Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707803 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2020 -: Октомври 07, 2012, 09:37:33 pm »
Зададох въпрос - Защо отношенията ни с Х. са в застой и ще се подобрят ли? Паднаха ми се - Императрицата, десятка жезли и тройка жезли. Някой би ли ми помогнал с интерпретацията?
Тука има 2 въпроса....По тези карти- има не добра комуникация и блокирано развитие...
Благодаря, Херлок!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2021 -: Октомври 08, 2012, 08:46:55 am »
Вие теглите ли Таро за деня? Моята за днес е тройка пентакли :)
Очаквам кариерно раздвижване :P

Кирин, какво стана с твоя човек? На изчакване ли си?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2022 -: Октомври 08, 2012, 09:48:04 am »
Jasmin-Veni, би ли изтеглила 3 карти за мен, въпросът ми е - Защо са блокирани взаимоотношенията ми с Х? Теглих онлайн и не съм сигурна, до колко е правдоподобно така.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2023 -: Октомври 08, 2012, 10:52:16 am »
Мила и аз тегля онлайн.
Опитай да се съсреодоточиш върху въпроса и да си "изпразниш главата" докато задаваш въпроса.
Когато питам по този начин, ми се дава вярно тълкувание и на картите и на хорара. Когато мисля за друго, когато друга мисъл ме преследва, нищо не ми се показва правилно.

« Отговор #2024 -: Октомври 08, 2012, 11:14:46 am »
здравейте,попитах
има ли нова жена Х
паднаха се-асо мечове,кулата,4 пентакъла
дайте малко жокери-моите ли мечти ще рухнат,той ли е необвързан?Някои карти като 4 пент-просто ми мълчат

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2025 -: Октомври 08, 2012, 11:27:51 am »
Мила и аз тегля онлайн.
Опитай да се съсреодоточиш върху въпроса и да си "изпразниш главата" докато задаваш въпроса.
Когато питам по този начин, ми се дава вярно тълкувание и на картите и на хорара. Когато мисля за друго, когато друга мисъл ме преследва, нищо не ми се показва правилно.
Изтеглих седмица чаши, паж чаши и колелото на съдбата. Това за въпроса, какво блокира връзката ми с Х. Как би го изтълкувала?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2026 -: Октомври 08, 2012, 11:47:28 am »
Мила и аз тегля онлайн.
Изтеглих седмица чаши, паж чаши и колелото на съдбата. Това за въпроса, какво блокира връзката ми с Х. Как би го изтълкувала?

Мисля, че ти самата ги блокираш. Седмица чаши говори за някакъв избор и не знаеш, накъде да тръгнеш и какво да правиш.Имаш някакво предчувствие, довери му се. Пажът показва, че младежът е зает с други мисли сега, по-скоро материални. Колелото показва, че ще се видите по средата на желанията си, по странен начин ще се наредят нещата, както ги искаш. Но всичко започва с твой избор. Самата ти нещо се чудиш и колебаеш.

« Отговор #2027 -: Октомври 08, 2012, 12:09:26 pm »
Хм...случайно К. да е кривнал от правия път (демек да има някоя друга жена?)
Обесеният
Обесеният
Кралица чаши

Доуточняващ въпрос "да поддържа паралелна връзка с друга жена/момиче"
Рицар Мечове
Крал пентакли
Шестижа мечове

« Отговор #2028 -: Октомври 08, 2012, 12:38:49 pm »
jasmin_veni,на първия въпрос само да попитам-защо има два пъти Обесения?
на втория въпрос-не мисля,че има паралелна връзка,но може сам да си създава такъв имидж на корав и обигран в отношенията,Рицар меч ,може да значи и спор със съперница,която ще бъде победена,но останалите карти не ми говорят за наличие на такава.Той отдръпнат ли е?
PS-все още съм лаик

« Отговор #2029 -: Октомври 08, 2012, 12:44:26 pm »
Мели, тегля онлайн, затова. Те се повтарят понякога, затова теглих доуточнаващ въпрос.
За отдръпнат - малко като че ли да, в последното лято. Според мен иде реч за някаква онлайн либоффф, поне засега. Имам едно наум, усещане някакво.

И аз съм лаик, най-вече в отношенията мъж-жена, затова не се и наемам да тълувам твоите карти.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2030 -: Октомври 08, 2012, 01:03:04 pm »
Мила и аз тегля онлайн.

Мисля, че ти самата ги блокираш. Седмица чаши говори за някакъв избор и не знаеш, накъде да тръгнеш и какво да правиш.Имаш някакво предчувствие, довери му се. Пажът показва, че младежът е зает с други мисли сега, по-скоро материални. Колелото показва, че ще се видите по средата на желанията си, по странен начин ще се наредят нещата, както ги искаш. Но всичко започва с твой избор. Самата ти нещо се чудиш и колебаеш.
Благодаря ти, Вени! Учудвам се, колко точно са показали картите и твоето тълкуване е на 100% вярно. Наистина младежът е зает с материални мисли сега.  Относно предчувствието - имам една икона, подарък за рожденния ден от едно момиче. Скоро, след като ми я подари, се разделих с тогавашния си приятел. Преди около година, поставих иконата в новия ми дом и отново започнаха да се случват неприятности. Мислех си да я махна, явно наистина има някава негативна енергия в нея.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2031 -: Октомври 08, 2012, 01:09:13 pm »
аха,благодаря за разяснението,
искам да ти кажа за една друга комбинация, която беше изтеглила-доста напрегната ,Смъртта и Кулата-преди време братовчедка ми я изтегли.Тогава тя имаше планове да се задоми с човека ,с когото е от 10 години-но по навик,не по сърце,дори и рокля си беше купила-в тази година и се случиха страхотни лични трансформации-не само че не се ожени "за навика"но и намери голямата си любов,забременя,изправи се срещу всички норми и срещу куп роднини, сега си гледа един малък сладък мъж,и казва че е благодарна че така е станало...за мен тази комбинация означава да се родиш отново и да видиш света с нови очи,макар че трансформацията няма да е лека за питащия и околните,но е за добро...това е като будилник "отгоре"-искаш-не искаш,ще звънне и ще те събуди от унеса

« Отговор #2032 -: Октомври 08, 2012, 02:08:06 pm »
Мерси Мелинда :) Ще се чуе и види в най-скоро време :) Може пък да трябва да оставя навика, ще видя откъде ще дойде нещо :)

Защо не хвърлиш подредба с три карти, ще опитам да я изтълкувам. Явно не съм добра с 4 карти.

« Отговор #2033 -: Октомври 08, 2012, 02:38:34 pm »
каквато и да е промяната-надявам се да се осъществи мечтаното от теб
и аз мисля-трансформация те очаква

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2034 -: Октомври 08, 2012, 02:46:31 pm »
Мели, тегля онлайн, затова. Те се повтарят понякога, затова теглих доуточнаващ въпрос.
Препоръчвам ти да не теглиш повече от този сайт, защото явно има проблем - не може да се падат две поредни еднакви карти.

« Отговор #2035 -: Октомври 08, 2012, 03:03:29 pm »
Мерси, не знаех. Рядко ми съвпадат де.
Кой препоръчваш при липса на колода?

Каквото и да се е случило - вече е започнало. Преди час ми стана лошо, зави ми се сят, падна кръвното и още не мога да се оправя. теглих си една карта от друг сайт и...Кулата :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 03:30:45 pm от jasmin_veni »

« Отговор #2036 -: Октомври 08, 2012, 06:37:08 pm »
Жасмин,много съжалявам да чуя,че не ти е било добре-дано си се позакрепила сега
когато ми се налага да тегля онлайн ползвам  tartico и ifate-сайт на английски ,но там се ползват и обърнати карти
зададох въпрос мисли ли за мен,,-7 пент.асо пент.Жрецът

« Отговор #2037 -: Октомври 08, 2012, 07:30:28 pm »
Според мен мисли, но на заден план. Ти по-скоро си му проблясък в съзнанието, идея за някакви взаимоотношения, но на този тап дом и материално са му в мислите.

« Отговор #2038 -: Октомври 08, 2012, 08:04:55 pm »
може ли да помоля,всеки който пожелае да ми помогне при тълкуването на един въпрос-
какво изпитва А към И
4 чаши,3 пентакли.Влюбените
въпросът не е за мен,а за сестра ми.имам едно предположение,но ми се ще да чуя по-вещи
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #2039 -: Октомври 08, 2012, 09:18:13 pm »
Я да се пробвам с този сайт с четири карти :)
Какво ще се случи между мен и Х в близко бъдеще
Паж Мечове
Кулата (ПАК)
Кралица Пентакли
Кралица Жезли

може ли да помоля,всеки който пожелае да ми помогне при тълкуването на един въпрос-
какво изпитва А към И
4 чаши,3 пентакли.Влюбените
въпросът не е за мен,а за сестра ми.имам едно предположение,но ми се ще да чуя по-вещи

Нещо са си безразлични към момента. Между тях стои професия, прдразсъдици, стремеж към лична изява за момента/ Влюбените обаче говорят, че има искра и ако се опитат ще я разпалят. Но не мисля,че ще има дълготрайна любов.