но има нужда да си подреди мислите. Имам чувството ,че ти си се "провинила '' според него...и му е трудно да прости/забрави. Няма забрава обаче по тези карти отново.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1974 -: Септември 25, 2012, 03:09:01 pm »
Момичета , може ли едно таро някой да ми метне ???
С въпроса какво ще излезе от отношенията ми с г-н Х ?
Много ще съм Ви благодарна  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1975 -: Септември 25, 2012, 04:21:39 pm »
Момичета, попитах: "До края на годината ще започна ли работата, която искам?" Ето ги и картите, какво мислите :blink:
Кралицата на чашите
Магьосникът
Крал пентакли
 :-[

« Отговор #1976 -: Септември 26, 2012, 08:32:40 pm »
Подредби с 4 карти са ми малко неясни ,а Рестелс се справя перфектно с тях, но понеже ме питаш лично мен  ще ти кажа какво виждам- тук пак има минало и като някакво приключване да е имало.Обаче, мисля,че след около 4 месеца ще има някакво действие от негова страна. Не те е забравил ,помните ,но има нужда да си подреди мислите. Имам чувството ,че ти си се "провинила '' според него...и му е трудно да прости/забрави. Няма забрава обаче по тези карти отново.
Херлок,благодаря ти,дано е така

« Отговор #1977 -: Септември 27, 2012, 10:20:22 pm »
здравейте пак ;D,дано не ме изпъдите,но след хубавите карти миналия  път,се реших да попитам
какво ще реши за нашите отношения Х,след като му се обадя-защото реших да му звънна
1.Жрецът,2.Двойка чаши,3 паж пентакли
благодаря ви.. :P
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1978 -: Септември 28, 2012, 02:13:23 am »
Мисля ,че ще се видите,уж служебно, може би.

« Отговор #1979 -: Септември 30, 2012, 02:48:06 pm »
Може ли малко помощ?! Тези дни един въпрос отново набъбна и ме кара да се чувствам зле, та имам въпрос: "Ще има ли благоприятен резултат,ако поговоря с майка ми за това,което ме гложди?" Дали ще има някакъв смисъл и ще получа ли резултат или по-добре да си спестя приказките и възможни скандали примерно. Теглих карти от мойто тесте.

Крал на чашите
Асо пентакли/обърнато/
Двойка мечове