Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704247 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2040 -: Октомври 09, 2012, 09:57:33 pm »
jasmin_veni,с 4 карти направо съм като от детските ясли,но нека опитам
мисля,че ви предстои спор относно друга жена,мисля ,че пажът загатва мнителността ти-може да прерасне в скандал,който да задейства промените,които  да не са приятни и които излизат в другите подредби...моля ,извини ме ако греша,нека някой опитен да се включи

« Отговор #2041 -: Октомври 11, 2012, 09:11:27 pm »
здравейте
изтеглих си въпрос,какво изпитва към мен Х
Дяволът,двойка чаши,рицар чаши....
дявол и двойка чаши ,но в друг ред,са ми излизали при гадание за човек с когото имахме буквално опустошителна връзка,която помете и съсипа и двама ни...но пък беше много интензивно изживяване :-[
ще се радвам да чуя тълкуването ви

« Отговор #2042 -: Октомври 14, 2012, 02:56:56 pm »
Въпрос за 4 карти:
Ще завърши ли успешно, с отговор Да и сертификат за селекция нашата кандидатура за емиграция:
Асо пентакли
Крал Жезли
Осмица Пентакли
Магьосникът :)

Ако някой успее да види и някакво време тук, ще съм му благодарна. Месец, месеци, нещо такова.

« Отговор #2043 -: Октомври 14, 2012, 07:12:46 pm »
Въпрос за 4 карти:
Ще завърши ли успешно, с отговор Да и сертификат за селекция нашата кандидатура за емиграция:
Асо пентакли
Крал Жезли
Осмица Пентакли
Магьосникът :)

Ако някой успее да види и някакво време тук, ще съм му благодарна. Месец, месеци, нещо такова.
Асото пент.дава материализиране на мечта или желание- положителен завършек .Според мен отговорът е "да",подкрепен и от другите карти-време обаче не се наемам да прогнозирам ,успех jasmin_veni

« Отговор #2044 -: Октомври 14, 2012, 09:04:11 pm »
Мерси Мелинда :)
Доста драматични новини чувам, та взе да ми писва.
Това, което се убедих - гледането с 4 карти не оставя възможност за колебание. По-лесно се навръзват някои неща, за които иначе е нужно допълнително теглене с тройките.

« Отговор #2045 -: Октомври 14, 2012, 09:36:55 pm »
моля,моля,дано върнеш позитивен отговор
мен пък не ме свърта ,от лИбофф ;D и зададох въпроса
влюбен ли е в някого х,като под някого имам предвид ново гадже
7 пент.,Обесеният,крал пентакли
така като гледам-май не...но нали ми се иска да е "не" ;D

« Отговор #2046 -: Октомври 14, 2012, 11:24:58 pm »
С тоя Обесен си е не отвсякъде.
Много пентакли бе! Не знам, как да се тълкува такова струпване, май там има скрит отговор.

Дано след 3-4 месеца върна положителен отговор.

« Отговор #2047 -: Октомври 15, 2012, 12:47:00 pm »
Жасмин,много благодаря
ще се пробвам и аз  с 4 карти

ssissi-мисля ,че е сексуално привлечен,че връзка би могло да има на силно сексуална основа,но тази енергия е по-скоро рушителна ,нека и други ти отговорят-лаик съм

« Отговор #2048 -: Октомври 15, 2012, 11:30:49 pm »
здравейте,теглих онлайн
как се е почувствал П,след като е прочел изпратеното,май се позасегна,4е ве4е не е мойят принц-по поведението усетих,но моля за тълкуване и по Таро
1 рицар чаши
2 тройка ме4ове
3 глупакът
4 импераорът

« Отговор #2049 -: Октомври 17, 2012, 10:11:39 pm »
здравейте теглих едни карти
какви отношения ще имам с Х,като продължение
1.Колесницата
2.Кралица пент.
3.Дяволът
4.влюбените
имам виждане-но искам и вашето мнение,и после ще споделя...

« Отговор #2050 -: Октомври 18, 2012, 07:14:37 pm »
1.Колесницата
2.Кралица пент.
3.Дяволът
4.влюбените

На прима виста - нещата ше потръгнат любовно, но единия ще има вътрешни задръжки. Някаква случка/събитие ще ги разбие и следва либоффффффф голема :)

« Отговор #2051 -: Октомври 18, 2012, 09:50:48 pm »
1.Колесницата
2.Кралица пент.
3.Дяволът
4.влюбените

На прима виста - нещата ше потръгнат любовно, но единия ще има вътрешни задръжки. Някаква случка/събитие ще ги разбие и следва либоффффффф голема :)
:) a аз видях голям Осми дом,както се изказват в астрологичните теми ;D,доста наситено със страст общуване...мисля,че аз съм със задръжките.Много ти благодаря Жасмин :58:

« Отговор #2052 -: Октомври 26, 2012, 03:11:23 pm »
Мелинда, как се развиват нещата?

Поствам тук, за да не забравя и да се опитам да видя някаква събитийност по-натам.
Въпрос "Ще ни поканят ли на интервю за емиграция преди април месец следващата година и какъв ще е изходът за нас?"

Асо мечове
9 чаши
3 чаши
Императорът

Някой ако може да види някакъв срок, дата, моля да сподели.

Предишните ми подредби не излезаха правилни, предполагам много съм била обсебена от тази мисъл. В момента не съм, вече ми е все тая.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2053 -: Октомври 26, 2012, 03:55:56 pm »
Аз попитах картите, че съм доста притеснена: "Ще започна ли работа, от която да изкарвам пари, по моята специалност до края на тази календарна година?" Ще съм благодарна, ако кажете какво мислите:
Осмица пентакли
Седмица мечове
Светът
ь
Благодаря предварително :wub:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2054 -: Октомври 26, 2012, 03:57:04 pm »
Аз попитах картите, че съм доста притеснена: "Ще започна ли работа, от която да изкарвам пари, по моята специалност до края на тази календарна година?" Ще съм благодарна, ако кажете какво мислите:
Осмица пентакли
Седмица мечове
Светът
ь
Благодаря предварително :wub:
Аз мисля, че е възможно, но 7 мечове ме притеснява.

« Отговор #2055 -: Октомври 26, 2012, 06:02:49 pm »
Мелинда, как се развиват нещата?

Поствам тук, за да не забравя и да се опитам да видя някаква събитийност по-натам.
Въпрос "Ще ни поканят ли на интервю за емиграция преди април месец следващата година и какъв ще е изходът за нас?"

Асо мечове
9 чаши
3 чаши
Императорът

Някой ако може да види някакъв срок, дата, моля да сподели.

Предишните ми подредби не излезаха правилни, предполагам много съм била обсебена от тази мисъл. В момента не съм, вече ми е все тая.
сега,сега Жасмин,във сряда  ще имам какво да пиша-той е в чужбина..и чакам да си дойде-стискай палци :P
по твоя въпрос-би трябвало да ви поканят и да зависи от мъж.Асото меч е да,а и другите показват, че ще ви извикат...исках да изтегля и на твоя въпрос за потрвърждение-кралица жезли,двойка жезли,паж жезли,уж съм по безпристрастна-и тук мисля,че показваш притеснение относно поканата,колебаеш се дали ще успеете и ти се иска по бързо да стане..смятам че ще те поканят

« Отговор #2056 -: Октомври 26, 2012, 06:14:22 pm »
питах ,привличам ли го още,след година раздяла ;D сърцето  ми брои дните
1.крал меч.
2.императрица
3.асо чаши
4.дяволът

« Отговор #2057 -: Октомври 26, 2012, 11:18:26 pm »
Хеххее, наистина ли ти трябва тълкувние при тези карти? Май не само ти броиш дните :)
Очаквай стари страсти (ама и положителни и отрицателни) да се разгорят.
Мисля, че ще го зашеметиш, императрицата ми говори за женското ти превъзходство в някаква житейска ситуация, в която сте попаднали. Има шанс поне за някоя венерина нощ, но май-май ще го стреснеш, давай я по-кротко и влез в ролята на "ма аз съм само жена, аз тииихичко побеждавам" :P Не знам дали ме разбра, ако искаш пиши на лични :)

П.С. прическа, маникюрче, нови покупки са в главата?

п.П.С. Точно си усетила, притеснявам се доста, направо се стопих последните два месеца (не се сърдя на кантарчето де). Та вече ми играе много струната на търпението :)

*

Alena

• 38
« Отговор #2058 -: Октомври 28, 2012, 12:24:06 pm »
Здравейте!

Имам нужда от съвет. Много съм объркана. Все още не мога да си намеря работата, която ще ме удовлетворява.
От месец работя на едно място, което вече нямам търпение да напусна. От къде мода да изтегля карти и да ми гледате дали предстои положителна промяна в професионален план?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2059 -: Октомври 28, 2012, 01:59:42 pm »
Имам нужда от съвет. Много съм объркана. Все още не мога да си намеря работата, която ще ме удовлетворява.
От месец работя на едно място, което вече нямам търпение да напусна. От къде мода да изтегля карти и да ми гледате дали предстои положителна промяна в професионален план?

По-добре си пусни наталната карта в раздел "Астрология", имаш по-голям шанс да получиш адекватен отговор за текущата ситуация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.