Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707566 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1980 -: Септември 30, 2012, 02:57:00 pm »
За так поставен въпрос-или/или е добре да теглиш карти както изрично упоменеш -вариант 1 и вариант 2. Нпр; "какво да очаквам от майка ми  като ( не ако) говоря с нея? и следващ въпрос- Какво да очаквам от...ситуацията ./него или ... там каквото е без да намесвам други? нещо такова. По тези карти има вероятност тя да не ти повярва някак си и да се стигне до сдърпване. Намесен ли е някакъв мъж в ситуацията? И това май не се случва за първи път. (ситуацията )

« Отговор #1981 -: Септември 30, 2012, 03:00:49 pm »
За так поставен въпрос-или/или е добре да теглиш карти както изрично упоменеш -вариант 1 и вариант 2. Нпр; "какво да очаквам от майка ми  като ( не ако) говоря с нея? и следващ въпрос- Какво да очаквам от...ситуацията ./него или ... там каквото е без да намесвам други? нещо такова. По тези карти има вероятност тя да не ти повярва някак си и да се стигне до сдърпване. Намесен ли е някакъв мъж в ситуацията? И това май не се случва за първи път. (ситуацията )

Херлок,въпроса не е или/или,въпроса е този в кавичките,дали ще има благоприятен резултат,ако говоря с нея,просто другото са мой допълнитени вълнения. Всъщност ми се искаше да поговоря първо с нея,а не и с нея и баща ми на веднъж,той е по-големия проблем май,не мисля,че ще ме чуе,ако говоря директно с него. И да ситуацията се повтаря,преди няколко месеца пак се карахме по същия въпрос,имам чувството,че не желаят да ме чуят и разберат,нито да отстъпят поне малко.

« Отговор #1982 -: Септември 30, 2012, 11:18:25 pm »
здравейте,може ли мнение
мисли ли за сдобряване М
1.Крал пентакли
2.7-ца пентакли
3.асо чаши
предварително благодаря
Крал П ,дори и да мисли,няма да напрви първат крачка ,а ти ще чакш доста време,но мисля че ти ще предприемеш първат крачка.
днес се разрових по този въпрос-когато съм го задала,не съм мислила че ще подема инициатива за затопляне,но сега сравнявам с двете подредби от миналата седмица и се оказахте прави-аз ще го търся...ПОздравления Херлок
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1983 -: Октомври 01, 2012, 05:03:38 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:49:23 pm от anili »

« Отговор #1984 -: Октомври 01, 2012, 11:47:38 pm »
анили, аз лично с 4 карти не се справям добре. Помоли Рестлес, ако искаш.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1985 -: Октомври 02, 2012, 07:33:12 am »
Изтеглих си карти за отношението към мен на хората,с които работя,как ме приемат ,но по значенията на картите ми се струва,че по-скоро ги описват като характер или както аз ги възприемам.  2 и 3 ми е трудно да ги разтълкувам.

колега 1 - Справедливост
колега 2 - Асо жезли
колега 3 - Страшния съд
колега 4 - Крал пентакли

Интересно, че 4 е жена, но  излиза с мъжка карта.

Бях питала картите преди известно време, само ,че не можах много да си ги разтълкувам сама.
Сега искам да питам пак картите за съвет как да постъпя, защото искам да напусна,но се страхувам да остана без доходи :-\

Тегля три карти,ще съм благодарна ако ми помогнете да ги разтълкувам:

1.Асо жезли
2.9 чаши
3- 17.Звездата

На мен ми изглежда много обнадеждаващ отговора

« Отговор #1986 -: Октомври 03, 2012, 08:21:40 am »
Привет и от мен :)
На хоризонта се появи нов обожател, на когото аз много, много не вярвам и не бих оставила да ме омае. Ама много настоятелен бе :)
Та в тази връзка пуснах въпрос "Д. наистина ли сериозно говори?" (да се чете ама наистина ли е хлътнал или просто търси забавление"
Та паднаха ми се
Шестица мечове
паж на чашите
сила

« Отговор #1987 -: Октомври 03, 2012, 12:35:45 pm »
Jasmin-veni, здравей  :blink:
И аз по тези карти си мисля, че си права да не се доверяваш на този твой обожател. Силата в края ми седи като запушалка някаква. Сякаш влюбената безгрижност и романтиката на паж чаши бързо- бързо ще бъдат пометени от изискванията на ежедневието и този човек ще трябва, ще не ще, да си поеме отговорностите. Тази комбинация по-скоро ми прилича на негов опит да се измъкне от предишен ангажимент (не е задължително да е връзка). Да не би да живеете далеч един от друг в момента, или пък да има други обективни пречки за отношенията ви? Да, според мен е хлътнал и говори напълно сериозно, даже си вярва, но поне засега ми се вижда малко вероятно да се стигне до нещо трайно.
За мен Силата като завършваща карта е знак, че човек най-после трябва да се заеме със задълженията, които съзнателно си е избрал, а не да се занимава с неосъществими фантазии.

« Отговор #1988 -: Октомври 03, 2012, 01:08:53 pm »
Мерси, Кирин :)
Баш от връзка явно се опитва да се разнообрази, ама няма да стане. Едни други друидски карти ме предупредиха да не се впускам в развлечения, че ще изпатя :-[

« Отговор #1989 -: Октомври 03, 2012, 03:10:40 pm »
Привет и от мен :)
На хоризонта се появи нов обожател, на когото аз много, много не вярвам и не бих оставила да ме омае. Ама много настоятелен бе :)
Та в тази връзка пуснах въпрос "Д. наистина ли сериозно говори?" (да се чете ама наистина ли е хлътнал или просто търси забавление"
Та паднаха ми се
Шестица мечове
паж на чашите
сила
моля ,имай предвид ,че съм начинаеща Jasmin-veni,подкрепям Кирин и интуицията ти,но не само заради Силата,на очи ми се набива 6ж.,което понякога може да означава измама от мъж,към млада жена.За момента ми се струва ,че иска да те покори демонстрирайки увереност,и ентусиазъм, свикнал да побеждава на любовния фронт,и не пести комплименти и опити за домогване,но в крайна сметка ще се върне в старото русло.Обича ли да демонстрира самочувствие на харесван и успял мъж,ако имаш желание да споделиш ,разбира се?

« Отговор #1990 -: Октомври 03, 2012, 03:19:04 pm »
Ами нямам такива наблюдения, честно казано.
Да не кажа, че с настойчивите си покани съвсем съм като плесната с парцала, защото не очаквах :-[
Да си призная, ако бях на друг етап от живота си, или ако се беше случило преди година и нещо - щях да му се вържа. Явно търси разнообразие, но аз имам какво да губя и то е много.

Питах за сериозни намерения, защото ни в клин, ни в ръкав нещо споменава за общи деца, което аз отнасям към шега, ама да не вземе сериозно да го мисли този човек, че ще се уплаша.

Дано скоро започна работата, която искам, че да има дистанция.

« Отговор #1991 -: Октомври 03, 2012, 03:58:27 pm »
Jasmin-veni,желая ти да се случи това ,което смяташ най-добро за теб :blink:

моля,когато намерите време да погледнете и моите карти,ако е удобно,че не обичам да си гадая ,пристрастна съм  :-[
какво ще се случи между мен и мъжът Х,до края на годината
Магът,Кралица чаши,крал чаши

« Отговор #1992 -: Октомври 03, 2012, 04:10:01 pm »
Melinda, мисля, че ти държиш юздите тук :) От теб зависи, какъв ще е изходът - дали приятелство или дълготрайна връзка. За мен комбинацията сочи, че имаш големи шансове за щастлива развръзка с този мъж, нещо по-далечно от авантюра.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1993 -: Октомври 03, 2012, 09:08:54 pm »
Да, сериозно говори. А Силата е много секси карта във въпроси за отношения, освен че показва и човек, който е овладял базисните си инстинкти.

« Отговор #1994 -: Октомври 03, 2012, 09:43:24 pm »
Мерси, Рониа.
Сега трябва да измисля най-добрия начин да се дистанцирам без да режа лошо, не съм добра в рязането :( Държа на приятелските отношения, дано ама надали, нали?
Утре ще си хвърля едно таро за работа, няма ли да я почвам най-накрая.

« Отговор #1995 -: Октомври 03, 2012, 09:51:32 pm »
здравейте може ли да  попитам за себе си
какво мисли мъжът С за мен...8 пентакъла,рицар чаши и Влюбените

благодаря ви

« Отговор #1996 -: Октомври 04, 2012, 07:50:40 am »
МариБел, да разбирам ли, че в момента няма емоционална връзка между вас, или сте на прага на нещо такова? Гледайки тези карти се усмихвам. Нещо витае във въздуха, ама какво ще стане, всеки се пита какви биха били реакциите на другия... Мисля, че картите ти описват период на опознаване и претегляне на възможностите. Сякаш С е направил някаква крачка в тази посока наскоро и сега очаква твоя отговор, но изпитва несигурност. Гледа те с влюбени очи, фокусиран е в теб, но сега топката е в твоето поле. Има очаквания, свързани с теб. Това би трябвало да важи и ако въпросът ти не касае любовни отношения. Тепърва предстои развитие и нещата в много голяма степен зависят от твоите решения.
Това е от мен.  :blink:

« Отговор #1997 -: Октомври 04, 2012, 08:28:37 am »
Ще подпиша ли поне договор за започване на работа преди средата на октомри 2012 г?
Паднаха ми се

Рицар на мечове
Тройка Жезли
Звездата

Честно казано последната карта ме притеснява много.

МариБел, съгласна съм с Кирин, чака твой ход.

« Отговор #1998 -: Октомври 04, 2012, 08:59:17 am »
 ;D благодаря момичета,ние сме имали връзка,но от няколко месеца нямаме комуникация-права си Кирин,никаква връзка нямаме, зависи от мен ,дали да го потърся-топката е в моето поле,и ще дам обратна връзка до месец.Желая ви усмихнат ден

« Отговор #1999 -: Октомври 04, 2012, 09:58:43 am »
Ще подпиша ли поне договор за започване на работа преди средата на октомри 2012 г?
Паднаха ми се

Рицар на мечове
Тройка Жезли
Звездата

Честно казано последната карта ме притеснява много.

Jasmin-veni, според мен тези карти показват твоята гледна точка и емоционалното ти състояние по отношение на въпроса. Изнервена си сякаш и си загубила търпение (Рицар мечове), а 3 жезли+ Звездата говорят за нужда да се дистанцираш и да погледнеш на случващото се от по-широка перспектива. Първото нещо, което си помислих беше, че си на прага на много важен за теб, че и рязък преход, който няма да е безболезнен, но имаш нужда точно от това. Има напрежение в теб, защото не можеш да влияеш на случващото се. Забрави за плановете си и очаквай изненади.
Аз бих метнала още няколко подреждания с уточняващи въпроси. Например, какво е отношението към теб на евентуалните ти работодатели, тече ли в момента процес на отсяване на кандидати за това работно място, защо се бавят с отговора... такива неща.